IBBE: Dag 28

Publicerat den 2009-02-14 klockan 16:35:35 i kategorin Thailand 2009,


Hej!
Ännu en dag av shoppande, inte så mycket för min del. Eftersom det är helg här så bestämde vi oss att testa på den stora helgmarknaden. Det är otroligt stor plats med tusentals bås och stånd. Vi orkade inte ens gå igenom hälften. 300.000 människor dagligen passerar marknaden, och det var otroligt packat.

Något nytt fick vi uppleva idag, Bangkoks Sky Train! Det är en som tunnelbana som går över marknivå. Ligger en bit upp ovanför alla bilar och trafik. Fina vagnar med air condition så glider man fram bekvämt. Riktigt kul att se så mycket folk :) På taket hängde fina plattskärmar med reklam och musik. Så det var coolt!

Vi hoppade av vid Siam Pargon igen, första varuhuset vi tittade på. Vi ville testa på en IMAX biograf! Vi valde "Wild Ocean 3D", en timmes naturfilm om livet i vattnet kring Sydafrikas kustområde. Allting med 3D så det blev en riktigt häftig upplevelse med levande fiskar, delfiner, hajar och fåglar!

Än en gång åt jag koreansk mat! Mycket gott och jag fick massa extra kimchi. Imorgon ska jag och Yonge vidare till Pantip Plaza för att köpa våra DVD filmer. Eftersom polisen har haft razzia överallt så har alla filmbutiker stängt. Allt är ju piratkopierat material så de har semester. Samma sak gäller kläder.

Vi hörs mer imorgon! Ha en bra alla hjärtans dag Sverige!
Kommentarer

Ninnis mamma

Hoppas allt är bra i dag med! Ta en bild på hotellet o kanske poolen?! Säg till Ninni att skriva igen! :-)

2009-02-15 - 18:11:26

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.