IBBE: Dag 23

Publicerat den 2009-02-09 klockan 07:45:43 i kategorin Thailand 2009,


KLOCKAN ÄR 13:28!!!!

Hej!
Nu sitter jag här vid en dator på dag 23. Idag har vi inte gjort mycket alls. Vi vaknade alla tidigt för att åka ut till Tesco. Vilket är en riktig mataffär och ingen minimarket. Så det är riktiga livsmedel som man hittar i Sverige!! Efter en liten vilseledande moppetur så hittade vi dit. Jag köpte lite frukostbröd, mjölk och juice.

Igår så testade vi alla att åka Jetski. En snabb galen vit vattenscouter! Väl ute på vågorna så inser man hur kraftig en sån där är. Och guppigt och blöt var det! Det var riktigt kul att svänga och gasa! Och Yonge lyckades ramla flera ggr :) Det var en riktigt rolig upplevelse, och man önskar man ägde en själv! Vi spelade in en massa med videokameran såklart :).
Sen på kvällen så bestämde vi oss att testa BBQ buffén en bit bort. Lite synd att vi kom dit så sent för stället var fullt! Så maten var nästa slut när vi kom :D. Alla ville äta grillad kycklingspett så det var världens kö!

Vad vi gör ikväll vet jag inte, jag skulle vilja testa en liten restaurang utanför vårat fönster. Man ska in i en gränd och sitta på en massa vita trädgårdsmöbler. Satt många thailändare och åt iaf.

Jag längtar till Bangkok! Vi åker dit om tre dagar! Då börjar MIN semester! Och det ska shoppas och prutas! Yonge kommer ha så kul och försöka blåsa alla :D

ELEFANTSTATY av sten HERE I COME! BARRREEEEEE!!
Kommentarer

M

Klockan är 19.14!

Ta det lugnt där borta i öster!

2009-02-09 - 19:13:51

Strömstad

Snart slut på allt solande och badande nu på de härliga stränderna? E ni ledsna för det eller längtar alla till Bankok? Kanske ni alla längtar hem till vårt snöblask?.. Ta det nu lugnt i storstan!

2009-02-10 - 18:43:10

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.