Blir bättre

Publicerat den 2013-03-28 klockan 09:07:22 i kategorin Lilleman,


Elias börjar gå mot bättringsväg. Feber är borta men däremot låter det som om han hamnat i målbrottet på grund av förkylning och skrik!
Han är väldigt mammig och gnällig fortfarande, hoppas att det lugnar ner sig snart.

Bättre går det även på jobbfronten. Jag börjar redan nu på onsdag på det nya arbetet och papper skrivs på tisdag! Lycka!

Nu blir det mer bus med lillen, inte en lugn stund!

Härdad

Publicerat den 2013-03-23 klockan 16:38:31 i kategorin Lilleman,


Sjukdomar på löpande band - jag börjar bli härdad men det är inte roligt att se den lille må dåligt.
Det började igår efter lek och bus hemma hos Anna. Elias blev allmänt seg och på några minutrar så kom febern samt en totalt nedspydd spjälsäng.

Natten var okej då han visserligen var vaken under en längre stund men han låg och myste bredvid mig och drack vatten. Idag har han inte gjort många knop. Sovit totalt 4 gånger och knappt ätit någonting.. Tur att vätska går ned i allafall.
Hoppas det går över snabbt..

Vardag

Publicerat den 2013-03-22 klockan 08:31:01 i kategorin Lilleman,


Idag är det vardag här i Strömstad, det vill säga att alla är på jobbet medan jag och Elias röjer i hemmet.
Dem små bruna slogs upp vid 6:30 imorse och Elias hann då leka en sväng med mormor innan hon åkte iväg till jobbet.
Igår hann vi med att vara ute en sväng, och till Elias stora förtjusning så fick han se en "toooj ääässst". (stor häst)

Just nu bygger Elias lego för fulla muggar. Att bygga är hans största favvo, om man inte räknar in att leka med mammas mobil eller platta...!
Efter vilan bär det av mot Anna och hennes två vildar. Hoppas att Elias kan springa av sig rejält där och sedan sova hela natten. Som om det kommer att ske..!

Strömstad

Publicerat den 2013-03-21 klockan 07:46:59 i kategorin Lilleman,


Igår packades bilen inför Strömstad resa! Och resan gick mer än perfekt! Elias hämtades på förskolan i samma veva som han egentligen skulle ha sovit där = sömnen togs i bilen istället.
Sedan var det Teletubbies på plattan som gällde, samt att kolla bilder på sig själv.
Resan tog inte ens 6 timmar, underbart!

Idag blir det mys med mormor. Ser dock ut som om det är världens snöstorm så man kanske blir inne. Det återstår att se :)

Full rulle

Publicerat den 2013-03-17 klockan 07:51:09 i kategorin Lilleman,


Här på K-vägen är det full rulle! Elias behagade att slå upp dom små bruna klockan 5:50 imorse för att då ge morsan en rak höger. "gåååmåjjåån mamma". Bara att resa på sig!

Pappan i hemmet befinner sig på event med jobbet sedan igår. Event och event, är väl mer fest :) får se när han dyker upp här idag.

Senare ska vi på fika hos Elias bästa kompis från förskolan, "M". Hans föräldrar skickade sms härom dagen så det ska bli kul att se Elias reaktion. Igår sa jag att vi skulle hem till "M" och leka. Elias sprang då ut i hallen och skulle klä på sig och åka på en gång!

Nu blir det frulle här i stugan. Herå!

Hejja

Publicerat den 2013-03-14 klockan 09:01:07 i kategorin Allmänt,


Det börjar gå mot ljusare tider. Inte bara i väderlek utan också här på jobbfronten. 2 intervjuer har gjorts och jag väntar nu bara på besked om när jag kan hoppa in, vilket är helt underbart!
 
Dock kvarstår "jobbet" med A-kassan. Jag vet inte riktigt vad dom är ute efter eller vad som är deras syfte. Kanske bara att förstöra för en människa som varit kund hos dem under flera år, vad vet jag. Hur som haver så har jag inte fått en enda utbetalning sedan arbetslösheten trädde igod vilket var i december månad. Ja, snart 4 månader sedan! Visserligen får man betalning även retroaktivt men ändå... 
Så fort man tror att man har skickat in allt som krävs så kommer nya krav. "Vi behöver kompletteringar". Jag kör snart upp kompletteringsordet i ärslet på dem allihopa....
 
Långpromenad står på schemat, därefter städ. 
Ha de göttans!
 
 
En bild från i söndags då jag och lilleman var i Körsbärsparken och levde rövare :)

Härliga unge

Publicerat den 2013-03-10 klockan 09:27:34 i kategorin Lilleman,


Igår kväll hade vi lite folk här hos oss. Det blev Melodifestivalen tillsammans med ost och kex och en glad pajsare! Elias var vaken under hela kvällen vilket gjorde att han idag sov till nästan 7:30. Den tackar man ju för :)

Ska strax få på lite kläder på både mig och Elias för att vandra utåt. Världens kanonväder!

Jaha

Publicerat den 2013-03-08 klockan 08:17:28 i kategorin Allmänt,


Jaha, det är fredag alltså! Skönt att man blir påmind via Facebook varenda gång denna dag infaller. Själv har man noll koll...!
 
Det kändes som att intervjun igår gick kanon. Inväntar nu samtal från bemanningsföretaget som jag var på intervju hos. Det hade varit guld att få börja jobba på företaget som söker anställda!
 
Ikväll blir det antagligen Melodifestivalen - genrep på Friends Arena. Ibbe hade fixat biljetter men jag har inte hört något mer från honom. Får slå en signal till honom lite senare. Imorgon vaknas det Melodifestivals final här i hemmet men vet ännu inte vilka eller hur många som ska komma. Får kanske ta och kolla upp det med...! 
 
Hoppas alla får en goo helg :)
 

Tagga

Publicerat den 2013-03-07 klockan 07:07:34 i kategorin Allmänt,


Igår la jag mig 20:30, nästan precis då Elias hade somnat. Detta resulterade i att jag var tokpigg klockan 3 i natt...!
Kunde tillslut somna om för att gå upp vid 6.
 
Jag själv har gjort mig i ordning för att åka mot Södertälje för en jobbintervju. Hoppas det går vägen!
 
Brorsan Christofer anlände huvudstaden i måndags. Han kommer att bo här på veckodagarna då han går en längre kurs inför hans nya jobb. Gött med lite hjälp med Elias! Han vägrar ju så klart blöjbyten med mera, men lek med Elias går han med på :D
 
 
"Kicki" och Elias bygger med Lego.

Morgonstund

Publicerat den 2013-03-03 klockan 09:39:18 i kategorin Lilleman,


Morgonstund har guld i mun. ELLER?
:D

Här har morgonen startat för länge sedan. Yonge tog första passet imorse så att jag skulle få sova ut, men det är inte lätt att sova med en Elias på ovanvåningen :) frukost, tvätt, vädring och dammsugning har hunnits med. Vad som står på schemat här näst bestämmer Elias :)

Överraskning

Publicerat den 2013-03-02 klockan 10:05:23 i kategorin Lilleman,


Imorse fick Elias en överraskning när han vaknade. Efter lite mys i sängen med böcker så ville Elias kolla på tv i vår nya soffa. Han sprang då ut i allrummet här på ovanvåningen och hittade morbror sovandes på soffan :)
Jocke anlände sent igår kväll så vi gjorde inte mycket annat än att stupa i säng.

Jocke är nu på vift i byn Stockholm, och jag själv ska snart ta en långpromme och handla. Trist på det gråa vädret dock men det kan nog vara skönt att komma utanför dörren :)Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.