IBBE: Dag 27

Publicerat den 2009-02-13 klockan 19:07:06 i kategorin Thailand 2009,


Hej!

Klockan har passerat midnatt och det är Valentines Day här i Bangkok. Men ni där hemma har ju fortfarande 6 timmar kvar. Vi har sett en massa Valentin teman överallt på stan idag. Siam Paragon varuhuset hade en hel undervåning med bara prylar kring denna dag. Allt är så mycket större här bara!

Denna dag begav sig jag och Yonge till Computer City varuhuset. Detta varuhus består av 4 våningar av datorprylar, komponenter, filmer, dvds, tvspel och mycket mera. Vi såg verkligen fram emot detta! Väl inne så ser man massvis av små bås. Tusentals!!! Vi köpte inget inom data, utan var mer intresserade av filmer och musik dvds. Det roliga är att så fort turister kommer fram så blir man attackerad av försäljare från tre olika håll. Och gissa vad de håller fram? Jo en massa omslag på asiatisk porr! Det är deras enda hjälpmedel för västerlänningar haha :) De var inte speciellt prutglada heller. Man får verkligen kämpa stenhårt! Till slut hittade vi ett bås som var villiga att gå ner. Men när vi just skulle bestämma ut 20 skivor så kom den en polisrazzia. Det var en himla fart när säljarna gömde undan allt de hade framme. Vi förstod inte först vad som pågick, men alla säljare stänger sina bås och går iväg. För att undvika konfrontationer och beslagtagning. Jag tog lite bilder :D !


Surt att vi inte hann köpa något. Säljaren sade att vi skulle återkomma imorgon, så vi får se hur det blir. Vi försökte sedan att åka taxi hemåt men rusningstrafiken var i full gång! Efter en timme i taxin hade vi knappt kommit halvvägs så vi steg av vid MBK igen. Utanför hade DELL nåt jippo så vi tog lite bilder på det!Eftersom Computer City hade fått besök av polisen så hade även MBK det. Alla bästa butiker med kopior av kläder var stängda! Det är hemskt! Fanns inget att titta på nu. Bara massa skräp. Och sedan runt vårat hotell så är det polisbilar överallt! Vilken dålig dag! Så vi ska tillbaks dit och handla mera!

En liten bild på vad jag har handlat! Hoppas vi hittar mer i fortsättningen!

Kommentarer

Lancia

Fake is the shit. Palla köpa äkta när det finns fake som ser likadant ut och är mååånga gånger billigare än originalet.

2009-02-14 - 01:38:34
Blogg/Hemsida: http://lancia.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.