Vi är igång

Publicerat den 2009-11-13 klockan 22:02:40 i kategorin esl,


Jag måste medge att jag är tröttare än tröttast. Har aldrig varit så sliten i hela mitt liv. Mörkret når fan Stockholm vid 15-tiden och jag vill bara sova så fort solen går ner..
Tisdag och torsdag denna veckan har jag under jobbets vingar stått på mässa och kört CS. Att stå och spela CS vid bord i höjd som barbord är inte min grej. Mitt högerben gav upp redan efter två timmar, men jag kämpade på. Kul var det. Kämpigt var det.


Igår körde vi igång med den första matchen av säsong 5 hos ESL. Kartan som spelades var inferno och vårt motstånd var franska burning! Det gick inte direkt som vi tänkt oss. Att spela lika känns nästan värre än att förlora, dock ger det oss 1 poäng vardera.
Roligast av allt var att lillsan's föräldrar hade startat HLTV och satt sig med popcorn framför TV:n för att följa matchen. Synd att vi inte kunde knipa 3 poäng vid tillfället, men det kommer förhoppningsvis i nästa match.

Känns dock jävligt kul att vi har börjat komma igång igen efter ett längre uppehåll på grund av sommarlov och "mammaledighet". Det som är ännu roligare var att vi fick "tips från de högre makterna" att Mor i fråga absolut inte skulle kunna klara av att ha hand om barn och samtidigt fortsätta spela. Vissa sitter inte dygnet runt och leker "pro". Vissa har ett liv vid sidan om detta datorspelet, och barnet har även en far.
K farsaN?
Kommentarer

elin

"tips från de högre makterna" HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

2009-11-15 - 04:22:43
Blogg/Hemsida: http://sedergren.blogg.se/

Yllet

Hihi jag vet vem, jag vet vem! Det är nu man drar en IDA.

2009-11-17 - 21:50:46
Blogg/Hemsida: http://yllet.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.