Strömstad

Publicerat den 2017-07-26 klockan 09:51:42 i kategorin Allmänt,


En vecka med härliga dagar i Strömstad har nu passerat. Jag och Elias tog tåget mot västkusten i onsdags och åter igår. Elias ville sååå gärna åka tåg istället för bil. 10 minuter in i tågfärden så frågade han när vi skulle vara framme.. tåget går ju så fort, varför var vi bara inte framme?.. 5h30min senare så var vi iallafall på plats


Härliga dagar av både sol, värme och regn har nu passerat, och i skrivandets stund är vi åter i Tullinge 


Furuvik

Publicerat den 2017-07-16 klockan 19:33:28 i kategorin Allmänt,


Idag är vi på en sån där goo tur med familjen uppe i Furuvik. Ungarna sköter sig så där. Det går från glada miner till sura miner. Det går från att vara bästa vännerna bröderna emellan till att vara de värsta ovännerna på jordklotet.


Vid 9-tiden imorse tog det fart mot Furuvik. En bilresa på cirka 2 timmar. Väl på plats hämtade vi ut biljetter och vandrade den lilla biten mot nöjesfältet och djurparken.
Vi hade verkligen tur med antal människor. Man slapp stå och köa i åkattraktionerna till Elias stora lycka. Elias har noll hämningar och åker ALLT. Att jag måste åka jag också är en annan femma.. jag är livrädd för sånt! 


Efte ett par timmar bland karuseller gick vi vidare in mot djurparken. Här fick vi se allt ifrån kameler till strutsar. Vi passade även på att kika då kängrusarna fick lunch och klappa getter.Efter ytterligare tinnar avvandring och en Noel som inte sovit en blund i vagnen begav vi oss tillbaka mot boendet - en jättefin stuga med utsikt över vattnet. Här blir vi nu en natt innan det blir hemfärd igen.Lite gott o blandat

Publicerat den 2017-07-15 klockan 10:49:13 i kategorin Allmänt,


Det är inte allt för ofta tid finns till att hoppa in här o skriva ett par rader. Dagarna försvinner i ett nafs 


Hur som haver så har jag nu äntligen fått gå på en 3v semester vilket ska bli härligt. Hoppas på att Sverige bjuder på bra väder!

Selfie / Klätterapa / Elias och hans nya cykel / Noel skördar jordgubbarNinni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.