Lilleplutt blir stor

Publicerat den 2013-04-29 klockan 20:13:52 i kategorin Lilleman,


Nu är det bara en dag kvar, och sedan fyller Elias två år. Jag tycker att tiden har gått fruktansvärt snabbt, men även långsamt. Kanske konstigt att beskriva det så, men det är så.

Håller just nu på att förbereda inför lillens kalas, och det är en hel del som ska hinnas göras. Handla, städa, baka, fixa i ordning och blåsa upp alla ballonger. Elias kommer bli galet glad när han vaknar upp och får se sitt ballonghav nere i vardagsrummet :)

Ska återgå till pysslet, samt bära över en snarkande Elias som har somnat här bredvid mig :)


Vår

Publicerat den 2013-04-27 klockan 15:38:07 i kategorin Allmänt, Lilleman, blommor,


Äntligen lite vårkänsla mitt upp i alltihopa.
Elias har vart ute nästan hela dagen. Han älskar att vara ute, och sånna här dagar så känns det helt okej att vara ute. Annat är det när han vill vara ute i snöstorm eller världens pissregn... Då står man där ute med armarna i kors och väntar på bättre tider medan lillen glatt leker med allt han hittar.
Idag har det dock varit sol nästan hela dagen och det är dessutom vindstilla vilket gör att värmen blir perfekt :)
 
Sitter just nu framför datorn, och det var länge sedan man satt här. Har inte några program kvar då hårddisken förstördes för inte så länge sedan och jag har inte hunnit fixa ner dem.
Blir lite tråkigt med tanke på bilder och att jag har en ny kamera. Måste fixa! 
 

Vi lever än

Publicerat den 2013-04-16 klockan 06:49:10 i kategorin Lilleman,


Det känns som om man påbörjar många inlägg med "vi lever". Det finns inte mycket tid över till dator eller kameran och bloggen blir lidande med mobilbilder.
Angående kamera så kan jag meddela att pappa äntligen gick och köpte en ny kamera, vilket resulterade i att jag fick hans gamla, en älskade Nikon D90!
Som sagt, har inte haft tid för den ÄN men det kommer bli många njutbara stunder med den :)

Skrivet senast var att Elias äntligen fick komma på kontroll för allergitester. Så blev inte fallet! ÄNNU en gång fick jag sitta och berätta hur han är, magen, skit och spyor! Som tur var så dröjde det bara en vecka till så blev kontrollen, alltså igår. Yonge gick på den med Elias, och det hade gått bra. På morgonen satte vi på honom 2 emlaplåster som bedövning, och med sig hade Yonge 2st rör med bajs i, som jag glatt dagen innan hade fått skopa in i dessa rör.. Elias tyckte det var jätteroligt att skopa bajs! Morsan fick ju kväljningar om vart annat och dessa ljud var roliga att härma..!

På tal om kväljningar så fick Elias skyhög feber förra veckan. Från måndag-lördag var det spykalas och feber här, så något jobb för min del blev det inte.. Spy efter varje vällingflaska eller vattenklunk. Till och med Smoothien kom ur efter cirka 15 sekunder.
Frisk och kry nu, och dags för jobb och dagis :)

Kontroll

Publicerat den 2013-04-08 klockan 10:47:02 i kategorin Lilleman,


Så var vi äntligen på plats för att kolla om Elias har någon allergi eller ej!
Det tog bara fyra månader innan vi fick denna tid. B A R A fyra månader!!

Just nu pysslar han med lite allt möjligt här, så som att stapla gubbar i Fia-spel, gunghäst, bygga med lego och springa runt. Morsan är svettig! :)

Rekord

Publicerat den 2013-04-01 klockan 19:18:55 i kategorin Allmänt,


Att lillen inte sover på nätterna är ingenting nytt. Han vaknar upp helt från 2 gånger och uppåt, samt sover oroligt resten av natten.
Idag sov han inte ens på dagen, vilket är någonting helt nytt! Han har alltså varit igång från klockan 7:00-18:20. Vilket jädrans rekord!
Kan med handen på hjärtat säga att han ändå snart kommer att vakna upp trots full rulle hela dagen lång.
 
Funderar på att hoppa i säng även jag. Klockan är ju trots allt 19:19! Känner mig som en trött gammal kärring.
Kärringar sover tidigt!
 
Folk lägger upp bilder på krokusar och så kallade vårtecken. Ser inte ut som om
man kommer få se vårtecken på si så där 5 månader. Baksidan just nu...!

På hemmaplan

Publicerat den 2013-04-01 klockan 07:51:22 i kategorin Lilleman,


Efter många härliga dagar i Strömstad så befinner vi oss nu på hemmaplan igen. Resan gick hur bra som helst, inte ett gnäll kom från baksätet!

Vi hann inte med att träffa alla vi ville på grund av Elias långdragna feber och förkylning. Han hade många goa stunder, men även brutalt jobbiga då han inte alls var friskis.

Idag blir det till att ta tag i tvätthögar och städa upp här i hemmet. Det är kanonväder här, även om snön ligger kvar på backen. Det var ju verkligen något som var skönt med Strömstad: snön var borta! Det finns ett par mobilbilder här nedan, och ena är på vår snödränkta tomt.. Funderar på å spola varmvatten över hela så att det försvinner..!Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.