IBBE: Dag 31

Publicerat den 2009-02-16 klockan 17:54:43 i kategorin Thailand 2009,


Detta blir mitt sista inlägg här på Ninnis blogg. Så framöver blir bara Ninnis inlägg :). Vi sitter nu och inväntar tiden. Klockan passerar strax midnatt, våran sista natt. Vi kommer inte sova något utan sitta uppe hela natten. Runt klockan 03:00 och vi sitter alla och surfar. Vi ska alla sova på planet för att undvika rastlöshet. Alla bråkar om de få eluttag för laddning av Ipod, alla väskor är packade och allt skräp är kastat i rummet. Det jag personligen har lämnat framme är Ipod, pengar, pass, fräscha kläder och min mössa. Jag kommer anlända till Sverige med tröja, shorts och mössa. Undrar hur kallt det är hemma....

För de som har lämnat kommentar angående mitt tillstånd så vill jag inte skriva om det på bloggen. Det hålls inom bekantskapsramen :). Men det har varit ett läkarbesök och medicin. Smärtan är ihärdig och konstant, Ipren hjälpte inte :(. Det är världskrig och försöka överleva vardagen. Det är som att nån sticker dig med kanyl och smärtan tar på ens energi.

Tack för alla roliga och snälla kommentarer! Det har varit jättekul att skriva inlägg faktiskt och jag hoppas ni har sett och läst allt! Vi är hemma om 1 dag så då syns vi på Quakenet eller MSN!

Ibbe signing out...
Kommentarer

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.