Borta bra men hemma bäst

Publicerat den 2009-11-29 klockan 20:56:19 i kategorin Allmänt,


Det var så fruktansvärt skönt att kliva innanför dörren i eftermiddags. Att vara på DreamHack tar kol på mig, och att man kom i säng klockan 6 i morse gör ju inte saken direkt mycket bättre...
Resan hem gick bra men var näst intill jobbig. Dimman startade redan i Jönköping och förföljde oss hela vägen hem..

Just nu är Yonge okontaktbar då det är FCB vs RMA där Zlatan precis har gjort mål. Innan fotbollen satte igång så höll vi på med att pynta huset med julen, men som sagt; det får nog vänta tills matchen är över


Ejlutt och jag

Publicerat den 2009-11-28 klockan 18:15:12 i kategorin gamingresor,


 

Gimme some lööööv

 

Vi har precis kör två matcher där vi vann dem båda. Just nu är Mirre och lilly och köper kaffe till mig, jag orkade inte lyfta rumpan från stolen (A)Team-Blondin

HALLÅÅÅÅ

Publicerat den 2009-11-28 klockan 16:38:02 i kategorin gamingresor,


Jag avskyr DreamHack mer och mer för varje minut som går. Folk luktar illa, människor duschar inte, det luktar gammal mat och skit överallt och det värsta av allt; Folk tycker FORTFARANDE att det är skitkul att sitta och skrika HAAAALLLLÅÅÅÅÅÅ över hela jävla lokalerna..... Kan någon berätta det roliga? :(


Mammas pojke


Roooompaaaaaaah
Alla tjejer är nu på plats och det är dags för dagens första PCW.
ROCK IT

Lag1

Publicerat den 2009-11-27 klockan 19:00:15 i kategorin gamingresor,
Det blev en liten intervju på netcrash.se i och med konflikten som var under gårdagskvällen. p0ntus tog ovanstående bild på trötta LANare :)

DreamHack fortsätter

Publicerat den 2009-11-27 klockan 13:53:10 i kategorin gamingresor,


Kaoset från DreamHack bara fortsätter för vår del, dock i negativ riktning..

Vid 17-tiden igår spelade vi vår första match i DreamHack turneringen. Vinst för vår del med hela 16-5.
Matchen därefter fick vi vänta på i 3 timmar. Motståndet hette e-m8z och grabbarna var från Danmark. Den matchen spelades lika, altså 15-15.
Sista matchen blev WO.
Hur som haver så vann vi ändå vår grupp då vi spelat lika mot e-m8z, en WO match och en vinstmatch, så i detta fallet räknades rundskillnad - vi vann på rundskillnad.
Då admin för turneringen kände dessa Danskar så gjorde han allt i sin makt för att försöka sätta oss på förlorarstolen och sedan skicka sina vänner vidare. Vi tjafsade om detta i säkert 3 timmar. Allt vi sa stämde, folk runt om kring höll med, men denna Pani stod för sin åsikt. Hans bakåtslickade hår och dryga attityd gjorde mig spyfärdig...
Beslutet blev att mr6 skulle spelas och vi valde då att hoppa av = dom fick den förbannad matchen... Kändes hur surt som hellst, men mitt upp i detta skitkaos som egentligen har en ÄNNU längre historia, så har Mirandas dator totalt dött.


Lite bilder från gårdagen.

unFinished's kill lag:
KrooN, nex, Ibbe, aLLi & besp
unFinished's tjej lag:
passi0n, sKOGSHUGGARn, Ninnzan, lillsan & Miranda

DreamHack Winter 2009

Publicerat den 2009-11-26 klockan 19:03:04 i kategorin Allmänt,


<3 Hej Mikael och Maria <3


Idag öppnades portarna för DreamHack Winter 2009. När jag satt vid hotellfrukosten i morse så såg jag kön in till eventet bara växa och växa. Det mest hämska var väl ändå att folk redan igår kväll låg utanför och sov i sovsäckar... bara för att komma först in på detta... "underbara LAN event"!

Hur som haver så är inte allt OK i detta nu.
Vi har spelat och vunnit vår första match i turneringen vilket är gr8.
Dock har Mirre världens största problem som började redan igår då hon tappade ut en hel burk med hårfärg på hennes parkettgolv, bilen pajjade för henne på vägen hit och fick bli startad med startkablar. Hennes dator har influensan och startar inte längre.

Får se hur detta slutar...

Då bär det av

Publicerat den 2009-11-25 klockan 16:00:37 i kategorin gamingresor,


Tiden börjar dra ihop sig för avresa.
Sjukt kul ska det bli!

