Paris, Frankrike here we come

Publicerat den 2010-06-30 klockan 12:21:38 i kategorin ESWC2010,
Då var vi halft redo
Planet ska gå vid 19:30 tiden mot Paris, Frankrike. Sedan måste vi finna oss ett sätt att ta oss från flygplatsen mot Disney Land och årets upplaga av ESWC 2010
En stor ändring har gjorts i laget så sent som i måndags, Miranda kan ej åka med.. Vi har istället ringt in passi0n som nu kommer att göra sitt bästa, och vi andra ber till Gudarna.
Vi får se hur långt detta bär oss
<3 M

So long

PS. Micke och Maria, jag tar hand om Er dotter, I promiss! <3

No Fear

Publicerat den 2010-06-29 klockan 21:18:01 i kategorin ESWC2010,


No Fear - lillsan is hereHar precis varit och hämtat en vilsen själ vid Flemingsberg's tågstation. Therese startade sin resa vid 16-tiden och anlände vid 20:30. Hon klarade 2 byten utan att ta fel tåg denna duktiga tös! Dock mådde hon så dåligt av att nerverna svek henne, så hon klarade inte av att äta sin korv :(

Nu är det dags för game, vi behöver gå igenom en hel del inför i morgon..

Yonge 30 år

Publicerat den 2010-06-29 klockan 18:04:02 i kategorin Festligheter,
Yonge 30 år
2010-06-07
Kalas 2010-06-05

Den 5/6 firades Yonge's 30 års dag. Mirre kom redan dagen innan och detta tackar jag gud för.
Kalaset körde igång från 13-tiden och innan dess hade vi ordnat med kycklingspätt och grönsaksspätt. Yonges barndomsvänner anlände tidigast och som straff för detta så fick dom ordna fyra bigbronto potatissallader i form av färskpotatis, creme fraishe, senap och en massa annan mumma.
Det blev kanonväder och ett kanonkalas. Tack alla som kom ^^,

Kubb - Död eller levandeLadybug

Publicerat den 2010-06-28 klockan 23:50:34 i kategorin djur,
unFinished vs. Millenium.Girls

Publicerat den 2010-06-28 klockan 23:11:11 i kategorin esl,


Vi har precis avslutat en best-of-three mot det franska toplaget Millenium.
Matchen slutade negativt för vår fördel.
Det öppnades bra för vår del på de_dust2, men efter en 20min lång paus från deras sida vilket inte ens är tillåtet, så vände dem spelet till 16:10 till dem.
de_inferno var andra kartan att spelas, och där gick väl allt åt skogen..

Vi är nu ute ur säsongen och hamnade på en 5-8 placering ;(

Grupperna

Publicerat den 2010-06-28 klockan 19:13:27 i kategorin ESWC2010,


Så var grupperna lottade inför årets ESWC i Paris, el France.
Vi hamnade inte i världens drömläge..

 

Återigen hamnade vi i gruppen för nu mera världens bästa Counter-Strike female lag: SK-Ladies. Vinnare av ESWC 2005, 2007 samt senast 2008. Även vinnare vid Arbalet Female Tournament.

 

Laget är otroligt starkt och jag ser detta lag vid årets final av ESWC även detta år. De två andra lagen har vi endast mött online. Burning knep 3:e placeringen vid Frankrikes kval, ett lag som vi både förlorat och vunnit mot i ESL, HeadshotBG bytte precis till detta lagnamn. Föredetta iNNERFiRE med Foxy och Hellrose i spetsen. Laget har funnits i urminnestider, och det blev vinst till oss med knappa 16:11 tidigare i år under gruppspelsmatch hos ESL

Kan nog bli grejer det här!

Midsommar i Strömstad

Publicerat den 2010-06-28 klockan 00:14:45 i kategorin blommor,
En härlig midsommar i Strömstad har passerat.
Vi kom fram lagom till midsommarlunchen. Mamma och pappa hade donat som vanligt där hemma, och med blev hemmagjord potatissallad, sill, köttbullar och en massa annat smarrigt. Efter detta tog jag och mamma en promenad på Nötholmen, mamma skulle plocka en bukett med blommor plus att det är så skönt att promenera precis vid havet.

På kvällen kom Mimmi och Kenth förbi och det blev grill, samt mimmis goda tårta.

