Ninni: Thailand, Bangkok Polisanmälan

Publicerat den 2009-02-16 klockan 07:07:02 i kategorin Thailand 2009,


Jag har inte skrivit dom senaste dagarna bara för att jag är så jävla arg över det här med att kameran är stulen från hotellrummet. I morse var äntligen Managern för hotellet på plats och vi fick se överbevakningskamerorna. Svart på vitt så är städkärringen den enda personen som vistats i vårat hotellrum. Vi la även märke till att hon städade våning fyra, försvann sedan i 2 timmar och kom sedan tillbaka för att sopa golvet (!?), varför inte göra klart våningen på en gång?

Vi blev ombedda att kolla igenom våra saker en extra gång av managern och vi gick upp för att göra detta, och under denna tiden så försvann så klart "managern"... Vi gick då till polis stationen för att göra en anmälan om det hela på grund av försäkringen (Skiter egentligen fulständigt i kamerahelvetet, det är minneskortet jag vill åt).
När vi satt där och försökte prata med folk som inte förstår vad man säger, så förstod dom ändå att vi hade sett överbevakningskamerorna och två poliser följde med oss till hotellet för att prata med städerskan i fråga. Självklart nekade hon till allt som hade med kameran att göra, vad annars? Jag förstod att polisen sa att dom hade sett överbevakningskamerorna och hon blev faktiskt ställd, men fortsatte att neka.
Det är bara att glömma mina semesterbilder från en månads vistelse i Thailand.

Nu sitter jag, Ibbe och Christofer här på internet cafét utanför hotellet och väntar in tiden tills hon blir THAI 13:30 för då ska översättningen av min polisanmälan vara klar - sedan åker vi mot MBK igen för shopping. Någonting kanske kan muntra upp mig där :(

BTW, jag fick betala 800bath för att få polisanmälan översatt till engelska. Sparka på den som redan ligger ner, göööööööör det bara.

JÄVLA BANGKOK
Kommentarer

Mamsing

Äckel städtant... Vad har hänt med Ibbe som är värre än att bli bestulen? Jasså mer shopping? Blir det inge sol på taket? Eller var det kanske igår ni skulle vara där?.. Ha det så bra ni kan i alla fall era sista timmar där borta! Ses snart!

2009-02-16 - 08:26:53

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.