Ett andra försök

Publicerat den 2010-04-30 klockan 09:08:44 i kategorin gamingresor,


Hoppas att vi inte blir med om något tredje gången gillt för då vill jag inte vara med och leka längre..

Idag bär det av till Ukraina i ett andra försök. En finfin vulkan stoppade oss förra gången, men då nu denna inte längre verkar utgöra något hot så väljer flygplanen att köra.
Grupperna har precis släppts och vi har det inte lätt för oss, men kommer självklart göra vårt bästa.


Jag tänkte börja packa nu så att jag är fit for fight när hela svänggänget kommer hit.

So long!

Vår

Publicerat den 2010-04-28 klockan 19:52:59 i kategorin blommor,


Vårkänslor till max!
Sol. Blommor slår ut både här och där. Gräset är numera grönt och torrt. Har inte sett snö på flera dagar.

f r u k t a n s v ä r t    s k ö n t

European Nations Championship

Publicerat den 2010-04-28 klockan 19:49:54 i kategorin ENC,


European Nations Championship
ENC

Borta hos ESL har man nu äntligen anordnat en landskamp mellan female gamers runtom Europa. Lagkapten har uttagits för respektive europeiskt land för att därefter plocka ut de tjejer i sitt land man tror kan tillföra bästa resultat.

Under cirka två månaders tid har de ikke-seedade länderna kämpat om de totalt 12 platserna i det som kom att heta European Nations Championship.

Då Sverige var topseedat så slapp vi denna kvalomgång och gick direkt vidare till mainround. Vi hamnade i grupp A tillsammans med Polen, Norge, Danmark, Frankrike och Belgien.

Igår spelades den första matchen i form av bäst-av-tre för Sveriges del. Vårt motstånd Belgium förlorade två raka kartor och vi kammade därmed hem de tre första poängen.Sweden: zAAz IpSa Ninnzan Miranda inzane
Belgium: Lapinette Llo VerO Xenake biekeBBQ

Publicerat den 2010-04-27 klockan 08:24:33 i kategorin Festligheter,


Årets första grillning gick av stapeln i lördags.
Mitt på dagen kom Mirre, Stoffe & Emilia samt Åsa & oko. Killarna hjälpte oss att hänga upp den nya tv:n i sovrumet medan vi andra grejade i köket.
Vi hade kanon tur med vädret hela dagen. Trots att det blev kallt på kvällen så var det ändå wunderbart.


Kycklingspett, kött, grönsaksspett och en massa tillbehör stod på menyn. Vi avslutade med en jordgubbstårta och vid detta laget var jag på G :)

Tog även en massa bilder på mitt kära gudbarn, dessa får komma upp i ett senare skede <3

Finally

Publicerat den 2010-04-23 klockan 19:59:02 i kategorin Allmänt,


För att inte bryta en tradition så inleder jag även denna fredag med:


Ä N T L I G E N  H E L G

Som skrivet förut så är detta min första "lediga" helg på väldigt väldigt länge. Att känna att jag inte behöver göra ett smack i varken hem eller IRL känns helt underbart. Ska bli riktigt skönt med en vårhelg i total vila.

I morgon inviger vi grillen på baksidan tillsammans med vänner. Jag och Yonge var och handlade direkt efter jobbet och det blir en hel del som står på BBQ-menyn.
I morgon får vi även hjälp med att hänga upp lite saker på väggarna så som en svart lång tavellist i dator rummet, två lampor till vardagsrummet samt den nya TV:n i sovrummet.
Att jag lyckades släpa på en språjlans ny 32"-tv från jobbet, gåendes till bussen. Från bussen till pendeltåget. Från pendeltåget till buss igen. Från busshållplats till hemmet är för mig ett under, och det kanske inte är så konstigt att axlarna känns som gelebollar idag?


Nu ska jag avnjuta Linda Bengtzing i Så ska det låta och stirra mig blind på det älskade fotot av Emilia och inbjudan till hennes dop v Superkul att Mirre valde ett foto som jag har tagit :)


mitt älskade lilla gudbarn

Up N running

Publicerat den 2010-04-20 klockan 18:46:59 i kategorin Allmänt,
Det kanske blir Ukraina första helgen i maj trots allt? Flygen går nu mera från och till, och beviset för detta var alldeles nyss här utanför huset. Dock stänger flygplatserna ner lite hipp som happ, men man kan väl hoppas :)

Veckan ser ut att aldrig ta slut. Helgen är mycket efterlängtad då det är min första "lediga" helg sedan februari månad. Med ledig menar jag inte ledig ifrån jobb, utan ledig från diverse saker och ting. Jag har dessutom huset under full kontroll - det är numera städat konstant, så även detta slipper jag när den efterlängtade helgen träder in.
W u n d e r b a r