Lördagen spenderades på baksidan tillsammans med mami. Vi låg i flera timmar och klagade på att vi inte fick någon färg, dock visade kvällen en knallröd ryggtavla på mig... Tror vi hade något fel.

Det är alltid så trist att lämna familjen, det känns alltid som om det kommer att dröja 100 år tills nästa gång man får träffa dem. 26 år gammal och längtar efter mami och papi, normalt eller ej - skiter liksom it! Jag saknar dem <3

Seed

Publicerat den 2010-06-28 klockan 00:07:01 i kategorin ESWC2010,


 

Seedningen till ESWC 2010 kom ut idag, och det blev som väntad en midseed till oss i unFinished.
Vi hade tippat rätt på topseedningen, men däremot blev det ett garv när vi såg vilka lag som blivit Highseedade. ESWC går ofta på tidigare prestationer vilket man ska. Dock går dem endast på ESWC's tidigare prestationer, inte på diverse andra event. Detta kan därför medföra stor förändring i det stora hela, men vi får väl se :)


Endast 3 dagar kvar tills flyget tar oss till Paris, Frankrike.
WOHO!

Video stream

Publicerat den 2010-06-28 klockan 00:03:40 i kategorin ENC,


Streamvideon från vår match mot Polen ligger nu uppe på ESL's hemsida

http://tv.esl.eu/de/vod/22244

Matchen spelades på Dreamhack Summer 2010 där vi vann båda matcherna. Stort.
Även om matcherna kändes mer än lätta, och säkert heller inte vidare roligt att kolla på, så var det ändå bra arrangerat och rolig dag.

Bränd

Publicerat den 2010-06-23 klockan 17:51:35 i kategorin kreativt,
Supergoo dag
Dagen spenderades på baksidan med Jenny aka passi0n. Inte ett enda moln visade sig på himlen, och jag tror vi båda skaffade oss en läcker bränna. Nu är man så där lagom dåsig, och ansiktet hettar. Lagom grillad.
Det blev kebabtallrik och prat ute i värmen. Vi kom fram till att dom kan åka med oss en bit på vägen när vi återigen beger oss mot Strömstad. Jenny och Kalle blir då dumpade i Örebronx som vi ändå passerar.

Nu, dags för ett nytt avsnitt av The Hills. (beroende)


Åsa 30 år

Publicerat den 2010-06-22 klockan 18:10:34 i kategorin Allmänt,
I lördags firades Åsas födelsedag.
Kalaset ägde rum vid hennes kolonilott i ett kanonväder. Visst blev det kallare framåt kvällen, men regnet visade sig inte.
För övrigt spenderades min lördag framför tvn. Jag trodde inte att jag skulle följa bröllopet så väl som jag ändå gjorde.. Låg väl framför dumburken från cirka 10, och ända fram tills paret gick på båten - då var vi tvungna att åka. Galet - Jag vet.

Väl mött vid kolonilotten strålade Åsa, trots att hon hade varit igång hela dagen. Hon hade under dagen haft kalas för släktingar, och på kvällen väntades vänner.


En hel lyckad kväll tack vare Åsisen <3
Kanske borde lägga upp bilder från Yonges 30-års firande snart också... snart så. Snart!

ESWC Participants

Publicerat den 2010-06-22 klockan 13:54:56 i kategorin ESWC2010,


Listan med de lag som kommer att delta vid årets världsmästerskap inom Counter-Strike Female på ESWC 2010 i Paris, Frankrike är nu uppdaterad och fulltaglig.
Många otroligt bra lag kommer att finnas på plats, och det kommer utan tvekan att vara det hårdaste ESWC jag någonsin deltagit vid.Trots den mycket hårda konkurensen så funderar jag som alla andra år tillbaka: Varför vissa lag ens finns med på denna lista. Vissa lag här ovan har inte presterat någonting, och jag antar att komitén valt ut dessa lag på grund av att det är ett världsmästerskap och att så många olika nationer som möjligt ska finnas på plats.
Att Frankrike fått tre lag på listan för första gången i historian är dock en gåta. Antar att det är på grund av att eventet hålls i just Frankrike. De tre franska utvalda lagen är dessutom mycket bra.
Det finns ett lag i Europa som i min vetskap har haft stora negativa tankar om varför just vi i unFinished finns med på denna lista. Vad vi har gjort detta lag ont, det vet jag inte, och varför vi blev bördan i deras ögon vet jag inte heller då det finns andra lag att kasta hårda ord mot. Jag är mycket glad och tacksam över att ESWC komitén valde just oss, trots det andra svenska laget Fnatic. Att Fnatic skulle få en plats var för mig självklart. Laget ligger alltid i top på samtliga events, och därför blev jag mycket förvånad över att komitén ännu ett svenskt lag. Återigen - tacksam och lyckligt lottad.
Ser fram emot detta!

