Barret

Publicerat den 2013-02-27 klockan 17:05:31 i kategorin Lilleman,


Kanske dags att klippa barret på denna lilla herre? Har länge funderat på frisören men jag kommer ju aldrig till skott. Frågan är om man ska våga klippa honom själv, det brukar alltid resultera i jordens snedklippning...

Apa i bur

Publicerat den 2013-02-27 klockan 07:18:45 i kategorin Lilleman,


Vi har rensat här hos oss på ovanvånigen nu i dagarna. En bäddsoffa som beställdes för ett tag sedan kom, och därmed valde vi att göra oss av med ett vitrinskåp samt en bokhylla.
Att "mecka" var ju helkul tyckte Elias, och det var även roligt att leka kurra gömma när skåpen hade blivit tomma :)

Ordningen återställd

Publicerat den 2013-02-22 klockan 07:04:00 i kategorin Lilleman,


Så var ordningen återställd här i hemmet. Elias är frisk och hade sin första dag på förskolan igår. Han var superlycklig när jag kom och hämtade honom men inte för att vi skulle åka hem. Han skulle visa alt han hade gjort under dagen samt visa alla han hade lekt med :)

Natten till idag har vart lite si så där. När han inte varit på förskolan på några dagar så resulterar det i en hel del mardrömmar. Vi ar vart vakna många gånger i natt samt att han hostar. Tyvärr så hostade han så grovt att en del av vällingen kom upp.. Det var vid klockan 4:45 och sedan dess har jag och Elias vart vakna. Byggt lego, kollat teletubbies och lekt kurra gömma. Hur kan han inte vara trött när jag är tröttare än tröttast? Kan kanske ha med åldern att göra...!

Trist med suddiga mobilbilder kanske: Elias e glad över att få se sin kanin och "amnsfons". Han hade nämligen både spytt och skitit ned dem båda. Båda överlevde en tur i tvättmaskinen :D den andre bilden är från morgonmys i sängen :)

Vackra skapelse

Publicerat den 2013-02-18 klockan 09:05:34 i kategorin Lilleman,


Mormor tog denna fina bild på Elias när dem var ute och lekte härom dagen :) sikken liten stjärna :)

Magsjukebloggen

Publicerat den 2013-02-17 klockan 15:13:28 i kategorin Lilleman,


Har lite lätt konstaterat att denna blogg näst intill bara handlar o magsjuka. Men det är lite så vi rullar här. Magsjuka infaller cirka var 5:e vecka och Elias hinner knappt bli återställd innan det är på nästa magsjuka.

Mamma anlände sent i torsdags och redan på fredag satte kalaset igång. Nedspydd säng följt av rännskita igeno blöjor, kläder och i sängar. Natten till idag var han vaken mellan 1:00-4:30. Behöver väl inte säga hur trött man är?! Vår säng vart totalt nedskiten, tror dock madrassen klarade sig ändå...

Just nu är mamma ute och leker med Elias och huset har under tiden blivit städat. Ikväll blir det god mat och mys för redan imorgon åker mamma hem igen. Tiden går så fort när hon är här, och verkligen synd att hon kom mitt i bajskalaset :(

Blä

Publicerat den 2013-02-12 klockan 08:59:59 i kategorin Allmänt,


Min dator har gett upp hoppet om liv och därför blir det inte mycket uppdateringar här.
Jag kan dock vara glad över att jag sparat ned bilder ganska precis och har därför inte tappat något större på grund av hårddisk krasch.
Däremot dokument och program har gått förlorat. Program fixar man väl snabbt, värre med anteckningar, dokument och sparade gamla saker.

Idag blir det total storstädning här i hemmet. Älskade mami anländer i slutet på veckan, äntligen! Ska bli skönt och få lite mammamys och Elias kommer även han att njuta av dagarna :)

Pott träningen går bra..!

Vabruari

Publicerat den 2013-02-05 klockan 09:26:11 i kategorin Allmänt,


Hörde från Yonge att kollegorna på hans jobb pratar om "vabruari" när det gäller februari månad. Det gör även Försäkringskassan och jag kan förstå dem. Några dagar har passerat in i februari månad och Elias är nog på gång att bli dålig.
Snorig är han väl nästan konstant, men nu är det även en hosta på nätterna som gör att han sover sämre än vanligt. Pigg och härlig är han dock, men hostan stör både han själv och oss.
Inatt var det ändå rätt halvokej. Elias toksomnade på soffan klockan 18:45 och då bar jag upp honom till våran säng där även jag stupade. Jag kunde dock inte somna, och när jag väl gjorde det så vaknade ju han upp. En timme mitt i natten var han vaken och kunde sedan somna om igen. Jag själv låg vaken till klockan 4. Härligt värre!
 
Idag är det äntligen dags för vårdcentralen och test för allergier. Klockan 13:00 sker det, och jag hoppas att det inte sker några större rabalder. Mitt i sovtiden får man tid på vårdcentralen, den e rätt härlig. Är ju så att dom gör det med flit. För att pajja lite och för att själva må lite bättre!
 
Galenpannan med sina doktorsglasögon

Uppstigning klockan 3

Publicerat den 2013-02-03 klockan 11:23:52 i kategorin Allmänt,


Det var länge sedan som man steg upp vid 3-tiden på natten. Elias vaknar ju alltid på nätterna men det går att natta om. I natt var det precis som det var när han var nyfödd - ingen kontroll på dag eller natt.
Jag försökte att natta om honom i en timme, därefter blev det välling. Sedan skulle den lilla herren gå ner!
Teletubbies klockan 5. Kan inte förklara hur trött jag är...

Idag är det fyra veckor sedan som jag och Sabina började träna och äta mer rätt. Jag har inga direkta regler på vad jag får äta och inte äta, men har skippat nästan all kolhydrat. Detta har resulterat i totalt -19cm (mage/bröst/rumpa/lår/arm) på kroppen och -4,3kg. På EN månad! Kan även meddela att kebab/pizza slunkit ned samt flera vinkvällar. Att äta rätt gör stor skillnad, och man behöver inte sluta leva för det, inte heller förbjuda eller unna sig någonting gott!

Nu ska vi försöka natta minimonstret här. Jag kan ju tycka att han är lika trött som jag är, men tvivlar. Energiknippe utav dess like!

Bilen går bra

Publicerat den 2013-02-01 klockan 13:34:34 i kategorin Allmänt,


Bilen går bra
Eller?
 

Tur att "Kebbe" kunde komma över och fixa våran bil härom dagen. Batteriet var på något sätt halvdött, och Sebbe fixade biffen.
 
Igår efter en lång shopping på mataffär samt lite annat, så gick det inte att vrida om nyckeln i bilen.
Jag skapade Hus i helvete på en gång. Var nära till tårar på 2 sekunder och ringde farsgubben på en gång. Lugn som tusan säger han åt mig att vrida på ratten samtidigt som jag vrider om nyckeln och vips så drar bilen igång.
 
Jag ska inte äga någon bil. Det går ju bara åt håvetet.
 

Nu ska det förberedas middag samt plock och städ. I morgon drar äntligen Melodifestivalen igång, årets höjdpunkt på något sätt! Har redan lyssnat igenom bidragen inför morgondagen och kan konstatera att 1:a avsnittet blir supertrist. Klar vinnare av morgondagens program är David Lindgren.
 
Trevlig helg =)


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.