IBBE: Dag 18

Publicerat den 2009-02-05 klockan 06:22:32 i kategorin Thailand 2009,


Hej!
Idag lämnade vi Koh Lanta ön, man kan inte stanna för länge på samma plats. Det var lite svårt att hitta nästa ö vi skulle till, så det blev tillbaks till fastlandet. Bredvid Ao Nang så ligger det en liten mindre ort. Så nu är vi på Klong Muang.

Vi hade ingen aning vart vi skulle övernatta (som vanligt). Så vi tittade runt lite. Vi hade en riktigt snäll taxichaufför. Och denna gång så liva vi upp stämningen lite och åkte tuk-tuk taxi.Vi hittade till slut en fint hotell, Seaview Resort. Och vi pruta ner priset tillräckligt bra for tre nätter. Ninni har fått sin sandstrand. Och jag har fått mitt rum med air condition och en TV. Ett extra plus är att de visar Arirang TV (en internationell koreansk kanal). Annars brukar jag glo på Fashion TV ;)
Middagen tog vi på grannrestaurangen. Vi tog det lugnt och beställde säkra kort. Kvalitén på maten kan variera stort vart man åker, så första natten kör man alltid safe.Nu sitter jag på ett fult litet internetcafe med 2 datorer. Ska snart testa ta ut lite pengar från Thailands skumma uttagningsautomater. Annars är planen for idag inte så värst spännande. De andra solar, jag chillar!


Kommentarer

Lancia

Gayvarning på Ibbe med fashionTV!2009-02-08 - 04:44:36
Blogg/Hemsida: http://lancia.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.