Packa var det ja...

Publicerat den 2009-04-30 klockan 14:38:08 i kategorin Allmänt,


Röd dag imorgon betyder frihet redan vid klockan 12:00. Jag var hemma strax efter 13-tiden och balkongen skrek på mig. Jag har nu grillats i en timme, gud så skönt! Det bästa med balkongen är att det är vindstilla, så även om det faktiskt blåser lite småkallt ute idag, så är det superskönt på balkongen.

Jag skulle egentligen ha packat jag. Balkongen en timme, nu fastnade jag framför datorn. Kanske dags att göra någon nytta trots allt? Åsa slutar klockan 16:00 idag, så efter fyratiden bär det av till Tällberg.

CU!

woho!

Publicerat den 2009-04-29 klockan 21:07:43 i kategorin Allmänt,


Dagarna går undan och det är endast en dag kvar tills man får lite extra ledighet.
Helgen som var spenderade jag hos min bästaste Miranda. Vi solade oss knallröda i ansiktet, åt god mat, massa godis och massa prat. Har kännt hennes bebis sparka för första gången! Vilken jävla känsla, blev i och för sig livrädd för jag var inte berädd på att sparkar skulle kännas så mycket, men underbart var det!
Jag köpte en massa kläder från Gina Tricot och ett par sommarpjucks från Din Sko.


Igår var jag ute med jobbet för mat, dricka och bowling. Jag var totalt sämst på banan, drack kanske lite för mycket...
Mycket trevlig var det ialla fall.
Nu är det dags att sätta igång och packa inför morgondagen.
CU!

Shopping

Publicerat den 2009-04-25 klockan 00:35:38 i kategorin Allmänt,


Snart dags att hoppa i säng så jag inte sover bort massa härliga soltimmar i morgon.
Jag har pillat med min nya kamera i flera timmar, och har på så sätt kommit fram till massor av finesser. Däremot blev jag lite chockad över att det inte var en bra bruksanvisning, funderar faktiskt på om detta var missat i min kartong. Får ringa dom under morgondagen.
Det blev även en hel del klädshopping vilket inte är varje dag. Men jag orkade bara med en butik då det var KAOS i stan! Löning, fredag eftermiddag, sol och värme. Folk var överallt. Var dom inte i butiken så satt dom på marken utanför och åt glass, åt dom inte glass så låg dom och solade på en parkbänk. Myrstack.
Efter ett par jeans och två linnen rikare åkte jag hem till mamma Kim för att äta middag tillsammans med henne, pappa Kim, Yonge och Ibbe.
Nu ropar kameran. BYE

Home made

Publicerat den 2009-04-23 klockan 19:22:43 i kategorin Allmänt,


Denna dagen gick supersnabbt då jag hade ett berg med arbete på mitt skrivbord efter mina två sjukdagar. Jag hann inte ens med hälften, men det får vänta tills i morgon..
På min resväg hem hann 9 småglin fråga mig om jag ville köpa majblomman. VILKET JÄVLA TJAT! När jag tänker efter så vet jag inte ens vart pengarna för majblomman går till, men ser jag intresserad ut? Jag la ialla fall på ett leende och sa "nej tack".

Väl hemma blev det hemma gjorda köttbullar och potatismos tillsammans med brunsås. Både jag och Yonge satt helt tysta vid matbordet och kastade i oss maten, det var supergott.


I morgon smäller det angående köp av ny kamera. Som många här redan vet så blev min 1 års gamla kamera stulen under vår långresa i Thailand. Städerskan fick så klart med sig minneskortet med SAMTLIGA bilder från 1 månads vistelse på olika thailändska öar.... Man lär så länge man lever? Det går bara lite trögt för mig... I morgon ska jag dock köpa en ny kamera, och det blir ingen mindre än Nikon D60. Pappa skickade ett MMS med ett kanonerbjudande från Elgiganten så nu slår jag till!

