När man faller

Publicerat den 2013-10-25 klockan 21:51:19 i kategorin Allmänt, Lilleman,


När man faller utan att grunden kommer och tar emot en med öppen famn är det dags att stanna till. Att stanna upp. Att våga andas och ta vara på stunden.

Man lever bara en gång. Ett sån där klyshig mening som många brukar nämna både här och där. Man lever bara en gång. Sug på den. Känn meningens mening. Jag tror inte att många har tagit vara på meningens innehåll. Detta Carpe Diem. 

Carpe Diem - fånga dagen. Ja, denna mening har jag fastnat för men har aldrig tagit vara på den. Även om jag blivit ombedd att göra det. Att verkligen ta det i god och att ta vara på dagen. Inte förän nu. 

Att våga säga att man behöver ta vara på sig själv är ett stort steg för en själv, men att försöka få omgivningen att förstå varför, må vara en annan femma. 
Jag går nu ner i arbetstid. För mig. För Elias. För oss. Ta vara på tiden, den kommer aldrig tillbaka. Tiden går för fort, och jag känner att jag missat tillräckligt av Elias framfart i livet. Hans utveckling har gått och blivit enorm utan att jag hunnit att ta in det. Att Elias redan kan räkna till 30 är för mig enormt och om det är så kallat normalt vet jag inte, men för mig som mor är det enormt. Att sedan försöka få Elias att förstå att "trettioelva" och "trettiotolv" inte existerar är en annan femma, men jag förstår hur han tänker. Trettioelva är ju rätt logiskt. 

Hur som helst. Att starta med att gå ner till 80% blev ett måste och ett krav för att jag ska kunna få må bra. Att komma på den så kallade banan igen efter att ha dundrat stenhårt in i den hårda väggen. Om det räcker hela vägen återstår att se men för mig känns det som en bra start. 

Det är du och jag, lille man. Du och jag!

Det är mycket nu

Publicerat den 2013-10-18 klockan 10:22:36 i kategorin Allmänt,


Det är inte ofta det blir inlägg här nu för tiden, men jag kommer inom snar framtid att ta upp denna blogg igen.
Mycket på grund av att jag tycker om att skriva av mig i den mån man vill och kan, men även mycket för att lägga upp bilder på den lille så att släkten på andra sidan Sverige kan få se honom.
Jag märker även att det är en hel del människor som fortfarande tittar in här dagligen, trots att inga uppdateringar har gjorts och det glädjer mig :)
 
Just nu är det mycket i livet. Kanske lite för mycket. Saker och ting tar tid och tid finns inte just nu för skrivande här. Men snart så!

Lever gör vi ialla fall. Lillen växer och utvecklas och jag hinner knappt med i allt som händer och sker. Man önskar att man kunde stanna tiden en aning för att ta in allt, andas och bara njuta men tyvärr fungerar inte livet på detta sätt. Men önska kan man ju alltid, även om det inte tar en någon vart.
 
 
 


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.