Prizes
1. $14,000
2. $7,000
3. $3,500

Bra köp

Publicerat den 2010-06-22 klockan 13:31:18 i kategorin Ministudio,


Att ha gått miste om bilder genom årens lopp är jag nog inte ensam om.
Via formateringar har jag glömt spara viktiga dokument och bilder flera gånger. Så även genom virus och sönderslagen dator..

Jag gick därför och köpte en extern hårddisk, liksom bättre sent än aldrig.
Är ialla fall otroligt nöjd över hårddisken som är liten, smidig och enkel att hantera. Så enkel att till och med jag fixar't :)


Dreamhack summer 2010

Publicerat den 2010-06-22 klockan 13:26:19 i kategorin gamingresor,


En snabbvisit till Jönköping och Dreamhack summer 2010 skedde i söndags. Tackar gudarna för att jag endast behövde vara på plats under en dag. Avskyr Dreamhack...


Finns att läsa mer om detta HÄR

Sweden vs Poland

Publicerat den 2010-06-21 klockan 17:01:43 i kategorin ENC,


Klockan ringde 5:00 i söndags morse. Jag trodde inte det var sant.. På grund av min semester så har jag förträngt hur otroligt jobbigt det är att försöka ta sig ur sängen klockan 5 på morgonen, speciellt då man endast fått 2 timmars sömn..
Jag gjorde mig klar för avfärd mot Eskilstuna.
Där mötte jag upp Elin, Miranda + Stoffe och Emilia för att därifrån ta oss de cirka 30 milen mot Jönköping och Dreamhack summer 2010.
Väl framme mötte vi upp resten av tjejerna i det svenska landslaget. Efter lite snack så var det dags för setup - som förövrigt gick åt helvete.
Alla hade ljud och mikrofonproblem i dess helikopterhörlurar vi var tvungna att använda. Det var även problem att få datorerna att förstå vilket språk man hade satt datorn på - den gick tillbaka till tyska hur man än gjorde. zAAz fick även en dator utbytt, och till råga på detta var det en ENC brutta från Tyskland som vägrade förstå att alla problem inte låg på vår sida, utan på datorernas. Våra configs var satta för länge sedan, men det här med ljud och mikrofon samt en dator till zAAz verkade inte gå in i hennes huvud. Vi hade 5 minuter på oss. Vi sa tvärnej..

Väl igång gick allt vår väg och det visade sig inte vara lätt för de polska tjejerna. Matchen kan heller inte ha varit rolig att titta på för publiken då den var såpass ojämn.
Till råga på detta hade jag dessutom glömt min kamera... Life's great!


Sweden: zAAz IpSa Ninnzan Miranda inzane
Poland: Fli Sylwia Kleo marvelka powerkaBildkälla:
Fragbite
ESL
Video:
rakakaÄven Rakaka körde stream, då via svenska. Denna finns att se här: http://www.justin.tv/rakakase/b/265778251


Med även denna match som vinst i vårt bagage står vi nu som vinnare i gruppen med alla vunna matcher.
Om jag gissar rätt så är det nu slutspel i Tyskland som väntar, men jag är inte helt säker.

G J

Hatar åska

Publicerat den 2010-06-18 klockan 16:20:22 i kategorin blommor,
Jag hatar åska
Jag hatar ljudet, jag hatar att det ens kan låta från himlen, jag hatar att det alltid regnar när det ska åska och till råga på allt så blinkade det just till. Nu jävlar... Jag hatar blixten ännu mer.. ska gå och dra täcket över ansiktet för den där jäveln lät!

BYE

Ukraina, Kiev

Publicerat den 2010-06-18 klockan 16:11:35 i kategorin gamingresor,
Allt om vår resa till Ukraina, Kiev under våren finns att läsa här

Mestadels bilder, men en bild säger ju som sagt mer än 1000 ord.