Ska tas många fina bilder med denna pärla (När jag förstår hur man gör)

OMG

Publicerat den 2009-04-22 klockan 22:32:32 i kategorin online,


Efter vår tröga ESL match hann vi med att spela mot eSuba i Dualcore-cuppen. Denna matchen slutade med 16-2 till vår fördel, och när vi stängt ner spelet och kommer ut på irc har kriget startat.

Vår nästa match är mot bulgarerna lipstic, foXy, iveh etc. Dom håller just nu på att gråta till sig en wo (ÄNNU en wo) match då vi inte kan spela så här sent.
Cupen är ändå satt till 21:a, 22:a och 23:e april, så jag tycker ialla fall att man kan spela vår match i morgon och det tyckte även admin, men tydligen inte enligt Lipstic.
CRY CRY CRY

16-1

Publicerat den 2009-04-22 klockan 22:21:22 i kategorin esl,


Äntligen är den sista matchen i bäst av tre avklarad och det blev vinst till vår fördel med 16-1 mot Delinquent Habitts. Denna gången slapp vi vänta 45 minuter på att dom skulle connecta, denna gången behövde vi faktiskt bara vänta 32 minuter. Dom gör framsteg, dom gör framsteg!

Under matchens gång pausar dom totalt 6 gånger för att dom trycker ner ctrl när dom avlidit = man buggar ur cs, det vägrade dom att förstå att dom inte kunde göra trots att vi skrev det till dom hundraelva gånger. I och för sig slog jag på tangentbordet när jag dog en gång och självklart slog jag till ctrl... WOHO!
Vi var på servern 20:10 avtalad tid. Matchen blev klar 21:20. Penalty points kommer flöda i massor till Delinquent.

Stalker

Publicerat den 2009-04-22 klockan 18:46:35 i kategorin online,


Bilden nedan är inte tagen av mig, bilderna hänger inte på min vägg vilket man kanske kan tro, men så är det inte. Det är Elin, ala sKOGSHUGGARn :D Sötnöten! Detta får henne att tagga oss till vinst ;) hahahaha

www.sedergren.blogg.se

GCWT IV

Publicerat den 2009-04-21 klockan 22:33:18 i kategorin online,


Idag startade en tjejcup som arrangeras av det spanska tjejlaget Dualcore. Cuppen utsträcker sig på tre dagar där totalt 16 tjejlag deltar.
Ikväll hann vi med att spela två matcher, båda vinst till uF.
Kvällen kanske inte började särskilt roligt då vi fick vänta på det franska tjejlaget diSturb i över 40 minuter. Trögare tåg får man leta efter...
unFinished 16:01 diSturb


unFinished 16:12 badGirls

Imorgon spelar vi match mot extenSia och därefter slutspel. WOHO!
Dags för sängen så jag kanske klarar av att gå till jobbet i morgon.. Förkylning och feber vill inte försvinna :(

Skituppdatering

Publicerat den 2009-04-21 klockan 14:22:22 i kategorin online,


Man började fundera på om det återigen var 1:a april när man surfade runt sin dagliga dos på diverse Counter-Strike hemsidor i morse. En steamuppdatering har gjorts och som vanligt blir jag helt hysterisk.

Den första steamuppdateringen som jag verkligen minns, det var när själva steam kom - man kunde adda friends och allt där till. Det tog ett långt tag innan jag ens diggade idén. En annan stor uppdatering som gjorde att jag skrek ut att jag aldrig mer skulle öppna spelet Counter-Strike var när delay sattes på AWP:n. SATAN i min lilla låda vad förbannad jag blev. Jag var guden med AWP förr i tiden. Visserligen var kanske många andra också det, man kunde hålla lång utan att behöva röra sig ur fläcken med sin gröna älgbössa medan fem motståndare kom springandes emot en. BAM - swich mellan kniv och AWP, BAM igen. Folk dog som flugor. Jag är fortfarande trög med AWP:n men visst, jag träffar.

