Ninni: Thailand, dagarna i Phuket

Publicerat den 2009-02-11 klockan 18:56:04 i kategorin Thailand 2009,


Jag trodde seriöst att öarna Krabi, Koh Lanta och Koh Jum skulle ha det trögaste internet på vår jord men ack så fel jag hade. Phuket tar fan i mig priset över allt och alla. Att ladda upp en bild tog ett halft sekel, och när det väl gick att logga in på blogg.se så kunde man inte klicka sig vidare, eller så gick strömmen eller något annat smaskigt...
Jag fick ialla fall upp ett inlägg för några dagar om Phuket, men dagarna var sig väldigt lika. Jag vaknade tidigast av alla och ville ner på stranden, stressade upp brorsan men han var lite halvtrög må jag säga!
I korta drag tog vi det väldigt lugnt, solade, badade, inte mycket shopping, hörde bara svenskar runt sig konstant, hyrde jetski osv.

Jetski var verkligen superhäftigt, men kärring som jag är så skrek jag väl under hela min lilla åktur med Yonge som chaffuör. Det gick mycket snabbare än vad jag hade tänkt mig... men kul - det var det absolut.
Dom två sista bilderna här ovan togs vid en middag då vi hittade några extra funktioner på kameran. Jag måste ju säga att Yonge och Ibbe blev jävligt snygga eller hur? ;D
Dagarna i Phuket försvann väldigt snabbt. Absolut inte för att det fanns mycket att göra, men med strand dagar, siesta efter det, sedan ut för att äta god middag och hem för att sova igen.
Solen är kvar, värmen är kvar men stränderna är nu mera blott en dröm. Nu befinner vi oss i Bangkok
Kommentarer

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.