Nya tag

Publicerat den 2012-11-25 klockan 18:57:57 i kategorin Allmänt, Festligheter,


Snart är det måndag igen vilket innebär nya tag.
Elias är fortfarande dålig i magen och jag funderar helt ärligt på om det är något annat... BVC-tid är på onsdag och då har vi en hel del att ta upp. Om han fortffarande är dålig på onsdag så får han inte sin vaccinspruta... Återstår att se!
 
I fredags hade vi besök av vänner. Vi åt finmiddag från Grillholken i form av kebab för min del. Därefter käkade vi lussebullar som bakades härom dagen samt en saffranskladdkaka som jag knåpade ihop på fredagsmorgonen. Supergod!
Lördagen innebar dop för lilla Freja på söder i en supervacker kyrka av trä. Mjäkig som jag är så började jag gråta så fort jag hörde låtar spelas...
Idag har vi gjort allt och ingenting. Jag trodde att jag äntligen skulle få dra fram allt julpynt då jag var helt säker på att det var den 1:a advent idag men ikke. Det är ju nästa söndag. Jag försökte flirta mig till att få pynta idag men Yonge satte käppar i hjulen... Får helt enkelt vänta.
 
Allhelgonakyrkan, Stockholm

Så, det blev ett mycket kortfattat inlägg från helgen. Nu kvarstår städ och sedan stup i säng. Är helt slut som person....
Kommentarer

Tessah - Norrlandsmorsan

Hej Ninni!

När Dante var liten och fick flera magsjukor efter varandra slog det ut hans tarmsystem och han klarade inte längre av laktos. Vi var till flera läkare på VC och BVC alla sa bara nä det är ingen fara m.m. Bajset var vattningt grönt tillslut. Jag fick tillslut tid på barnmottagningen där dom bad mig prova ta bort mjölken helt en månad bara för att låta tarmen vila. Efter bara en liten tid så var magen bra igen (efter att ha vart lös i magen nästan 3-4 månader!) Vi fick intyg och läkaren sa att vi måste hålla Dante till laktosfritt och att det växer säkert bort.
Detta var år 2009. Idag ger vi fortfarande Dante mjölkfritt och det går jätte bra, han kan t.o.m äta glass som inte är laktosfri så vi fuskar mer och mer och han blir mer tålig mot mjölk igen men tänkte bara berätta hur det blev för oss pga magsjukorna. Tarmen blev "sjukt" och kunde inte återställa sig självt.

Tänkte stå på dig till läkaren och låt dom ta prover och kolla för han ska ju inte vara dålig i magen hur länge som helst stackaren. :)))
2012-11-25 - 19:18:22
Blogg/Hemsida: http://www.tessah.blogg.se

Elina

Ljuvliga bilder! :)

2012-11-25 - 19:22:57
Blogg/Hemsida: http://soderholm.webblogg.se

Marie

så gott med lussebullar och saffrans kladdkaka. Ja men det är nog vettigt att ta upp, för brukar ni bli smittade då han är magsjuk då kanske det helt enkelt är något annat som du säger

kramar

2012-11-25 - 21:36:19
Blogg/Hemsida: http://myflowergirl.blogg.se

Angus

åh sicken fin kyrka
stackars lilla Elias som inte blir bra i magen!!

2012-11-25 - 22:16:10
Blogg/Hemsida: http://angusfoto.blogg.se

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.