Dagens uppdatering gör att man måste ändra hela sin spelstil. Man måste ändra lagspelet och taktikerna totalt. Jag funderar på varför valve måste göra uppdateringar på ett spel som faktiskt fungerar smärtfritt. Det känns som om man nu för tiden blir straffad för att man spelar CS.
Man kan inte längre hoppa utan att det blir ett steg som hörs. Min tanke går då till ljudlösa boostar som då inte längre kommer att förbli ljudlösa.
Någon p12:a skrev på rakaka att man heller inte kan smyga i stegar längre. Alla dessa små idiotuppdateringar gör mig galen.
Vilken tur att vi får känna på denna uppdatering för första gången när en tjejcup startar ikväll, samt att vi kanske kommer att spela vår slutspelsmatch mot de glada grekerna! HÄRLIGT! What 2 do...

Och ja - det är dagens ilandsproblem!

Update
Inte nog med att dom fixat det dom kallat buggar, man kan nu stå och hoppa inne på golvet på nuke - det låter då som man är på yard. När man hoppar på yard låter det som om man hoppar inne i b1. Great?? Bugg?? SKIT PÅ RE

Urk

Publicerat den 2009-04-21 klockan 12:56:32 i kategorin Allmänt,


Har varit sjuk ända sedan i lördags kväll men valde ändå att gå till jobbet igår. I morse när jag vaknade trodde jag inte att det var sant.. febern hade kommit tillbaka och det kändes som om jag hade sprungit marathon lopp. Jag var helt slut, så idag är jag faktiskt hemma.
Jag har ingen ork till någonting heller, skulle tillexempel vara skönt att få lägenheten städad, plocka undan lite skit som ligger både här och där men som sagt - inget ork.
Ska se om jag orkar gå tillbaka till sängen ialla fall..

BORING!

Empty

Publicerat den 2009-04-16 klockan 18:36:21 i kategorin Allmänt,


Vad händer?

Jävla fjantar

Publicerat den 2009-04-16 klockan 12:58:09 i kategorin esl,


Vi är nu inne i slutspelsfas med unFinished i ligan ESL. Vi placerade oss på en andra plats i vår grupp och jag trodde då att vi skulle möta MYM som knep 1:a platsen i grupp B, men tydligen så ska vi möta 3:e platsen, altså grekerna Delinquent Habbits för att SEN få reda på vilka som går vidare till Semi.

uF och Delinquent hittade ett datum som passade för båda lagen, detta var i måndags klockan 21:00.
Vi fick inte tag på någon admin som kunde specca eller göra voicecheck men vi körde igång matchen ändå på de_inferno som valdes precis som vanligt - varje lag väljer bort en map i taget.
Matchen blev superjämn, 16:14 till oss. När vi väl skulle fylla i resultatet uppstod kaoset. Vi såg då att det skulle spelas best of  3 vilket varken vi eller grekerna visste om.

Delinquent grinade om att matchen skulle vara ospelad - altså 0:0 i matcher, dom grät om att vi skulle spela map 2 redan efter map 1 och vid detta laget var klockan 22.30 och vissa går upp klockan 5 på morgonen... HEJJA!
Grekerna fortsätter nu att böla ut sin ilska i protesten gentemot oss - men admin har sagt sitt. Det står 1-0 i matcher och vi i uF väntar nu på att Delinquent ska säga ett datum för match 2.
Man undrar ju om dom hade grinat lika mycket om det hade blivit 16:14 till dom.

Aja, dags för en snabblunch efter min 50 minuters raska standard promenad. Beach 2010 here I come!

Grattis tuta!

Publicerat den 2009-04-15 klockan 22:03:04 i kategorin Allmänt,


Min älskade mor fyller år idag. Tyvärr är jag på fel sida av Sverige och får inte fira tillsammans med resten av familjen... Jag har firat genom att sända Tuta ett blomogram samt äta på MAX med Yonge.