41,4 GB

Publicerat den 2009-11-24 klockan 22:14:57 i kategorin Allmänt,


Det tog mig tre timmar att föra över de flesta bilderna till min rosa lilla LG kärlek.
En format C är på gång på min externa dator då den blivit akut sjuk. Alla bilder och de viktigaste dokumenten, så som ninnzan.cfg är nu placerade i netbooken. Det var tre lååånga timmar vill jag lova, det enda jag satt och gjorde var att titta på när bilder kopierades och klistrades in, mapp efter mapp.
Det tråkigaste av allt är att alla bilder från min nya kamera är uppe i nästan 3mb/st. Det gjorde nog processen ännu slöare...

41,4 GB (44 555 401 402 byte)
24 254 filer, 185 mappar


Vad ska man med 24 254 bilder att göra?!...
Nu ska jag försöka sova, har rykt på feber och hoppas ikke på baconflue.

HEiPA


Erik 4 president

Publicerat den 2009-11-21 klockan 15:12:26 i kategorin Allmänt,
Kan inte förstå att den karln hängde löst under gårdagens program. Skandal imo.
Finalen väntar och där ska han fanimej vara och vinna.Lilldvärjen aka Jenny aka passi0n sitter breve mig och surfar sönder Yonge's dator. Ska tvinga henne till game nu.
Tjahorå.

Äntligen lördag

Publicerat den 2009-11-21 klockan 10:26:29 i kategorin annat,


Äntligen helg, äntligen lördag, äntligen lite frihet - men vad ska man hitta på?!
Sitter här som en slömunk och orkar inte göra någonting. Egentligen borde jag dammsuga, städa, skura golvet, städa dass x 2, gå å köpa mjölk, dra ner kartonger från vinden, bädda rent, bygga ihop min nya dator, göra frukost, städa min garderob,  B.L.A.B.L.A
Jag orkar inte. Ska lära mig en låt på pianot istället. Det kräver inte så mycket energi av en...

uF vs SPEEDLINK

Publicerat den 2009-11-21 klockan 10:21:00 i kategorin esl,


Andra matchen i ESL säsong 5 spelades i torsdags, och denna gången gick det mycket bättre.
Motståndet var det tyska SPEEDLINK, som för övrigt övade sina svenska läxor på oss.

Vi lånade in pinglan i sista sekund då lilly hade annat att tänka på <3

unFinished 16:04 SPEEDLINK

Stockholm

Publicerat den 2009-11-20 klockan 08:23:30 i kategorin Allmänt,


Härom dagen var E4:an avstängd. Jag stod bokstavligen parkerad på vägen och då hade jag inte ens kommit ut på E4:an på grund av köerna. Det var poliseskort, ryska presidenten var i Sverige och han är tydligen kanonviktig för hela världen då man förstör för 100.000 tals människor genom att stänga av vägarna.
Det tog mig 3 timmar att komma hem från jobbet. 3 mil. Sanslöst.

Idag var det "stora signalproblem" mellan Stockholm C och Stockholm Södra. Jag fick hoppa av vid södra och sedan gå till Mariatorget för att där ta tunnelbanan. Det tog mig 2 timmar att ta mig till jobbet med kommunaltrafiken istället för 1½.

You gotta love Sthlm.

Dock är det ändå fredag, livet är underbart

F5

Publicerat den 2009-11-16 klockan 18:33:35 i kategorin Allmänt,


Håller som sagt på med att strukturera bloggen lite granna. Det som mest ska struktureras är mina kategorier, och det tror jag att jag lyckats med. blogg.se har inte direkt det smartaste kodsystemet må jag säga, så buggar kommer säkert att dyka upp under resans gång. Jag vet om en felkodning redan nu men jag vette fan hur man gör...!


Den är dock inte klar på långa vägar, headern får vara så länge. Tryck F5 for zeh update.
Fotoblogg wannabe :)
Heipa!

Skorpan och lillebror

Publicerat den 2009-11-16 klockan 18:24:11 i kategorin Allmänt,


Min bror har varit här över helgen. Dock hann vi inte göra särskilt mycket förutom soffmys, prat och vända dygnet upp och ner. Saknar honom redan
Bygger om

Publicerat den 2009-11-15 klockan 03:27:49 i kategorin Allmänt,


Gör om bloggen
Kommer säkert sluta med felkodning, då är jag körd.
Är dock dags för stunden, klockan är för mycket...

Helg

Publicerat den 2009-11-14 klockan 22:08:45 i kategorin natur,


 

Min bror kom fram strax efter klockan 2 till centralen i natt istället för klockan 00. Det tåg han reste med var tvunget att ta upp resenärer från ett annat tåg, och fick för det första åka åt helt fel håll, sedan invänta tåget. Det tåget som kom hade stått på ett spår mitt ute i skogen i 6½ timme... Shit vad förbannad jag hade varit om jag satt på det tåget...!

Vi käkade nattmacka och kollade på tv och kom i säng vid 4-tiden vilket gjorde att vi sov lääänge idag.
Idag har vi varit förbi Kungens Kurva och Hornback för inköp av julpynt och lite annat smått och gott. Nu sitter vi framför TV:n och glor på Die Hard 4.

