IBBE: Dag 19

Publicerat den 2009-02-05 klockan 16:27:16 i kategorin Thailand 2009,


Hej!
Vi är som sagt kvar här på Klong Muang Beach. Denna dag har jag själv inte gjort något speciellt. De andra har solat och jag har tittat på TV och sovit :D. Vi har faktiskt komma fram till vad vi ska göra framöver. Kommer till det lite senare.

Imorgon ska vi hyra en båttaxi och åka ut till Koh Hong.
Koh Hong är en närliggande ö med en 10 minuters båtresa härifrån. Pratade med en svensk kvinna idag som har varit i Thailand cirka 50 ggr. Hon sade i alla fall att Koh Hong är ett perfekt ställe med fin strand. Det är riktigt öde. Finns ingen restaurang eller resort där, så man får ta med sig allt man behöver.


Får se om jag hittar en skuggig plats att ligga på. Jag har inte legat i solen på en vecka. Koh Hoga ska även ha en fin lagun som man kan åka förbi.

På söndag morgon så checkar vi ut och lämnar Klong Muang. Nästa destination blir Phuket. Vi har gjort lite research och hittat en bra startpunkt. Hoppas den ön är bra som alla säger. Sen vidare till Bangkok direkt från flygplatsen på Phuket.

Imorrn blir det att stiga upp tidigt. Redan klockan 9 åker taxibåten till Koh Hong. Jag får inte glömma att ladda min iPOD så jag har nåt att göra när jag ligger där. Lovar att lägga upp bilder imorrn. Inte mycket att visa när vi inte hittar på något.

/I
Kommentarer

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.