Ninni: Thailand, Phuket dag 21

Publicerat den 2009-02-07 klockan 14:01:40 i kategorin Thailand 2009,


I morse klockan 9:00 började vår resa från Klong Muang till Phuket. Vi hade planerat att ta taxi in till Ao Nang, därifrån med Longtailbåt ut på havet för att bli upphämtade av speedboat och därefter taxi på själva Phuket... Vårt hotell erbjöd oss istället att köra oss med bil till Phuket, och detta blev i sin tur billigare än den bökia vägen, via taxi/båt/båt/taxi.
Resan tog cirka 2½ timme. Phuket är nog Sveriges andra Sverige. Svenskar ta mig fan överallt.. Det tog sin tid att hitta ett hotell för skaplig summa pengar, men efter 30 minuters vandrande fram och tillbaka hittade vi tillslut ett fräscht ställe.

Vi kastade in väskorna och därefter sprang jag och Christofer ner till stranden. (Ovanligt? :P)Efter en tur på stranden gick jag och brorsan tillbaka till hotellet, och det dröjde inte länge innan även moppe pojkarna kom in. Vi tog oss en liten tupplur och därefter blev det käk på ett svenskägt ställe. Det kändes lite halvweird att få en meny i Thailand som var skriven på svenska ;D Men det kanske är vanligt på sånna här större turistorter än där vi har vistats hittils. Det fanns allt ifrån toast Skagen till pizza och köttbullar. Jag valde en plankstek som var otroligt god. Christofer var även han nöjd, oxfilépizza.

Kommentarer

Tebbe

Hej gumman! låter som ni har de underbart, hur länge ska ni resa?? =)

2009-02-07 - 20:05:06
Blogg/Hemsida: http://glohria.blogg.se/

Snotra

Alltså börja ni int va less på stranden snart vaaa!!! ;) Du börja va rätt neger hörrö, inte sådär pinande röd längre iaf :D

här ha de då snöa konstant i 4 dagar nu......... kan lova att de e kul! kram

2009-02-08 - 17:39:05
Blogg/Hemsida: http://snotra.wordpress.com/

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.