Ukraina, Kiev

Publicerat den 2010-06-18 klockan 15:58:02 i kategorin Ukraina,


Ukraina, Kiev
2010-04-30 - 2010-05-03


På torsdagen den 29/4 anlände min bästaste Mirrisen till Stockholm för kvällsmys och hårfärgningsprojekt. Med packad trunk var hon redo för en resa mot Ukraina. Själv hade jag inte hunnit med att påbörja packningen, så det som var färdigt i tvätten fick vara med på resa. Gamingutstyr går självklart i handbagaget, no more to say about that!

Vi mötte upp Elin och Bella på centralstationen för att påbörja "semestertrippen" med en cider.
Därefter slöt Ibbe upp och vi begav oss mot Arlanda Express.
20 minuters tågfärd (t&t) kostade den fantastiska summan 420:- för en vuxenbiljett. Då jag fyllde 26 år för några månader så går jag nu mera på det så kallade vuxen priset på så som Arlanda Express, SJ med mera. Tydligen fick jag tre gånger större röv av att fylla 26 år, därav steg priset också till det dubbla då jag tydligen tar upp mer plats?
Anywho - vi tog oss in i Arlanda där resten av svänggänget väntade: Marcus, Frida och Tore.

För att mormor ska förstå detta inlägg, då jag inte kallar personer vid namn så gör jag här en ordlista :) jag antar att jag kommer att skriva nicknames istället för deras riktiga namn... svårt att hänga med i svängarna - ja visst.

Ninni: Ninnzan
Sanne: Miranda
Bella: flickat
Elin: skogshuggarn
Frida: ping
Marcus: macze
Tore: nypon
Ibbe: ibbe

Namn och smeknamn ovan är det vi använder oss av ingame när vi spelar skjutspelet!


Resan startade helt fantastiskt. Massa kramar vid återseendet, sedan en smäll i ansiktet då vårt plan var det enda planet som var försenat. Dock gjorde inte detta någonting då vi efter incheckning av bagage fann oss en bar för vin och annat. SKAUWL!För att vara helt ärlig så minns jag inte när planet avgick, men jag har för mig att det var någonstans runt 20-snåret. För en gångs skull så gick själva resan smärtfritt utan diverse gupp och multilock för öronen. Kanske tappade känseln vid Arlanda... Who knows.


Väl framme i ett betydligt varmare land så blev vi väl omhändertagna. En minibuss stod beredd att köra oss till vårt hotell mitt i Kiev, ett hotell som visade sig vara i toppklass.

Das Hotell


Lördag 1 maj
Vaknade halft utvilad. I skarven. Jag i en skarv mellan två sängar är numera en standard i mitt liv ute på fältet. Dock hade jag snott Mirres täcke och kudde, medan hon sov med morgonrock som täcke och kläder som kudde. Snäll Ninni!Efter frukost blev det en rallyfärd genom Kiev stad mot eventet - ARENA och Arbalet Female Cup 2010.
Vi fick våra sittplatser, fick höra på diverse regler om boostar och buggar samt fotografering med lagkaptenerna i vår grupp.Denna dag var inte vår dag då ingenting gick i vår väg. Efter två grova förluster kvarstod 3 matcher att spela. Ena matchen blev en brutal vinst, medan de nästkomna matcherna totalt jämna. Som tur var gick vi vidare på de få poäng vi skrapat ihop under dagen, och fick göra oss redo för ännu en matchdag.

Väl tillbaka på hotellet så valde vi att äta en brakmiddag på hotellet. En underbar trerättersmeny gick ner i magsäcken tillsammans med tårar och skratt.


Söndag 2 maj
Ännu en morgon i ett betydligt varmare land. Vi åt frukost och begav oss ut i solen för lite pepptalk. Jag tror det hjälpte oss en del, även om matchen gick förlorad. Orden fick en att vakna upp och inse saker och ting, och det var nog den största poängen i samtalet..


Vi gjorde oss redo för att möta tjejerna från det tyska laget alternate attax. Vårt pepptalk hade gjort oss mer taggade, men som sagt, detta hjälpte inte. Jag har för mig att vi förlorade med 16:14 eller dyl, ett riktigt surt resultat. Därmed var vi ute ur turneringen och knep 5:e platsen vid det första evenemanget för tjejer hos Arbalet Cup.
Resan var mycket intressant på olika sätt, både positivt och negativt. Väl då vi landat på svensk mark då vi skulle åka åt olika håll så kändes det på något sätt som om vi skulle "göra slut" med varandra.
Som tur var så lärde vi oss av misstagen, och upcoming är Paris, Frankrike för ESWC 2010.


