IBBE: Dag 20

Publicerat den 2009-02-06 klockan 14:35:50 i kategorin Thailand 2009,


Hej hej!
Klockan är 18:30 här och alla har precis tagit sig en tupplur. Idag så var ju planen att åka ut till Koh Hong och spendera några timmar där. Och nu efter så är jag väldigt nöjd med dagen.
Klockan nio på morgonen efter frukost så åkte vi ut med en taxibåt. Resan tog längre tid än förväntat, så efter 30 minuter närmade vi oss. På broschyrerna hade vi sett ganska fina bilder på stranden och bergen, förväntningarna var höga. Båten svängde förbi Hoga lagunen först, riktigt riktigt fint. Instängd vattenlagun och det var grunt över hela vattnet. Man kunde snorkla och simma runt.


Efter lagunen så hoppade vi av på stranden. Riktigt fin strand! Bra sand! Varmt vatten! Jag hittade gott om skugga så allt var perfekt. Vi fick även en påse med bröd för att mata fiskarna. Har en jättefin video på det åt er! Snorklingen var rolig här också. Jag och Ninni såg en hel del roliga fiskar. Små och stora! Enfärgade och randiga! Ninni såg en så stor fisk att hon tvärvända och vevade hemåt. Det visade sig vara en blå fisk som åt från en sten :).

En bit bort låg en mer populär strand på Hoga. Likt lagunen så var vattnet väldigt grunt och sträckte sig långt. Perfekt för snorkling. Och gott om fiskar också :D hungriga fiskar!


Imorgon bär det vidare till Phuket. En större ö med mer folk. Jag hoppas vi hittar roliga aktiviteter därborta och en massa god mat. Svensk mat borde i alla fall finnas där. Om cirka 6 dagar så bär det sedan vidare till Bangkok! Så det är inte långt kvar innan jag är hemma igen. Lite hemlängtan får man faktiskt! Jag avslutar detta inlägg med 2 videoklipp! Hörs snart igen och hoppas ingen tsunami tar oss på Phuket!
Kommentarer

M

Mysigt ni har det! Snabbt tiden har gått.. redan dag 20! Ni längtar säkert hem till allt regn och slask som vi har här hemma yey!

2009-02-06 - 16:35:29

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.