Anna Maria Island

Publicerat den 2018-03-27 klockan 01:51:33 i kategorin Allmänt, florida2018,


Noel har fått in en riktigt goo sömnrytm här nu. Slocknar vid 22-tiden, vaknar 9:30. Man tackar! (Tackar dock inte för senestermode när vi är hemma igen...)

Idag blev det en sen frukost och därefter gjorde jag iordning matpacken inför beachen. Idag åkte vi tillbaka till Anna Maria Island.

Anna Maria Isl var det som verkligen fick mig att vilja åka tillbaka till Florida. En ö. Helt kritvita puderstränder och underbar miljö. Därav valde vi vårt boende detta året mer nära till Anna’s stränder. Att köra bil till mitt favvoställe tar 26 minuter. Då korsar man våran ö - vidare in på Long Boat Key och sedan vidare in mot Anna Maria.
Förra året var vi på Bradenton Beach - ett helt magiskt ställe ochdit var även vårt mål idag. Dock hittade vi den perfekta parkeringen mittemellan Bradenton Beach och Cortez Beach vilket då gjorde att våra kroppar hamnade på Cortez Beach. det enda som skiljde dessa två stränder emellan var en liten cementpir.

(null)

Utan att ha vetat om det förra året så var vi också på samma pir även förra året. Jag och Elias tog oss en tur ut på den lilla piren även i år. Lika vackert nu som då.

(null)

(null)

Noel har fått in en skön rytm även på stranden. Han orkar bad och lek i cirka 30 minuter innan han är helt slut som artist och bara vill kosa upp sig i skuggan i vagnen varpå han somnar i över en timme. Då får man tid för lite strandhäng och bus med Elias.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Mamimormor

Fångat fina stunder! ❤️

2018-03-28 - 20:58:20

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.