Ninni: Thailand, Koh Lanta dag 13

Publicerat den 2009-01-30 klockan 14:45:02 i kategorin Thailand 2009,


Gårdagens middag från havet
Igår provade vi mat from das See. Det blev skitstora räkor och två fiskar i olika såser och tillhörigheter. Det var verkligen superhäftigt. En räka var väl som 10 svenska räkor i storlek, så man var rätt proppmätt efter denna kväll eftersom man tryckte i sig mer och mer mat även fast man var mätt.

Ännu en dag här i Thailand har gått och den spenderades vid poolen även idag. I morgon blir det dock stranden, det tackar vi för. Yonge har kört runt på moppen och letat stränder åt mig så i morgon bär det av till den han tyckte var finast.


Christofer och Yonge på moppetur, högt uppe på Koh Lanta


Efter mycket om och men så tvingades jag upp på en moppe. Här i Thailand verkar man inte ha hjälm, jag har ialla fall inte sett någon så det var detta som verkligen tog emot. Jag tvingade Yonge att köra luuuugnt och sakta. Christofer körde Ibbe. Efter en liten rally tur kom vi fram till en liten by med små shopping affärer där jag hittade världens finaste grejer. Allt är så billigt här. Fina tavlor, elefantprydnader, kuddfodral till tex. sängen (APFINA!!), halsband, buddha figurer mm. Jag funderar seriöst på att i ett senare skede ta planet till Bankok för att bara shoppa och frakta hem... Anledningen till mitt surande är för att jag inte får shoppa NU eftersom vi åker runt från ställe till ställe och ö till ö = packning är ett helvete. "Du får vänta till Bankok" är vad jag hör varje dag.
Mat blev det på en resturang intill stranden vi kommer vara på i morgon - supergod mat.


Kommentarer

OKO

Du har inte solat va ninni? Lika röd som en räka :)

2009-01-30 - 20:39:36

Miranda

det är tro det eller ej olagligt att åka utan hjälm i thailand.. min pappa e levande bevis han fick hela 400 baht i böter sirrni, så passa er ni kan bli fattiga höhöhö :PPpPPP NINNI!!! använd solskyddsfaktor 50 i ansiktet du är efter 13 dagar fortfarande röd! SKÄRPNING babe! <333

2009-01-30 - 23:00:18
Blogg/Hemsida: http://sannewtf.blogg.se/

N

ahahah :D Jag gick från ansiktskräm 30 till "vanlig" 20, då vart det kaos i nyllet =(

2009-02-01 - 02:50:27
Blogg/Hemsida: http://ninnzanlee.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.