Jag har dock fått fira Mamma, samt även mina två bröder under påskhelgen. Jag och Yonge bilade till Strömstad i torsdags. Efter 14 minuters bilresa stannade vi till i Fittja för kaffepaus och korv med räksallad. Därefter var tog det tvärstopp. Kö från Kungens Kurva till Södertälje. Det blev stopp i Karlstad för McDonalds och tankning i Billingsfors. Yonge fick uppleva den "roliga" resan genom skogarna i Dalsland - Never ending road typ.

Bilresa: 17:27-23:27.
Väl framme i Strömstad var det mys och KANONVÄDER samtliga dagar. Vinkväll med Mimmi och mamma som vanligt på fredagar, fick även prova på Mimmi's masage - superhärligt.
Påskafton blev en något annorlunda påskafton för vår del. Vi firade altså födelsedag för mamma, Christofer och Joakim. Tjocka släkten var på plats samt respektive till bröderna. God mat och en massa tårtor, var totalt slut efter denna dagen, och solbränd i nyllet. Tja stopljus!

Ellie och hennes älskade apa
Hemresan tog endast fem timmar då det var dagsljus i Dalsland = man kan köra på normalt utan att tänka på älg, rådjur och bävrar. Vi åkte från Strömstad klockan 18 och jag grät nog i 5-10 mil. Det är så jobbigt att lämna familjen.. Jag har redan börjat kolla på resor dit under sommaren men SJ är som sagt som dom är. Jag har hittat två hemresor som är direkttåg, X2000 från Strömstad till Stockholm, men på nåt jävla vänster så finns det inte tåg till Strömstad som går via Herrljunga/Hallsberg, man måste altså ner till Göteborg. Anledningen till detta är att Västtrafik inte har uppdaterat sin sommartidtabell, detta sker den 13e juni och då kommer samtliga biljetter till Strömstad kosta över 1000 kronor. HEJJA!

Det är ingenting

Publicerat den 2009-04-09 klockan 16:08:52 i kategorin Allmänt,


Jag har haft fruktansvärda magsmärtor i tre dagar. Magen är jäst och gigantisk och det gör ont konstant. Idag tog jag mig mod och ringde till vårdguiden och berättade om mina symptom. Det började med att jag fick en snärt på näsan i och med att det var tredje dagen, hon rådde mig att åka till akuten då det lät som om det var blindtarmsinflammationen det handlade om.
   Jag gick från jobbet redan klockan 10 och begav mig till Huddinge sjukhus. Inte en kotte var på närakuten, trodde att det skulle vara proppfullt.
Jag anmälde  mig i kassan och berättade lite kortfattat vad det var som var fel och hon trodde att jag skulle gå till gynekologen istället, men innan dess skulle jag få pinka i en kopp - alltid lika roligt.. När jag var klar fick jag sitta i väntrummet för att sedan få besked om att en doktor ville ta emot mig på en gång. Jaha tänkte jag, skulle jag inte gå till gynmottagningen ialla fall?
En doktor klämde och kände på magen, men det var inte blindtarmen som gått igång, jag fick även ta blodprov.
Det besked jag fick var att mitt blod utgav vita blodkroppar, sen var det ingenting mer med det. Jag får gå här med min ballongmage och smärtor "för det är ingenting".

Detta får mig att tänka tillbaka på min tid med halsmandelsproblem. Halsböld - det är någonting jag gått igenom MÅNGA gånger i mitt liv. Det börjar med lite halsont, det slutar med att man inte kan prata, man kan inte äta eller svälja sitt eget saliv, man åker till sjukhuset och får på näsan att "det är ingenting" och "vi kan inte ge dig penecelin eftersom du inte har ett virus". Man blir hemskickad för att tre dagar senare få åka in akut och skära snitt i halsmandlarna med skallpell i vaket tillstånd och låta var och blod rinna ut från halsmandlarna medan dom sitter där och klämmer med en stor pinsettliknande tång för att kräma ur det sista. "Men det var ju ingenting?"
Undra hur det här slutar...

Aja, ska försöka packa det sista inför resan till Strömstad nu. Yonge har inte slutat jobbet än så vi lär ju komma fram sent i natt...

