Lång dag

Publicerat den 2010-10-30 klockan 19:16:19 i kategorin Allmänt,


En lång dag av IKEA shopping och storhandlande har precis passerat. Jag har även lyckats klämma in sovtimme samt promenad. Blåser surt ute...

Just nu plingar det för fullt på dörren men jag behåller godiset för mig själv!
Det här med att ha startat ännu en tiggar-tradition i Sverige är inte acceptabelt. Det räcker med påskkärringar...

Försov mig

Publicerat den 2010-10-28 klockan 14:31:03 i kategorin Graviditeten,


Vaknade klockan 7 i morse.
Klockan ringde fint från 5:10, men jag orkade inte röra en fena, och på något snyggt sätt har jag lyckats stänga av 5 alarm plus snooze till respektive alarm.
Hur man lyckas med det är för mig en gåta, men skönt sov jag!

På vardguiden.se kan man läsa vecka för vecka vad som händer med kroppen just nu, och det är faktiskt mycket intressant. Det står allt ifrån vikten på den lille, till min kropp och min partner.
Ett utdrag för just min vecka fick mig dock att bli deppig:

Den trötthet du känt i början av graviditeten kan börja avta och du börjar känna dig piggare igen.

En mening som givetvis varierar från person till person, men den trötthet som jag känt under hela graviditeten kvarstår och den är nu värre än någonsin...


vardguiden.se
/Lycklig - men trött

Viktuppgång med all rätt

Publicerat den 2010-10-24 klockan 18:26:17 i kategorin Graviditeten,


Mitt i ett skede av trötthet och hunger befinner sig total lycka.
Jag och Yonge väntar barn!

Med all rätt får jag gå upp i vikt, utan att folk undrar varför jag flubbar till mig. Jag kan även sova 12 timmar/natt utan att fundera på vad som är fel. Jag får även bli trött efter bara 2 timmar i vaket tillstånd. Jag har även värre humörsvängningar än vad jag hade som tonåring...

Att gå upp 4kg på 3 månader är tydligen normalt och jag kan andas ut. Man kan även gå ner i vikt och tydligen ska det vara normalt det också. Allt verkar vara normalt och det är ju skönt.
Vi är nu inne i vecka 14 och jag har sluppit allt som har med kräkningar att göra. Visst mår jag som en dö sill när jag kliver upp på morgnarna då blodsockret är nere på bottnen. Efter ett par snabba skedar med yoghurt så är man på banan på bara ett par minuter. Det känns skönt att hitta det som gör just mig till människa, ialla fall för en stund.Test som togs 20e augusti + Jag i vecka 13

Att få reda på resultatet var förståss helt underbart och det gick inte att hålla sig från att berätta för Mami och Papi på en gång. Vi har dock väntat med att berätta för släkt och vänner tills för bara några dagar sedan.

Helt underbart

Lillskruttan

Publicerat den 2010-10-24 klockan 08:57:25 i kategorin Allmänt,


Sitter just nu hemma hos Sanne med en Emilia i knät. Självklart har hon Maja-Mu i knät, jag som hatar kossor!
Igår tidigt tog jag bilen mot Hallstahammar, men hamnade ta mig f-n i hela Stockholmsområdet. Efter att jag släppt av Joakim i Älvsjö så tänkte jag att vägen via Västerås vore bättre än den vanliga standardvägen via Eskilstuna men ikke. Jag hamnade överallt och GPS:en hade slutat fungera. Jag gav upp och körde tills jag hittade en E18 skylt och därmed på rätt väg mot Västerås och Hallstahammar.

Det blev ett kärt återseende, mycket prat och god kebabrulle Special. (Kebabrulle + kycklingcurry, låter helt brutalt men det är helt underbart gott)

Emilia vaknade vid 8 tiden och jag fick till välling till lilltösen. Nu tror jag att vi ska gå in och hoppa lite på mamma Sanne.

 
Hälsning från Emilia:
jhhnbtyrtrrfedsdsdsdret n       bdrtyyvttttttttttttttttv               

ZzZ

Publicerat den 2010-10-18 klockan 19:03:55 i kategorin Allmänt,


Då har pestens dag passerat och det gick faktiskt bättre än väntat, även om mitt humör är totalt upp och ner.
Stackars arbetskollegor...

Helgen som passerade spenderades på soffan tillsammans med Yonge och Jocke. Jag och Jocke har snart varvat Super Mario Wii, och vi gör det inte direkt med bravur. Som tur är så låter spelet en att få fem nya liv varje gång man får Game Over. För min del så kan jag nog döpa spelet till Game Over då jag utnyttjar dessa fem liv till max.
Svårt spel när man är två pers, lättare vid singel men desto mer roligt när man är fler på banan. Kaos uppstår :)

Just nu pågår virus scan of d00m som aldrig verkar bli klar. Min stationära pc-maskin mår inge bra, och har inte gjort det på ett bra tag. Dock är jag för lat för att göra någonting åt det. -_-
Yonge satte igång scannen för en halvtimme sedan, har en liten del kvar innan man får reda på domen.

Mja, kanske ska göra någen nytta?
So long

Promenix

Publicerat den 2010-10-12 klockan 18:44:51 i kategorin Allmänt,


Har äntligen funnit en skön promenadslinga här i området á 40 minuter.
De nya promenadskorna är dessutom supergoa att gå i.

Detta firades och kompenserades med en kebabrulle!

Helgen är över

Publicerat den 2010-10-10 klockan 19:52:18 i kategorin natur,


Så har ännu en helg passerat.
Brorsan Jocke kom som vanligt på fredagseftermiddagen och vi åkte och handlade ingredienser till att göra hemmagjorda hamburgare som blev kanongoda. Därefter var det förståss IDOL, men även väntan på brorsa nr2 som kom strax före 22-tiden. Anledning till hans resa hit var för att grabbarna skulle gå på en NHL match som arrangerades under lördagskvällen.

Vi hann med shopping, pizzaätande och en hel del annat <3

Förövrigt händer det en hel del i livet, samtidigt som det inte händer så mycket. Det beror på vilken sida man syftar på ^^, Anledningen till tafatt bloggande är på grund av att min trötthet tar över mig totalt, och därav orkar jag inte sitta framför datorn mer än nödvändigt och det blir därför tidig säng och mycket TV tittande :)

Ellie 6 år

Publicerat den 2010-10-05 klockan 19:34:02 i kategorin Allmänt,


Då man befinner sig på baksidan av Sverige så får man nöja sig med bilder och telefonsamtal. Pappa la igår upp bilder på min systers 6-års dag på fb. Pappa hade gjort en tårta (som vanligt på Ellie's födelsedag) och hon var förståss mycket nöjd :)
En bild säger mer än 1000 ord, och det är också därför jag använder mig av denna blogg. För att kunna lägga upp bilder för släkt och vänner på andra sidan :)

Syrran, 6 årNinni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.