Strömstad

Publicerat den 2010-04-17 klockan 11:21:47 i kategorin stadsbilder,


 

 

Under påskhelgen tog jag och pappa med oss våra kameror samt Ellie på tur genom Strömstad stad. Det blev en mängd foton i det blåsiga vårvädret. Har egentligen en stor hög till med bilder men de får dyka upp senare. Det blev för många bilder i detta inlägg men får nu så vara :)

 

Blev inte av

Publicerat den 2010-04-17 klockan 09:43:34 i kategorin Allmänt,


Resan till Ukraina blev inte av och jag tror inte att jag behöver nämna varför.
Arrangörerna har istället valt att låta de 8 lag som faktiskt tog sig fram köra en mindre cup denna helg, medan det stora eventet bliv uppskjutet till 1-2 maj.
Bland de lag som tagit sig fram finns det inget direkt lag att hänga i julgranen. Tror på mouz och eyesports i toppen.

Idag blir det istället till att åka på shopping tur med Elin. Ska hitta en svart tavel list till datarummet samt lite småplock. Kan nog bli mumma av denna dagen också :)

Luften står stilla

Publicerat den 2010-04-15 klockan 19:20:18 i kategorin gamingresor,


I morgon bär det (kanske) av till Ukraina, Kiev.
Dock är alla plan inställda idag på grund av vulcano på Island då Arlanda stängdes ned klockan 18:00 idag. Morgondagens lista med samtliga plan finns ute, och vårat plan är än så länge ej inställd. Ett fåtal inställda plan finns dock, och jag räknar med fler i den listan... Hoppas dock att vi klarar oss men chansen verkar vara minimal...

Grupperna för Arbalet Female Cup i Ukraina, Kiev släpptes under dagen och vi hamnade i grupp D tillsammans med mouz, confis och SnG (vem nu det må vara).
Frågan är hur många lag som ens kan ta sig dit, och frågan är då om tävlingen ens blir av.

 

Dagens outfit

Publicerat den 2010-04-14 klockan 22:30:07 i kategorin Allmänt,


Byxor: H&M, boyfriend fit
Höger strumpa: Nike
Vänster strumpa: Intersport
Strumporna satta i "Bert-stuk" som Mirre säger. Älskade ängel
Överdelen: för snygg för att visa, vill inte att halva Sverige ska gå runt och se ut som jag!


För er som inte märkt, tryck F5!
Och ja, det är en del småfel som dykt upp pga ändrad header, fixart när jag känner fört

 

Vår

Publicerat den 2010-04-14 klockan 18:36:12 i kategorin natur,
Vågar man säga att det äntligen är vår
... eller ska vårt avlånga land erbjuda en sista dos snö inom kort? Värmen är ialla fall helt underbar, och snön är näst intill borta. Nu återstår städning av grus och hundskit innan gatorna kommer att kännas rena.
Ska fixa i ordning det sista här hemma innan det är game med töserna. Yonge kommer hem med donken middag vilket känns skönt. Kände inte för att stå och uggla i köket denna dag...

ESL League

Publicerat den 2010-04-13 klockan 21:09:04 i kategorin esl,


Då var det återigen dags för en liga säsong borta hos ESL. Grupperna släpptes så sent som igår, och redan nu på torsdag spelar vi vår första match där tre viktiga poäng jagas.
Motståndet blir iNNERFiRE som kanske mer är kända under namnet man1a där FoXy, iveh och HellRose har kört i åratal. Ska bli superkul att komma igång igen. Matcher förgyller min vardag!


zombiemode

Publicerat den 2010-04-12 klockan 15:47:15 i kategorin gamingresor,


Vill bara inflika att jag är tröttare än tröttast, och detta har jag Marcus att tacka för..
Han körde stenhårda genomgångar för att försöka få oss att förstå. Sakta men säkert går saker och ting in i våra små huvuden, dock efter mycket om och men. Stackars Marcus, han kämpar och kämpar och vi nästintill motkämpar ;D
Dock visade sig faktiskt en hel del goda resultat i slutändan vilket kändes mycket skönt.
Ska göra ett tappert försök att solla ut lite bilder från vårat bootcamp senare ikväll.

Ingen rast, ingen vila - det blir game hela veckan för att sedan ta planet mot Kiev på fredag eftermiddag.

Huset fullt

Publicerat den 2010-04-09 klockan 10:43:20 i kategorin gamingresor,


Är lite småstressad inför helgen. Huset blir invaderat av gaminghulliganer utan dess like och jag har varken städat eller plockat undan småskit som ligger överallt i hela hemmet.
Hoppas att brudarna inte är kräsna...

