Pöddiiing

Publicerat den 2013-11-27 klockan 17:55:33 i kategorin Allmänt, Lilleman,
Dat fejs!
Det är inte många normala bilder man kan ta på Elias nu för tiden. Han vägrar kolla in i kameran, och när han väl gör det så gör han immitationer på hur bilarna i Cars ser ut... Stiligt värre!

Sabz 30 år

Publicerat den 2013-11-25 klockan 14:13:30 i kategorin Allmänt,


I lördags fyllde Sabina tant. På riktigt. 30 år, förstå hur gammalt det låter?! Själv fyller jag år nästa år och har långt kvar att leva i mina purunga dar.... Fyller snart 30....
 
Hur som haver - i lördags fick Sabina en mängd olika uppdrag och från ställe till ställe användes ögonbindel. Det blev pang-pang, sminkning, åka SkyView (nej, jag var inte med på detta), träff med sin släkt på ett fik samt the big party. 
 
Man kan väl kanske låta bilderna tala för sig själva. Kvällen blev helt superlyckad och jag är fortfarande seg efter denna långa dag. Jag har även dragit på mig ett antal blåmärken samt blåtira så jag kanske pucklade på en och annan som störde mig på Golden Hits, vad vet jag. ;)
 
Innan utgång såg jag ut så här. Lite halft normal ialla fall..
 
 
 
 

På ett galleri

Publicerat den 2013-11-21 klockan 20:36:00 i kategorin Allmänt, Lilleman,


Det är inte varje dag som man hänger på ett Galleri. Både ordagrant som besökare, eller faktiskt hänga där som porträtt!
Jag fick en smärre chock idag på jobbet. 

En kollega har tidigare beundrat en av mina bilder som jag har hängt upp vid min arbetsplats. En bild på mig och Elias - som alla andra bilder som hänger där och pryder arbetsplatsen. En bild, som betyder massor för mig. Det må vara en helt vanlig bild i andras ögon men för mig betyder den mer. Mamma var på plats mitt i allt kaos, mamma tog bilden. På en parkering - Jag och Elias går hand i hand. Den blev vacker.
Bilden pryder nu arbetsplatsen och den blev uppmärksammad. Så uppmärksammad att personen i fråga som är konstnär målade av bilden i akryl. Verket hänger nu på en konstutställning i Södertälje.
Att få se detta rörde mig till tårar och jag bokade tavlan på en gång.
 
Så underbart vacker
 
Hålla handen (Akryl)
 
 
 
Redigerat originalet, en "simpel" mobilbild. Blev till Instagram uppladdning. Blev till svartvit bild uppsatt vid arbetsplatsen som blev till konstverk.
 
Av Christina Widén 

Nyklippt snygging

Publicerat den 2013-11-17 klockan 18:34:27 i kategorin Allmänt, Lilleman,Önskelista och en rak höger

Publicerat den 2013-11-11 klockan 23:03:28 i kategorin Allmänt, Lilleman,


Morgonen startade klockan 6:40 med att Elias säger "dumma" och ger mig en rak höger, precis över vänster öga. Jag vet inte om han drömt att jag var elak eller vad som fick honom på detta humör men ont gjorde det och jag började grina. Där efter hade jag en ängel till barn!

Han ville inte gå på dagis idag så istället blev det lek med Cars. Ungefär hela dagen.. Cars på tv:n, cars på plattan och cars i båda händerna i flera timmar. Jag kunde i allafall locka ut han på en promenad men det var enbart för att vi skulle posta hans önskelista till Tomten. Listan i sig innehöll endast bilar från Cars..

Just nu gör jag ett tappert försök i att försöka somna men han ligger 2,5mm från mig och snarkar i niotusen decibell rakt in i mitt öra. Funderar på att köpa en badanka som piper. Liksom klämma på den så han vaknar till. Det kanske är att utmana ödet dock.. 

Hur som helst - trots blåtira så har dagen varit underbar med den bästa lilla mannen i mitt liv. 
En ny stjärna

Publicerat den 2013-11-06 klockan 00:13:13 i kategorin Allmänt,


Himlen har nu fått ta emot den finaste stjärnan. Den helt otroligt speciella Leonbergern som spridit glädje i så många år kommer bli för evigt saknad. Ellie, Ellie Pellie, Elsa.. Fina syster.

2004-10-04 - 2013-11-05

1/11

Publicerat den 2013-11-01 klockan 20:55:52 i kategorin Allmänt, Budskap, natur,


Första november. 1/11. Tiden går för fort! 
 
Visserligen gick denna vecka något snabbare än andra: Det var min första vecka med 80 procents arbetstid vilket kändes. Att få en extra dag ledigt gjorde mycket, och det gjorde gott!
Helgen har nu startat och jag ska inte göra ett smack! Ska bli superskönt.
 
Jag fick en god del kommentarer i mitt förra inlägg som jag väljer att hålla för mig själv. Det kom många fina ord från nära och kära och jag blev varm och tar åt mig av varje kommentar, så tack alla som skrev. Alla.
 
 
 
 
 


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.