Fortfarande vindar

Publicerat den 2018-03-23 klockan 03:14:44 i kategorin Allmänt, florida2018,


Ovanför oss bor ett par i 30-års åldern. Någon av de 2 vaknar varje morgon 6:30 för att, vad jag tror gå på toa och gå mot köket och antagligen dricka vatten. Personen som vaknar är en person som vandrar på hälarna. Brutalt. Det låter ungefär som om någon drar igång en basketmatch och dunkar bollen i golvet. När detta är gjort så blir det tyst - personen i fråga går säkert och lägger sig igen. 
Jag är då klarvaken! Semester, va? 

Idag är den sista dagen med "kallt" väder enligt prognosen. Kallt och kallt, ungarna badar trots storm och frisk luft.
I morse tog jag en långpromenad längst med stranden vi bor vid, Lido Key. Jag konstaterade då att det inte riktigt var dags att gå till beachen med ungarna redan klockan 10.. det var för mycket vind och våg.

(null)

(null)

(null)

(null)

Vid 13-tiden frågade jag Noel om han ville till stranden och gräva med spaden. Han blev överlycklig och studsade omkring här hemma ända fram tills det att jag började smörja in honom med solkräm. Då blev det istället hus i h-lvete. På med skor, upp i vagnen och Noel somnar på 1 minut. Vi fick istället bära ner vagnen på stranden med en sovande Noel i.

Han fick dock tid att gräva, och båda badade. Jag själv doppade inte ens fötterna denna dag pga att det blåste så mycket. 
Väl hemma kunde jag konstatera att jag slarvat med insmörjning av mina fötter. Jag har liksom tagit resterna av solskyddsfaktorn jag haft på händerna och dragit lite snyggt över fötterna. Dom är nu randiga i vitt och totalt röda på sidorna. 
Vet inte hur många gånger jag gjort detta misstag men jag är glad så länge jag iallafall gör barnens insmörjning korrekt.

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Mamimormor

Så härligt att vakna tidigt.. du får lägga dig tidigt också så går det kanske bra ❤️
Så härliga bilder! ❤️🌞

2018-03-23 - 06:58:20

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.