Mors dag

Publicerat den 2013-05-29 klockan 07:29:31 i kategorin Lilleman,


Dagen som mor har för min del firats tre gånger. Två år i rad har dagen glömts bort helt och hållet men i år blev det god mat och tårta. Tårta till Elias stora förtjusning :)

Lite bilder från Ibbes mobil från Mora dag finns här nedan :)

Robot robot

Publicerat den 2013-05-23 klockan 07:07:56 i kategorin Lilleman,


Igår kom morbror Kicki (Christofer) på besök igen. Elias blir alltid lika glad när han kommer på besök. Kicki är ju både busig och tokig enligt Elias.
Det blev en snabb middag, lek och bad innan Christofer åkte tillbaka till hotellet där han bor just nu under utbildning.

Elias är numera feberfri. Under feberdagarna så vägrade han att ta av sig en grön robot tröja. Den var hur skitig som helst, och när han tillslut spydde på denna favvo tröja så rök den av och världskrig startades. Farmor letade i stan efter fler robot tröjor och numera äger den bortskämde lille pöjken fyra robot tröjor..!

Nu blir det mera bygga Lego och sen bär det av mot jobbet.

"alla tjeee titta Elias bigga Leeegooo"

Kokar

Publicerat den 2013-05-21 klockan 07:05:14 i kategorin Lilleman,


Elias är sjuk - igen. Jag har försökt ta tempen på honom men han är inte så sammarbetsvillig på den fronten..
Varm så att han kokar är han i allafall :/

Lillgoe och jag i solen för några dagar sedan. Elias säger "mamma duschar" så fort han ser denna bild :)

Ballast i byn

Publicerat den 2013-05-12 klockan 10:15:00 i kategorin Allmänt, Lilleman,


Elias balla pjucks som han fick i födelsedagspresent :D
 

Lyckan i bollar

Publicerat den 2013-05-11 klockan 10:10:05 i kategorin Allmänt, Lilleman,


Igår vaknade Elias tidigare än normalt, och i morse vaknade han förbjudet tidigt! Klockan 4:10! Elias skulle då ha välling, läsa Alfons, läsa Långben, kolla på TV, leka med mojmoj. Jag försökte förklara att det var mitt i natten i cirka 2 timmar innan jag gav upp hoppet. Snälla mormor tog då ut Eliasen för lek i cirka 2 timmar medan jag fick sova. I skrivandets stund är det ombytta roller - mormor sover och jag hamnade visserligen här. Elias tvärslocknade, så jag borde passa på att vila lite till... Snart så!
 
 
Ett par bilder på en bollgalen onge från förra helgen. 
Förra helgen bjöd på härligt väder, dock kalla vindar. Denna helg är det shorts och linne som gäller - vilken skillnad!
 

Barnvakten mojmoj

Publicerat den 2013-05-10 klockan 14:44:51 i kategorin Lilleman,


Igår anlände min mamma till storstaden. Elias och jag mötte upp henne vid tåget och Elias var överlycklig. Jag vet dock inte vad han blev gladast över: att få se "stoja tåååget" eller att "mojmoj" kom :)

Idag är hon barnvakt så jag antar att jag anländer hemmet och får se en trött mormor och ett piggt barn!

Elias vaknade klockan 5:10 imorse... Han blev då skitförbannad på mig då barnprogram på Barnkanalen inte hade börjat sända än! Jag försökte förklara för honom att det var mitt i natten och att han skulle sova mera. "vill iiinte!".


Elias 2 år

Publicerat den 2013-05-05 klockan 10:23:32 i kategorin Allmänt, Lilleman,


Den 1 maj blev Elias 2 år. Hela 2 år har gått sedan han såg dagens ljus! Tiden har gått oerhört fort och många har sagt till mig att ta vara på den här tiden eftersom den försvinner i ett nafs. Visst har man tagit vara på tiden, men på något sätt kanske ändå inte? 
 
Hur som helst så blev det ännu ett underbart kalas med goda vänner, sol och en glad liten pojk. Förra året var det dock något varmare. Minns att jag var totalt sönderbränd av solen. Idag är jag så vit så att jag bländar halva Stockholm så fort jag visar mig utanför dörren...! 
Det var dock skönt att det var sol så att vi kunde vara utomhus. Det blev korvgrillning, sedan fika och därefter grill igen - Koreansk BBQ.
 
Vid 20-snåret hade alla kalasgäster lämnat, och därefter påbörjades städ och stup i säng.
En underbar dag! :)
 
Elias öppnar här sina första presenter. Presenter från oss, från gammelmormor och från släktingar i Norrtälje. En mycket nöjd Elias fick kläder (mindre roligt, kastades på golvet...), en bok av gammelmormor Max Boll. Den blev mycket populär då han kände igen denna då han även har Max Potta. Han fick även en stor Lego kartong, började bygga på en gång :) Uppackningen skedde i samband med Facetime med mormor och morbror BoBo :)
 
Kalaset har startat och dem första gästerna har anlänt. Korvgrillning och nyvaken Elias i sina nya snygga kläder.
 
Efter korv blev det fika. Jag hade bakat cirka 50 cupcakes dagen innan. Att stå och gegga i 3 doser frostning var mindre kul, men det blev klart och Elias fick ett cupcake tåg. Eller cupcake bil, det blev nog en bil med släp då jag inte gjorde den så snyggt...!
 
Presentöppning och lek ute med bästaste vännen M.
 

Elias fick så himla mycket fint, allt ifrån en cykel till radiostyrd bil. Elias har börjat leka mycket med bilar och fick även ett helt set med småbilar från sin bästa vän. 

Tack alla för att ni förgyllde Elias stora dag och tack för allt fint. 
K R A M


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.