ESWC 2007

Publicerat den 2011-10-18 klockan 12:35:24 i kategorin ESWC2007,


FRANKRIKE
Paris 2007


Då var det återigen dags för världsmästerskap i Counter-Strike. Till skillnad från fjolårets ESWC, så åkte vi detta år med en helsvensk lineup för att försöka nå toppen. På så sätt blev det smidigare med kommunikationen.

Ninnzan Miranda Snotra Mandie IpSa
Yonge + Ibbe

Efter att ha vunnit det svenska kvalet, och DreamHack summer 2007 så kände vi oss väl förberedda inför detta event. Vi tog oss ner med Ryanair och träffade gänget från faxzup och Lancia på nedvägen. Resan gick smidigt och snabbt då vi hade kul på vägen. Dock dundrade piloten ned planet i backen så allt skakade. Himla kul för den som är flygrädd! Väl på backen så kvarstod 10 mils bussfärd från Beauvais Airport in till City.


Väl framme i Paris, som nästan var kallare än Sverige så fick Yonge leka Metro guid med oss andra hack i häl. Vi hittade tillslut hotellet som vi skulle bo på, Ibis. Därefter kikade vi på invigningsseremonin av årets event samt åt en äcklig middag... Maten i Frankrike sägs vara underbar, men jag kan allt annat än att hålla med. Att lägga in ett ägg i en inbakad Pizza, är det normalt? Uppenbarligen så gör man det, och uppenbarligen så tar dem över 100SEK för den äckliga Pizzan! Därmed blev det nästan bara hamburgare under våra dagar i Paris, ett litet hak som låg nästan vägg i vägg med vårt hotell.

Hotellfrukosten slank ialla fall ned...Tidig uppstigning för att vara i tid till eventet. Att få 5 kvinnor att samlas på en tidpunkt på ett ställe är inte lätt kan jag lova, och det blev väntan redan från tidig morgon.
När väl alla var samlade så tog vi Metro'n till eventet, släpandes på en stor resväska med alla våra gaming prylar.
Väl framme vid Hall 5 av Porte De Versailes så fick vi snällt sitta ned och vänta. Och vänta. Och vänta... Fördröjning hade redan skapats och tiderna sköjts upp. När man är peppad för att tävla så blir man riktigt trött när sådant händer, och hur det kan ske på en gång, på första dagen - det är för mig en gåta. Klockan 16:00 körde matcherna igång, och då vi hade fått en topseed inför detta årets event så fick vi en relativt bekväm grupp.


unFinished ingame


Den 5:e juli spelades 2 matcher av oss i unFinished, och de 2 matcherna blev vinster med goda mariginaler. Ett lag som vi skulle ha spelat mot denna dag var ett lag från Chile. Dessa tjejer dök aldrig upp på eventet och därmed "vann" alla lag i vår grupp denna match med 30:00.

De två lagen vi spelade mot denna dag var:

unFinished 25:05 BadGirls, Poland
unFinished 24:06 Allured, Österrike

Nöjda - belåtna: "Hem" till hotellet för vila.Den 6:e juli
startade tidigt då vi skulle infinna oss på eventet klockan 9 för att säkra starttid för första matchen klockan 10:00. Detta fungerade idag klockrent.unFinished 26:04 Fainted, Norge
unFinished 16:14 RedCode, Spanien

Med samtliga matcher till vinst för unFinished var vi nu redo för gruppspel 2. Grupperna släpptes ganska tätt inpå vår sista match, och vi stod på helspänd och kikade på monitorerna som skulle visa de resterande 8 lagen som var kvar i tävligen, fördelade i 2 grupper.
När väl gruppen släpptes så gick jag under jorden, medan Miranda pustade ut - Detta skulle vi ta lätt!

Andra gruppspelet:
unFinished, Sverige
Les Seules, Sverige
eHonor, China
ID-Gaming, Tyskland

Vår första match i denna grupp startade redan under denna dag. Det var mot det andra svenska laget Les Seules, och matchen spelades på stora scen av eventet med 4000 personer i publiken.
Förberedelserna var stora. Det var fotografering efter fotografering, och all utrustning skulle på plats. Matchen startade klockan 17:00 för fullsatt publik.

unFinished 18:12 Les Seules

Trots nerver så gick spelet galant, och det blev ännu en vinst mot Les Seules i bagaget. Kartan som spelades var de_inferno, och det var även på den kartan som vi spelade mot detta laget på själva ESWC kvalet - då med vinst med exakt samma score.

Dagen var över och vi drog oss tillbaka till hotellet för snack och vila.

Den 6:e juli hade vi två matcher kvar att spela i gruppspel 2  vilket resulterade i en vinst, och vår första förlust under eventet. Förlusten var mot det kinesiska laget eHonor, och matchen slutade 14:16 till kineserna - kanonjämt!
Den sista matchen i gruppen var mot de tyska ID-Gaming. Detta laget hade vi mött vid ett flertal gånger online och det var alltid jämna scores mellan oss. Denna dag vann vi dock med hela 20:10. Härmed var vi vidare mot semifinal.

 

Här  slutade vår väg mot finalen. Vi fick möta SK.Ladies, det  lag som senare kom att vinna hela världsmästerskapet med endast vunna matcher i sitt bagage.
Kartorna som spelades var de_dust2 samt de_inferno och det var mycket jämt på båda kartor.

 

unFinished 14:16 SK.Ladies
unFinished 10:16 SK.Ladies

 

I ett gott försök att hålla god min fast tårarna var på väg så kunde vi inte annat än att gratulera tjejerna från USA. Dom gjorde prestigematch efter prestigematch och det var inte vår tur att vinna detta event. Strax efter den förlorade semifinalen så var det match om 3:e pris. Med endast Jannice "Snotra" Sundberg som peppade laget kunde vi inte vinna de två kartorna här heller. Laget hade gett upp och deppat ihop, och en fighter räcker inte.

unFinished 14:16 BTB
unFinished 12:16 BTB

Slutplacering för unFinished på ESWC 2007: 4:a

Efter gråt och utmattning så tog vi det lugnt. Vi hann med att se Eiffeltornet även denna gång, men i totalt skitväder. Kan tippa på att graderna var runt 16-18 i luften och det ösregnade näst intill konstant. Då var det inte roligt att se Eiffel, eller ens vistas utomhus... MEN, vi gjorde det :)


 

 

Bilder:
- Privata
- ESWC.com
- Faxzup
- Fragbite.com

Kommentarer

Lancia

Haha du missade ju dom epic festbilderna från sista kvällen. Asgarvar fortf på en av bilderna på dig när du ser sjukt rädd och ledsen ut, den är så jävla bra :D

2011-10-19 - 19:41:56
Blogg/Hemsida: http://lancia.blogg.se/

Jannice

Så jävla fint du gjort det! Vilka minnen alltså!! SKa spara den här länken och titta på den ibland, på ett sätt saknar man verkligen den här tiden :)

2011-10-21 - 15:15:41
Blogg/Hemsida: http://snotra.wordpress.com

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.