Det blir bootcamp inför kommande event i Ukraina som äger rum redan nästa helg.
Slavtimmar med macze i spetsen är något man får räkna med då övning ger färdighet.. Kommer vara som en dösill när helgen når sitt slut.


Cool tv

Publicerat den 2010-04-08 klockan 10:46:38 i kategorin Allmänt,


När systemet ligger nere på jobbet finns det inte mycket man kan göra.
Jag har storstädat mitt skrivbord, sorterat alla högar med papper och har nu tappat lusten totalt.
Då är internet en väldig rolig lek som man kan ta till.
Jenny mailade precis över en annons från Blocket, en kille som vill hyra ut sin lägenhet och jag finner annonsen mycket roande.Efter den paint-skapade bilden följer annonstexten:

Vi vill hyra ut en lägenhet som ligger i våran villa.
Egen ingång och egen parkering. Byggdes 2007 så den är jättefin. Vatten, el, digitalbox ingår i hyran. ingen deposition behövs, däremot 1 månads ömsesidig uppsägningstid. Stort helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Kan hyras ut delvis möblerad men det är inget krav.
Du som hyr ska ha en stadig inkomst och får inte vara något soc-fall, hund och katt är trevliga djur men inget som passar här, eventuellt kan du få vara katt vakt om du är god med djur. Lägenheten ligger 10 minuters promenad till pendeln i Flemingsberg och ca 10 minuters promenad till Huddinge C.
Är du rökare så är detta tillfället för dig då det är tok förbjudet att röka här vilket kommer innebära att du kommer att ha slutat röka innan du flyttar in.
Lägenheten är ledig från och med mitten på april.
OBS, bilden ska illustrera lägenheten den är inte exakt, till exempel så finns det ingen text på golvet..Ninni poängterar: Inga soc-fall, djur är trevliga, du ska ha slutat röka samt att det inte finns någon text på golvet som i bilden ovan. Du kan även hänga upp en cool tv på väggen, följ den röda pilen.
Pris för detta kalas? 8000:-/mån för 60m2,


Ja - jag har tråkigt. Detta var kul.

Halka

Publicerat den 2010-04-07 klockan 18:56:31 i kategorin Allmänt,


Om man inte halkar på snö så halkar man på is.
Halkar man inte på is så halkar man på geggig snö
Om man inte halkar på geggig snö så halkar man på grus.
Det är totalt sandlåda i denna byn just nu, och jeg ligart ikke!

Kalas under flera dagar

Publicerat den 2010-04-05 klockan 09:37:41 i kategorin Allmänt,


Nu har dagarna i Strömstad tagit slut, allt för fort.
Har tagit en mängd bilder men det får komma i ett senare skede.

I lördags var det kalas för Christofer, mamma och Joakim som alla fyller år i april månad. Farmor & farfar, Kenth, mormor samt Sissel och Gro var på plats för massa mat och tårta. Mimmi var hemma med lillbebisen, en 14 veckors liten Maine coon kissekatt som även den blivit måttligt fotograferad.

Jag, Ellie, mamma och Joakim har precis varit upp med frukost på sängen till en morgontrött Christofer. Det var inte direkt någon skönsång men det är väl tanken som räknas :)

Dags att återgå till packningen :/ Vill inte åka hem..


Home sweet home

Publicerat den 2010-04-02 klockan 16:46:43 i kategorin Allmänt,


Igår vid 8-tiden gick full bil med västkustbor från Stockholm till rätt sida av Sverige.
Jag + tre till samåkte, och resan gick mycket smidigt. Det ända störande var väl när vi hade cirka 10 mil kvar, att polisen lade sig framför oss ute på motorvägen och körde i 100km/h och därmed skapade världens följetång.. Poliserna skulle mot Strömstad där halva Norge befann sig som vanligt på skärtorsdagar....
När jag äntligen kom fram blev jag näst intill mördad av min håriga syster Ellie (Leonberger). Efter en himla massa pussande var det dags för middag i form av världens goaste kebabpizza. Ingen annanstans har jag ätit denna typ av kebabsås, och därav är det nästan ett måste för pizzaätning när man väl är i Strömstad.
På kvällen satt vi och pratade och smuttade på vin. Myspys :)

Idag har jag varit förbi Anna das Beaver Bond 007 och myst med hennes lilla hund Bibbi samt en något större Anna än i normala fall. Den 1:a juli är datumet satt för födsel så det blev mycket bebisprat, visade även lite bilder på Emilia :)

Dags för middag och sedan fredagsfirande = vin.Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.