SJ och deras priser...

Publicerat den 2009-04-08 klockan 18:25:15 i kategorin Allmänt,


I morgon bär det av till Strömstad. Jag slutar redan klockan 12 medan Yonge fortsätter till runt 16-tiden. Jag ska ta en sväng till Kista för att göra lite ärenden samt packa.

SJ blir väl bara värre och värre? Jag har under tre månaders tid spanat efter biljetter för att resa under påskhelgen, men inte ens 90 dagar innan avresedatum fanns det "normala" priser. SJ skyltar så glatt med deras 95:- resor, men när fan kan man hitta dom? 90 dagar innan avresedatum påstår dom, MY ASS påstår jag!
Denna gång blir det en bilresa då priserna är helt sjuka.
   Idag gick jag in en sista gång för att kolla priser och tider, men jag ger upp.
4.704,00:- för två resenärer (1 ungdom 1 vuxen) som vill till andra sidan landet, är det rimligt? Det borde inte vara lagligt!

- För detta belopp kan tillexempel jag och 13 personer ta flyget tur retur till Berlin den 7-10 maj, ryanair
- För detta belopp kan jag köpa 136 falukorvsringar på mataffären.se
- För detta belopp kan jag köpa 672 piggelin glassar
- För detta belopp kan jag och en person till ta en sista minuten biljett till Hurghada, Egypten från Arlanda i morgon med Apollo
- För detta belopp kan jag köpa Premium på spelarenan.se till år 2025.

Jag kan fortsätta i all evighet att rabbla idiotgrejer man kan köpa och göra för detta absurda belopp.


Dags för game med tjejerna!
CU

Visning

Publicerat den 2009-04-06 klockan 20:31:30 i kategorin Allmänt,


Eftersom Yonge sov bort visningen igår så var vi där idag istället. Området känner vi redan till, lika så hur husen är uppbyggda då Yonge, oko och Samme har bott i ett nästan identiskt hus tidigare. Det blev dock spegelvänt när man kom in, plus några förändringar som faktiskt gjorde planlösningen mycket bättre. Dessutom var det redan ett fönster på vinden, och bygglov klart om man vill inreda vinden = tre våningar :D Vinden är förövrigt GIGANTISK.

Grattis bror

Publicerat den 2009-04-05 klockan 12:25:40 i kategorin Allmänt,


Idag fyller brorsan 20 år!
GRATTIS LILLSKIT! :)


Glömsk

Publicerat den 2009-04-05 klockan 12:10:40 i kategorin Allmänt,


Jag tror att en viss Yonge har glömt bort att det är visning idag. Glömt, eller struntar i det, han kanske inte ens är intresserad, vad vet jag :(
Det är ialla fall visning i detta fina radhusområde som är byggt 2006 just nu, kl 12:00-12:45. Ett radhus är till salu, jag vill ha!

Yonge sover. Jag skiter it...

Gårdagens vårlunch

Publicerat den 2009-04-05 klockan 12:06:54 i kategorin Allmänt,


Igår åkte jag och Yonge in till stan för att möta upp Åsa och hennes kusin, Oko, Maggan och Conny på söder. Det blev en riktigt härlig vårdag på Jimmys Steakhouse. Brunchbuffé där det fanns nästan allt man kan tänka sig.Då jag inte hade varit så vidare värst smart då jag hade satt på mig för små skor, resulterade det i att jag fick köpa nya skor och skavsårsplåster för båda lilletossingarna och båda hälarna. Stora blåsor uppkom efter bara några timmar och jag var Halta-Lotta.
Efter lunchen gick jag och Yonge med hem till Åsa och oko. Jag och Åsa spenderade flera timmar i vårsolen på hennes balkong tillsammans med fika och vin.
Vi blev även kvar över middag och Robinson. En mycket härlig vårdag!

cry

Publicerat den 2009-04-03 klockan 23:12:21 i kategorin Allmänt,


Fick till det!

