Ninni: Thailand, Koh Lanta dag 11

Publicerat den 2009-01-28 klockan 12:14:40 i kategorin Thailand 2009,


Internet på ön Koh Jum var som sagt segare än sirap, därav inga bilder eller skrivande.
På ön Koh Jum var det endast vila för mig som gällde, medan Yonge fläkte runt på en moppe runt hela ön. Jag och Christofer försökte pressa oss bruna, jag vet inte direkt hur resultatet blev men varmt var det ialla fall.
Vi bodde i små söta bungalows med myggnät ala himmelsäng, men en och annan bug kom förståss in ändå. I duschen hos hos Ibbe och Christofer hade dom en ödla som dom döpte till Ove. Jag och Yonge fick en groda i badrummet sista natten och det räckte för min del... På stranden sprang det runt landkrabbor så där hade nog mamma inte trivts så där jättebra, och på kvällarna gick man runt med en lykta eftersom det inte fanns ström i våra bungalows.
Efter tre nätter på Koh Jum valde vi att ta Koh Lanta som vårt nästa resemål. Vi blev körda mitt ut i havet med minibåt för att ta oss upp på den större båten som sedan körde mot Koh Lanta. Jag tror båtturen tog cirka en timme. När vi väl kom fram och av båten var det fan full kaos. Massor med Hotellraggare stod berädda och nästan slet i en för att man skulle välja just deras hotell. Var det inte hotellraggare så var det taxi/tuk-tuk raggare. Yonge gick istället rakt igenom kaoset och in på turistinformationen som låg precis nere vid hamnen och tog tag i en karta över Koh Lanta.
När han såg ordet Elephant Trekking så valde han närmaste hotellet intill detta. Vilket KANONSTÄLLE! Efter en skumpig biltur på ett flak kom vi fram till Dream Team Hotel.
Vi bor nu i två rum med AC, TV, dusch och toa med palmer i (kommer säkert hitta massa bugs där ikväll =/ ), poolområde, resturang och massa annat.

Nu är det dags för mat hoppas jag, magen skriker.
Kommentarer

Sabina

Jäklar vilken röd näsa du har, haha :D

2009-01-28 - 19:53:40
Blogg/Hemsida: http://www.metrobloggen.se/sabz

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.