Svår morgon

Publicerat den 2010-05-25 klockan 08:10:41 i kategorin manniskor,
Ingen lätt match i morse
Att ligga och grubbla på kvällarna har gått och blivit min grej. Det kan vara allt ifrån jobb till spel. Från städ och tvätt till matlagning. Från livet till döden. Detta medför en mindre lycka när klockan alarmerar från 5:00 för att påminna mig om att kliva upp och förbereda mig inför jobbet...

Någonting som jag dock har grubblat klart över är när/var/hur min semester ska tas ut.
Detta är nu valt och det blir under juni månad. Jag är både nöjd och mindre nöjd över mitt beslut, men det var nästintill ett självklart val. Mycket händer i månad juni så det ska bli skönt att inte känna press över jobb under denna period.

Igår kändes det som om jag satt och gjorde ett skolarbete framför datorn. Jag som är sämst på att skriva i både det svenska och det engelska språket hade stora problem och det kändes som om jag inte kom någon vart. Fortsättning följer på detta dokument ikväll, tyvärr!

Sonntag

Publicerat den 2010-05-23 klockan 18:51:48 i kategorin djur,


Att ställa klockan tidigt på en söndag är då inge vidare roligt, men ändå värd mödan.
Jag och Sabina tog en tur in till TheStudio där vi blev fick hår och ansikte stylat. Därefter fotograferades vi i tre olika outfits framför diverse bakgrunder.
Jag blev otroligt nog väldigt nöjd och köpte många (alla) bilder, tyvärr kände inte Sabina det samma :/ Dom hon ändå valde att köpa var KANON. Jag schlänger väl upp några av dessa bilder in the future må jag tro :)
Bilden här ovan är Mimmi & Kenth's nyaste tillskott till familjen: Killroy aka Zac. En underbar liten krabat som vid fototillfället var alldeles nyvaken efter en tupplur på Kenth's mage. Tog väldigt många bilder på hennes 5 kissar vid mitt besök i hometown ala Strömstad under påskhelgen. Även dessa kommer i ett senare skede, ja - jag vet! Är kass på upload.

Härligt

Publicerat den 2010-05-22 klockan 14:56:17 i kategorin blommor,


Kanonväder
Har varit igång sedan klockan 9 i morse med dammsugning, skurat golv, gjort i ordning badrum och plockat skit som legat överallt i hela huset. Därefter gick jag lös på samtliga maskrosor i hela trädgården och fick mig en stor vattenblåsa mitt i handen som nu spruckit och gör ont... Gräset är klippt och grillen är laddad!

Det var även grill under gårdagen tillsammans med killarna i unFinished. Jag mötte upp två vilsna norrlänningar i stan för att sedan åka och handla det som skulle komma att behövas under kvällen. Därefter dök besp, alli och ibbe upp lagom till när maten var klar. Även Jenny var på plats, helt kanon :)


1 more day

Publicerat den 2010-05-20 klockan 21:28:22 i kategorin blommor,


Endast en arbetsdag återstår av den längsta veckan i mitt liv..
Dagarna har gått trögare än sirap och tröttheten har kört över mig både en och två gånger.
Efter jobbet i morgon ska jag möta upp två vilsna grabbar från lagest herrsida. Dom ska först försöka ta sig från Bromma och in mot stan, vi får väl se hur det går med det!

S o   L o n g

Nytt objektiv

Publicerat den 2010-05-18 klockan 19:05:59 i kategorin blommor,


Var och köpte ett nytt objektiv härom dagen and I must say that I'm in love
Tamron 90mm 2.8 macro <3

Emilias dop 2010-05-15

Publicerat den 2010-05-17 klockan 21:51:18 i kategorin manniskor,


I lördags var det dop för mitt gudbarn Emilia. Morgonen började i panik då jag promt bestämt mig för att inte använda den klänning jag och Mirre varit och handlat. En rosa till henne, en blå till mig - jag skulle inte ha den. Det blev akutfärd in till Västerås men ingenting hittades - jag fick ta den blå ändå..
Vi gjorde oss i ordning, försökte få Emilia att ialla fall sova en liten stund men även det gick åt skogen.
Klockan 15:15 skulle Stoffe, Sanne + Emilia samt gudföräldrarna jag och Sammy möta prästen i kyrkan.2010-05-15
15:30, Svedvi KyrkaDenna dag är att minnas för evigt

Dop

Publicerat den 2010-05-14 klockan 09:58:33 i kategorin Allmänt,


Sitter nu här och är smärre nervös inför morgondagen.
I morgon är det dop för mitt gudbarn Emilia.Jag trodde att jag hade ordnat med mina kläder, men när jag under gårdagen provade klänning och tillbehör så fick jag panik. Jag vill inte ha dem på mig!
Jag ska ta tåget vid 14-tiden mot E-tuna för att möta upp Mirre för yttligare en shopping... kaos!
Jag hade dessutom inte planerat in att skor är någonting man bör ha på sig även vid dop, och då menar jag inte mina joggingskor...

