IBBE: Dag 26

Publicerat den 2009-02-12 klockan 17:34:02 i kategorin Thailand 2009,


Klockan är 23:02!!

Hej!
Ännu en dag i Bangkok avklarad. Efter en fin inledningsdag så ville vi fortsätta med samma tempo. Dagens schema var att besöka Baiyoke Tower. Detta är Bangkoks högsta byggnad, där man kan åka upp till våning 84 och kika över staden. Jag har lagt upp ett videoklipp uppifrån åt er. Första gången jag ser en roterande lösning för besökarna. Stor utsikt fast otroligt dissigt. Bangkok har stora problem med sin avgasproblem, så luften är helt grå och dimmig.


Väl nere så gick vi vidare in i smeten. I Bangkok kan man hitta shopping runt varje hörn i form av gatustånd. Så man måste lägga mycket tid på att hinna se allt. Ibland har man turen att hitta fina kläder. Och då är det bara att pruta fram ett bra pris! Man ska aldrig nöja sig med första priset, pruta ner till halva priset!
Gatorna var fulla av människor! Bilar och mopeder! Tiggare och uteliggare! Stanken av avlopp och avgas är enorm!


Efter cirka en timme tog vi en taxi till MBK istället!
MBK är ett av Asiens störsa varuhus. Innanför portarna hittar man över 2000 butiker, över 150 restauranger och en stor biograf! Kort sagt så hittar man allt här. Kläder, skor, väskor, tröjor, kepsar, elektronik, dvd, tv-spel, mobiler osv osv. Bara idag så var vi inne i cirka 4 timmar tror jag, och vi orkade bara med 1½ våning. Varje våningsplan är otroligt stor så det tar tid att se allt. Man hittar både orginal och fake härinne. Och priserna är dugliga. Med bra prut så får man ner till halva priset. Vi kom därifrån med skor, väskor, kalsonger, tröjor, piketröjor mm. Det blev för tungt till slut så vi åkte hem. Självklart ska vi tillbaks igen senare i veckan. Man orkar inte gå igenom allt på en eftermiddag :).Efter det har vi tagit det lugnt. Vi har promenerat på Kaosan Road och tittat på gatustånden. Ätit kvällsmat och nu är klockan 23:30. Jag har äta koreanskt för andra gången nu så det känns himla bra. Blir mer sånt i fortsättningen :)Godnatt allihopa!
/I
Kommentarer

passi0n

Aldrig i livet att ja skulle bege mig dit upp och helst inte då de snurra!! Fyfaaan

2009-02-12 - 18:42:25

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.