Nessebar

Publicerat den 2018-09-14 klockan 10:28:20 i kategorin Allmänt, Bulgarien2018,


Igår tog vi en tur in mot Nessebar. Färdmedlet på vägen dit blev med häst och vagn - till grabbarnas besvikelse då hästarna sket precis innan avfärd och lukten hängde med oss under hela resan.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter timmar av vandring på den gamla halvön så tog vi ett turisttåg tillbaka mot sunny Beach igen. Åska blixt på ingång och vi går fort mot hotellet. Fast åt fel håll.. och lite vilse på det.. 

(null)

Efter vilsevandring och totalt dränkta i ösregn så hittade vi äntligen hotellet.. mycket nöjda pojkar vill jag.. inte lova :) 

Eftermiddagen bjöd oss ändå på uppehåll och poolbad, middag på stammis stället och därefter hopp i säng.

Maten på hotellet är under all kritik. Mat och dryck ingår men man kan inte ge ungarna spagetti med ketchup varje dag.. att man även också kan misslyckas med en frukostbuffé är för mig en gåta... 
dock så njuter vi till fullo 

(null)

Sunny Beach

Publicerat den 2018-09-12 klockan 06:27:51 i kategorin Allmänt, Bulgarien2018,


Vi har iallafall turen att hotellet och poolområdet nästan skriker på människor. Semestrarna är över, och vädret inte helt stadigt.. dock tog vi en sväng ner mot strandgatan igår där det var livat vill jag lova! Grabbarna fick prova på det dom ville, så som att skjuta luftgevär, bungyjump och massa annat. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Semester eller inte

Publicerat den 2018-09-11 klockan 15:13:56 i kategorin Allmänt, Bulgarien2018,


Bulgarien bokades i februari månad. Sedan att man kan se det som en semester ju en annan femma! Dock har Elias lärt sig simma mer och mer, och med simfötterna vi köpte igår går det ju bara bättre och bättre

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skolstart och annat

Publicerat den 2018-09-06 klockan 10:38:03 i kategorin Allmänt,


Jisses som tiden går! Hinner knappt tänka innan det snart åter är helg. På både gott och ont

Under den senaste tiden har Elias börjat i 1:a klass(!!) han gillar dock inte skolan.. man får ju inte leka hela dagarna längre!

(null)

Vi har även haft mamma/mormor på besök ett par dagar, skolat in Noel på nytt på förskolan efter månaders semester och ledigheter. Det går så där. Kan inte påstå att Noel tycker om förskolan heller.. 

(null)
(null)

(null)

Augusti har även bjudit mig på Lars Winnerbäck konsert, rensning i hemmet och härom dagen fick jag för mig att byta rum med Noel. Att flytta på dubbelsäng, Noels säng, möbler och bråte helt själv var allt annat än lätt, men man klarar mer än vad man tror! 
Noel fick nu större rum med plats för ännu mer leksaker.. Noel nöjd! 

På lördag börjar en efterlängtad semester med Elias, hans vän och moder. Denna gång bär det av mot Bulgarien och det ska bli otroligt skönt vill jag lova! 


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.