Happyface

Publicerat den 2010-06-17 klockan 14:23:08 i kategorin djur,
Att det går trögt för mig att ta mig upp på morgnarna när klockan ringer är ingen nyhet. Men att Yonge skulle vara värre än värst är nu helt konstaterat. Klockan börjar väl ringa runt 6 på morgonen, jag tror han kom upp vid 8 i morse, dock inte helt säker då jag är i dvala när jag blir väckt på morgonen.
Efter att jag tjatat om att han ska stänga av odjudet från klockan gör han ialla fall någonting åt det. Han lägger alarmet under täcket och dämpar därmed ljudet. Tack!

Jag låg dock kvar i sängen till 10:30 idag då jag såg att det var sol ute. Flög upp ur sängen och flög ut. Superskönt!

Nu är det dags för promenad.

Gult e fult

Publicerat den 2010-06-16 klockan 13:19:01 i kategorin blommor,
Har spenderat tre timmar på baksidan. För en gångs skull på min semester så behagar solen att visa sig, dessutom utan ett moln på himlen. Kom dock på efter dessa tre timmar att jag endast solat framsidan av dököttet, men nu orkar jag inte sitta där ute längre.. Får vara halvgrillad tills vidare.

Trädgårdsdjur

Publicerat den 2010-06-16 klockan 13:00:37 i kategorin annat,
Har tydligen gått och skaffat mig två fina trädgårdsdjur. Dessa två harar kommer och går varje dag, både morgon, middag och kväll. Dom verkar inte direkt rädda för människor eller bilar som faktiskt befinner sig i området konstant. Dom bara är. Söta!

Underbara dagar

Publicerat den 2010-06-14 klockan 12:30:19 i kategorin annat,


Ett par underbara dagar i Strömstad har passerat.
På kvällen, samma dag som min bror tog studenten så kom Mirre och Emilia. Vi hade tidigare pratat om att hon skulle följa med, men detta rann på något vänster ut i sanden. Hon kom ändå och vi hade det kanon.

Första dagen fick vi även kanonväder. Vi satt ute och solade hela förmiddagen för att sedan gå ner på stan och visa henne hur en riktig mjukglass ska smaka, samt visa henne lilla Strömstad.Ellie fick en present av Mirre, som snabbt grävdes ner...


Student 2010

Publicerat den 2010-06-14 klockan 12:08:59 i kategorin Festligheter,


Strömstad
2010-06-09
Joakim's student

På onsdagsmorgonen tog jag och Yonge bilen mot Strömstad. Resan dit gick smidigare än förväntat, kanske mest för att Yonge valde att köra hela vägen och jag själv sov minst en timme.
Det blev hamburgare i Örebro som vanligt innan värden gick vidare.
Vi anlände till Strömstad runt 13.30-tiden till en superstressad moder.
Man gjorde ett tappert försök i att försöka hjälpa henne, men detta gick inge vidare...

Vi gick ner mot Strömstad Gymnasium för att invänta en superhappy Joakim :)


Blommor, kramdjur, jaeger och Lelle hängde runt halsen på Jocke när mottagandet var över. Lelle var för övrigt Jockes fäll som han alltid låg på när han var liten. Denna gosade han med tills den var snaggad, och därmed ingen fäll att gosa med längre. Dock hade mamma sparat en liten snutt av Lelle i gott skick, denna hängde givetvis runt hans hals denna dag :)

Väl på plats hemma igen då Jocke blivit hämtad i stan var det dags för mottagning. Släkten fanns på plats, liksom så vänner och så klart Ellie. Det blev supergod mat som mamma kämpat med, och så även pappa framför grillen i stekande sol.
Jockes två tränare fanns även på plats. Jocke hade inriktning rodd på gymnasiet, och hans två tränare/mentorer kom förbi för att ge en present samt hålla tal inför alla. Svårt att hålla tårarna inne denna stund må jag säga..


Westcoast

Publicerat den 2010-06-09 klockan 06:25:04 i kategorin Allmänt,


Jag tror att jag börjar få allt under kontroll i så som packning, kameradelar och mig själv.
Den ende jag inte har kontroll på är Yonge
Jag vet inte hur jag ska få upp han ur sängen, men med lite våld och vaselin så ska nog allt gå!