Soffa

Publicerat den 2009-11-13 klockan 22:45:56 i kategorin Allmänt,


Igår kom vår efterlängtade soffa. Det blev verkligen kanon men jag är för trött för att masa mig upp från soffan för att ta kort, det får bli en annan dag!

Just nu halvligger jag på soffan och kollar på utrösningen av IDOL. Rätt personer hänger löst och Eddie SKA åka hem. S K A
Från vår soffa sänder jag hatiska tankar till SJ. Mestadels så hatar jag SJ när jag reser med skiten, men nu hatar jag SJ hemifrån. Min yngsta bror är på väg och skulle komma fram till centralen vid 00-slaget. Enligt senaste uppdateringen kommer han en timme försenat. Great mate

Vi är igång

Publicerat den 2009-11-13 klockan 22:02:40 i kategorin esl,


Jag måste medge att jag är tröttare än tröttast. Har aldrig varit så sliten i hela mitt liv. Mörkret når fan Stockholm vid 15-tiden och jag vill bara sova så fort solen går ner..
Tisdag och torsdag denna veckan har jag under jobbets vingar stått på mässa och kört CS. Att stå och spela CS vid bord i höjd som barbord är inte min grej. Mitt högerben gav upp redan efter två timmar, men jag kämpade på. Kul var det. Kämpigt var det.


Igår körde vi igång med den första matchen av säsong 5 hos ESL. Kartan som spelades var inferno och vårt motstånd var franska burning! Det gick inte direkt som vi tänkt oss. Att spela lika känns nästan värre än att förlora, dock ger det oss 1 poäng vardera.
Roligast av allt var att lillsan's föräldrar hade startat HLTV och satt sig med popcorn framför TV:n för att följa matchen. Synd att vi inte kunde knipa 3 poäng vid tillfället, men det kommer förhoppningsvis i nästa match.

Känns dock jävligt kul att vi har börjat komma igång igen efter ett längre uppehåll på grund av sommarlov och "mammaledighet". Det som är ännu roligare var att vi fick "tips från de högre makterna" att Mor i fråga absolut inte skulle kunna klara av att ha hand om barn och samtidigt fortsätta spela. Vissa sitter inte dygnet runt och leker "pro". Vissa har ett liv vid sidan om detta datorspelet, och barnet har även en far.
K farsaN?

Norrlandsguld

Publicerat den 2009-11-07 klockan 22:06:41 i kategorin Allmänt,


Lilljäntan från Norrland har nu som sagt blivit en Stockholmare, och starten för hennes liv i Stockholm blev inte direkt vad hon hade tänkt sig. Tur att det ändå har löst sig med boende på annat håll

Sebbe och Sabina kom även över i fredags. Sebbe med datorn under armen för att leka med Yonge, och Sabina kom med sina jordgubbsnaglar. Det blev vinkväll framför Idol som tillslut spårade ur i dans och hårkrus. Vi alla tre såg ut som troll med helvåfflade hår. Snygglosar!

 

War

Publicerat den 2009-11-05 klockan 22:17:18 i kategorin blommor,


Kriget med Comhem fortsätter. Internet är till och från nere, och idag när både jag och Yonge spelade var det värre än värst. Jag hackade fram som en höna i spelet, och tillslut så dog alltihopa. Yonge försökte återigen att prata vett med personal från Comhem, och undrade även om det finns någon form av loggstatus där tidigare klagomål från oss finns registrerat. Tror fan inte att det blev det.
Nu är internet up´N`runing, frågan är bara hur länge?

Fredag om 1h45min och Gud vad jag ska avnjuta helgen. Den ska spenderas i sängen med många timmars sömn, det ska gudarna veta.
Jenny aka passi0n flyr Norrland i natt och kommer numera kalla sig STHLM-WB. Välkommen till helvetet säger jag bara... välkommen!
Det blir vin, IDOL, vin och vin under fredagskvällen för min och Jennys del.

HEIPA!Halloween

Publicerat den 2009-11-02 klockan 21:34:06 i kategorin Festligheter,


Då det tyvärr inte blev någon Strömstad-tur så ordnade jag och Yonge en liten middag här hemma för Åsa, oko, Mirre, Stoffe, Emilia och Ibbe.
Även Lancia tittade förbi, var år och dar sedan jag träffade den bruttan senast! Skitkul att se henne igen :D

Priset för bästa kostym går till lilla damen Emilia som var den enda som hade klätt ut sig - till Nallebjörn <3
Maten var ganska simpel, bestod av två olika pajer, kyckling och potatisgratäng, olika ostar, skinkor, korv, dipsåser mm. Senare framåt kvällen blev det spel, och det var inte ett spel som utfärdades via en dator som är mycket normalt i dagsläget...(!) Vi hade köpt ett spel som hette "Kampen mellan kvinna och man", och det blev ett mindre världskrig ;D Skoj var det dock!


Blommor av Åsa och okoNinni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.