H e l p  MG o d

ESL x 3

Publicerat den 2010-05-14 klockan 09:50:49 i kategorin esl,Vi har nu hunnit spela tre matcher i den nya säsongen hos ESL. Tre matcher som dessutom gått vår väg och därmed +9 poäng.

Under gårdagen mötte vi de ryska tjejerna i Rox.Kiss Ladies. Dessa tjejer såg vi spela i Ukraina för två veckor sedan. Tjejerna tog sig förbi det förhandstippade laget Millenium, fd. BTB i sin grupp.
Matchen blev jämn på grund av humörspelarna i unFinished ;D När vi hade 6-0 på CT sidan och förlorade EN runda så blev bitterheten ett faktum ;D Matchen slutade till vår fördel trots allt, och det var väl det som var hela poängen :)unFinished [16:11] iNNERFiRE
unFinished [16:04] bytches
unFinished [16:13] Rox.kiss

Sweden vs Norway

Publicerat den 2010-05-14 klockan 09:40:21 i kategorin ENC,


I onsdags spelades vår andra landslagskamp, denna gång mot Norge.
Egentligen skulle denna match ha spelats on stage på Dreamhack Summer, men då norskarna hade problem med full lineupen vid just detta tillfälle så fick matchen spelas online istället.

Matchen gick vår väg och yttligare +3 poäng ligger nu i vårt bagage.
Nästa motstånd blir ännu ett grannland - Danmark. Danskarna har lyckas knåpa ihop ett lag, nästintill likt Aurora-Gaming så det ska bli en spännande kamp.


Sweden: IpSa Miranda Ninnzan zAAz inzane
Norway: Cazzidy Vanilje HaySS Imbaline Talin

Karlskrona

Publicerat den 2010-05-12 klockan 22:46:53 i kategorin gamingresor,


Karlskrona, bara så där. Det var det som hände i helgen.
Jag och Ibbe tog tåget mot Norrköping där vi mötte upp Mirre och macze.
iPoden kopplades in i bilstereon och partyt var ett faktum - ialla fall för barnen i baksätet. (Ninni och Mirre)Resan började med felkörning och vi hamnade då på någon gammal kass väg hela vägen fram till Västervik. Där blev det äntligen dags för frukost ala h a m b u r g e r i

Därefter föll jag och Mirre ner i dvala.
Väl framme i urskogarna möttes vi upp av Bosse - the dog. lillsan, philip och päron stod glatt på trappan och vi fick födelsedagstårta och mysiga samtal.

På kvällen blev det middag på Scandic, där även natten spenderades.
Middagen bjöd på varmrätt och efterrätt samt två flaskor gott vin, sedan var lyckan nådd. Vi drog ut på ett uteställe som bara låg ett par minuter från hotellet där jag erövrade hela dansgolvet. No more to say about that...

FINALLY

Publicerat den 2010-05-07 klockan 18:27:23 i kategorin Allmänt,


Behöver jag påminna någon om att det är fredag?
Nä - tänkte väl!
Jag har just spenderat ett par timmar framför facebook spelet Staries.
Jag har under en längre period försökt att slå Mirres rekord, och jag har äntligen lyckats!
Jag trodde aldrig att denna dagen skulle komma, och jag tackar Gud för att den gjorde det. Många idiotiska timmar har försummats på Staries, och jag hoppas innerligt att Mirre inte får för sig att slå mig, för då är jag fast igen...


I morgon bär det av till Katrineholm tillsammans med Mirre. Där blir vi upplockade av Marcus för en roadtrip till Karlskrona. Stackars Marcus, han vet inte vad han har gett sig in på... att sitta med oss två kärringar i totalt 80 mil kan inte bli lätt.
Efter avverkade mil i bil så blir det ett kärt återseende med lillsan v

Back from Ukraine

Publicerat den 2010-05-04 klockan 13:10:35 i kategorin gamingresor,


Då var man återigen på svensk mark.
Man lär så länge man lever, och det gjorde definitivt vi på många plan.

Turneringen gick inte alls vår väg, och vi har bara oss själva att skylla. Jag - som tar på mig alla fel och misstag för hela truppen fick psykbryt och ville bara hem så fort turneringen var över för våran del.. Inge roligt aaalls.

Bilder med mera läggs upp inom kort då macze har en stor mängd av dem.
Trots en misslyckad turnering var det dock en lyckad resa.
HIGH FIVE


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.