Strömstad here we come

Sweden vs France

Publicerat den 2010-06-09 klockan 06:23:22 i kategorin ENC,


Tight match!
Vi visste att Frankrike skulle vara det lag som kunde ge oss mest motstånd, och visst hade vi rätt angående detta!

Den förbestämda banan var de_inferno. Jag måste säga att ingenting gick vår väg under denna bana och jag tackar gudarna för bäst av 3.. Storförlust till oss i första kartan, och vi valde då de_nuke.
Här blev det förlängning efter att båda lag storspelat som T.
Vi drog det längsta stråt och vann de_nuke och därav valde Frankrike de_train som även vi kammade hem.
Riktigt nervösa stunder och fint spelat av alla.

Freedom

Publicerat den 2010-06-08 klockan 19:15:34 i kategorin Allmänt,


- Semester
- S
katteåterbäring
- S
trömstad i morgon

De tre orden ovan är mitt liv just nu.
Gick på semestern i dag klockan 16:30, skatteåterbäringen låg fint och vackert på kontot och i morgon bär det av till härliga Strömstad för min yngsta brors student.
Ska bli så otroligt skönt att träffa min familj igen, Mimmi & Kenth, Elliepellie v

Min kära karl fyllde hela 30 år igår. I lördags var det en brontofest här hemma hos oss med massor av goda vänner, mat, sol och annat. Dessa bilder kommer s00n :)

ESWC 2010

Publicerat den 2010-06-03 klockan 13:02:17 i kategorin ESWC2010,


 

Från och med i mitten på maj månad så kunde man ansöka om en plats vid årets VM för dataspel; ESWC 2010.
Vi sände in vår ansökan med 1 dags mariginal, och i natt vid 00-slaget så kom beskedet ut att vårt lag unFinished blev antagna. Det kändes otroligt skönt och ska bli hur kul som hellst.
Nu återstår en viktig detalj som jag hoppas blir som det borde och ska vara :$

 

 

SK-Gaming (ESWC 2008 champion)
China #1
Spain #1
Mousesports (RU)
Fnatic (SE)
unFinished (SE)
Aurora Gaming (DK)
Thermaltake (DE)
blith gaming (US)
mibr (BR)
iNNERFIRE (BU)
Asus Ladies (CZ)
Delinquent Habits (GR)
Millenium (FR)
Burning (FR)
MYTHIX.SK (FR)

 

 

 

Sweden vs Denmark

Publicerat den 2010-06-03 klockan 09:38:15 i kategorin ENC,


Den tredje landslagskampen är nu avklarad.
Under gårdagen mötte vi det danska laget, och det blev återigen vinst till vår fördel.

Under 40 minuter så tjafsades det om vilken server vi skulle spela på.
Vi menade på att ALLA hade samma ping på en svensk server vilket också stämde. Dom ville inte spela på en svensk server, utan istället en nederländsk. Där hade vi +30 i ping medan dom -20. Nej!
Admin fick gå in, och det blev tillslut en svensk server ialla fall.

Jag gjorde ingenting för laget förutom att springa runt och dö, tur att vi hade zAAz och Miranda i laget som fick död på folk...

Sweden: zAAz IpSa Ninnzan Miranda inzane
Denmark: pandora, Vildkatten, NissePigen, Eliza, sANDiE

Hoppas

Publicerat den 2010-06-01 klockan 21:24:15 i kategorin Allmänt,


 

Jag ska be till alla väderleksgudar i en timme/dag för att låta informationen ovan bestå tills på lördag.
Vad f*n gör vi annars? Minst 40 personer i huset kommer jag aldrig klara av...
Min karl fyller 30 på måndag, och kalaset går av stapeln nu på lördag.
/me nervös

uF vs Frankfurt69ers

Publicerat den 2010-06-01 klockan 21:20:08 i kategorin esl,


Igår spelades den sista matchen i gruppspelet hos ESL. Den värsta matchen hade sparats till sist, och motståndarna var de tyska tjejerna från Frankfurt69ers.
Kartan blev de_inferno, och detta var inte vår karta på våra senaste officiella matcher i Ukraina för ca en månad sedan, men trenden har dock vänt.

Det blev vinst med hela 16:04 och därmed står vi nu som gruppvinnare.
Detta kändes otroligt skönt må jag säga.Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.