Publicerat den 2009-04-03 klockan 18:27:08 i kategorin Allmänt,


Helgen är äntligen här! Det känns som att man blir på nytt född då klockan slår 15.30 på fredagarna då det blir dags för hemgång.
Jag passade på att handla direkt efter jobbet, så slipper man göra det senare ikväll. Yonge har oturen att få jobba över idag, så jag är måttligt hungrig just nu! Ska börja med maten om några minuter, det blir tom kah gai soppa. Stark kycklingsoppa ala Thailand. Satan vad jag längtar tillbaka till Thailand... Det har i och för sig blivit kanonväder här i Sverige men jag saknar stränderna. Saknar att ligga i värmen hela dagarna och inte behöva tänka på någonting. Att bara VARA. Läsa en bok, köpa en ananasdrink, bara leva livet.
Det blir även cantadou-fyllda champinjoner i ugn samt grönsaker och dip. Kladdkakan står kvar i kylen även den - jobbigt värre va! :-)

Börjar få till saker och ting med mitt hopplösa hår nu! Har gett mig fan på att försöka locka håret med min plattång och idag fick jag allt till några små lockar!Das Result:

Stackarn

Publicerat den 2009-04-03 klockan 18:18:00 i kategorin Allmänt,

Det här med mitt och ditt är det inte alla som förstår. Kom ut från tunnelbanestationen vid Hallonbergen i morse där någon stackare ställt sin cykel. Personen i fråga hade köpt ett säkert cykel lås, detta syns inte så bra på bilden dock. Visst var låset säkert - så säkert att någon idiot stal cykeln och lät framhjulet sitta kvar.
Gr8!

Svullo

Publicerat den 2009-04-02 klockan 20:28:43 i kategorin Allmänt,


Så har man svullat i sig den goda kladdkakan då! Eller ja, halva försvann, halva går åt i morgon :) Namnam.
Nu ere mix som gäller.

Flempan har sina stunder

Publicerat den 2009-04-02 klockan 20:25:34 i kategorin Allmänt,


Vidare i ESL?

Publicerat den 2009-04-02 klockan 18:54:46 i kategorin Allmänt,


Som rankingen ser ut just nu så är vi vidare ur gruppen och kommer förmodligen att möta fd.MYM i semifinalen. Man vet aldrig med ESL's admins. Dom har en tendens att ändra på regler under spelets gång och dom är inte blyga att ta till med ändringarna då det gäller att ge tyska lag fördel.

Det kan även hända att vi möter de spanska tjejerna i badgirls.Hittils har dom endast spelat en match i gruppspelet och det gav tjejerna vinst mot just MYM. Kniper dom de två sista matcherna, vilket jag inte ser som något större problem, så blir det pingkalas mot badgirls för våran del.

Idag har vi off med tjejerna och jag har passat på att göra en smaskig lasagne samt en kladdkaka. Ingen bantning här inte!Vinst

Publicerat den 2009-04-01 klockan 22:03:06 i kategorin esl,


Kvällens match blev seger till vår fördel. Om vi går vidare till slutspel eller inte, det vet vi inte förän matchen mellan tyskarna och emL är spelad (tror jag). Förstår inte poängsystemet...

Dags för Wii passet, svettigt värre.
NattgooSista matchen

Publicerat den 2009-04-01 klockan 21:03:52 i kategorin esl,


Så var det dags för den tredje och sista matchen i gruppspel två. Denna gång är vårt motstånd de danska tjejerna i Aurora-Gaming, ett lag jag för övrigt startade upp år 2006.
Efter ESWC juli samma år lärde man sig ett och annat, och unFinished föddes i sluted av augusti. No need to say more...
Kartan blir de_dust2, random mapen nr1 så det ska bli spännande. Att dömma av deras gårdagsmatch så var det inte många taktiker som var förändrade sedan 2006 (!) och lite minns man ju....

Aurora-Gaming, ESWC 2006


unFinished, ESWC 2007Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.