Tänker på dig

Publicerat den 2021-01-14 klockan 21:46:30 i kategorin Allmänt,


(null)

Mormor, jag tänker på dig varje minut! Men jag vågar inte ringa dig.. jag provar imorgon! Vill inte störa dig just nu!


Men du ska veta att du, morfar och Hans har en för alltid speciell plats i mitt hjärta! Jag har haft en otrolig tid på Tjärnö, och även ute hos morbror på både Näsinge och Hälle. På Näsinge fick jag min stora svarta nalle som nu Noel har. Jag fick en svart stor nalle, Malin fick den bruna. En jul, kan det vara år 1988?

På Hälle skötte Hans allt där till. Vi fick tälta på trädgården, sno glass i källaren som man fick ta sig in i genom att öppna två stora dörrar. Portar. En riktig källare! Kyla! Besöka den öde båten på Hälle  var också spännande! Då var pappa också med! 

Och jag minns att jag, Malin och Hans en gång åkte ut med båten vid Tjärnö. Mot Råssö. Det gick inte så bra.  Båten tuffade på. Men lades av. Motorn gick av. Själv satt Hans med 2 töser och 2 åror. Vi kom hem, hem till Tjärnö igen. Han var arg minns jag, men vem tusan hade inte vart arg? Vi skulle ju haft en fin dag med smygfiske och fångst! Vi kom i allafall hem. Hem till Tjärnö. Ett äventyr för mig och kusin! Med fläderblomssaft som bonus. (Även om saften smakade konstigt.. du och morfar hade ju egen brunn.. så mycket järn!) 

Livet är inte rättvist. Och ibland helt bakvänt. man ska inte uppleva att förlora sitt barn. Men mormor, du är en krutkärring! Du fixar allt! 

2021

Publicerat den 2021-01-10 klockan 20:15:19 i kategorin Allmänt,


Ja, då må vi hoppas på att detta år bringar tur att jag kan få åka hem mot Strömstad! Inte träffat pappa eller mormor sedan julen 2019, snart 1 år sedan jag träffade mamma senast. Här försöker vi iallafall göra det vi kan för smittspridning medan ministrar  drar mot Gran Canaria för att träffa sin dotter... vad är skillnaden?!..

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nyårsafton har passerat, ett årsbokslut på jobbet är passé, snön har anlänt och jag har hunnit fylla år. Nu måtte det väl bli bra eller?! Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.