Glömsk

Publicerat den 2015-10-29 klockan 09:01:41 i kategorin Allmänt, Lilleman,


Vid varje strömstadbesök så glömmer jag kvar någonting. Allt ifrån smink till leksaker.
Men att glömma Elias älskade kanin Nini var inte så smart av mig...
Tur att mormor var snabb till posten, för igår var det en lycklig Elias som lämnade in avi:n för att hämta ut henneHöst

Publicerat den 2015-10-27 klockan 14:19:30 i kategorin Allmänt, Noel,Hösten är redan snart över och jag har knappt hunnit med att den ens hade startat. Äntligen fick jag tummen ur för att gå upp på vinden och hämta ned Elias gamla utekläder. Dem är i två helt olika tider i storlekarna men vissa plagg funkar. Han älskar verkligen att vara ute, men att gå med skor på sig är ingen hit!

11 månader

Publicerat den 2015-10-26 klockan 09:09:42 i kategorin Allmänt, Noel,För ett år sedan gick jag runt här i hemmet och var fruktansvärt höggravid och tyckte synd om mig själv. Beräknat födelsedatum var 13/11 men ingen bebis kom ju då, och hyreskontraktet löpte ut. Övertid till 24/11. Härom dagen var det 24/10 och Noel blev alltså 11 månader. Det vankas snart 1 års kalas för den otroligt viljestarke ongen!

Hänt under månaden
denna månad har det faktiskt inte skett någon större förändring. Han har fortfarande 8 gaddar, han har nu gått i cirka 2 månader och stegen blir ju så klart stabilare. Nu mera springer han omkring och jag mer eller mindre väntar på första rejäla vurpan.. 
- älskar att jaga Elias 
- älskar tittut
- vart på 10 månaders kontroll där allt var som det skulle. Längd: 79, vikt 12730. Alltså en stor bebis!
- förstår mer och mer
- älskar att vara utomhus 
- vaknar fortfarande en gång per natt och är otröstlig, somnar själv i sin sängEtt par dagar

Publicerat den 2015-10-14 klockan 11:04:59 i kategorin Allmänt, Lilleman, Noel,


Ett par goa dagar med mamma och bror Joakim är nu över och som vanligt går tiden för snabbt när dem är på besök.
Dem kom fram i torsdags kväll och vi fick 3 hela dagar tillsammans. Som vanligt har vi inte uträttat speciellt mycket. Vi har vart hemma, på shoppingturer och vart ute.
Snälla brorsan hjälpte mig även att få in alla utemöbler i skjulet. Att pussla in möbler på både höjd och bredd är inte min starka sida. För det första får ingenting plats när jag försöker stuva in saker och ting och för det andra blir jag galen när saker inte får plats!
Nu måste jag boka in honom i vår för att få ut sakerna igen ;)


Nu är allt som vanligt igen, tomt i huset fast ändå inte tomt. Dem två små lever loppan som aldrig förr och förkylningar har startat. Sömnlösa nätter men ändå pigga glada barn - förstår inte hur det går ihop. 

Ett dygn i Hamar

Publicerat den 2015-10-07 klockan 15:46:41 i kategorin Allmänt,


Tidigt i lördags tog jag och min trogne följeslagare Sabina flyget mot Oslo. En vän fyllde nämligen 30 år vilket givetvis måste firas!

Himla roligt att man har kvar sina "CS vänner", för det är det kalasbarnet faktist är. Jag mötte henne i ett spel för.. 13 år sedan och kontakten finns kvar ännu. Lika så med Sabina.
Hur som helst - Hamar. Väl framme fick vi en guidad tur av Stine i staden och därefter slocknade både jag och Sabina i sköna hotellsängar.


Vi gjorde oss i ordning och jag hade både klänning och strumpbyxeproblem... Med hål i strumpbyxorna och med en på tok för kort klänning blev det iallafall en goo fest, även om gamla jag inte orkade allt för många timmar. Trött morsa, jorå!


Summering: 
Fint väder. Härligt folk. Dyrt i Norge Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.