Thai

Publicerat den 2008-09-29 klockan 22:16:15 i kategorin Allmänt,
Skitmåndag igen om jag får uttrycka mig så. Alltid mycket folk på tunnelbanan och pendeltåget. Det är som att dom flesta orkar gå upp tidigt på en måndag, för senare i veckan tynar det ut med folk och man får sig ialla fall en sittplats. SL har ju lovat fler tåg vid alla deras höjningar av månadskort. Dessa tåg verkar gå ute i skogen för jag har då inte sett dom...

Efter jobbet bytte jag storlek på mina stövlar, jag var för positiv med storleken som vanligt... Mötte upp Yonge, Björn och Max för att äta på Resturang Mandarin, supergod thaimat. Fortfarande stoppmätt.

Det ska va' reggae

Publicerat den 2008-09-27 klockan 14:59:33 i kategorin Allmänt,


Hemma från turen i Huddinge Centrum med Sabina. Vi handlade inför kvällen, Leva dunken och lite smått och gott inför vår kärring eve. Har satt igång ett städprojekt så jag hoppas jag hinner klart tills ikväll, måste hoppa lite kz också...!


Markoolio gjorde barn (OCH MIG!) glada från scen.
Flashback ala DreamHack s07 när låten Det ska va reagge på sommarn sattes igång

Vina

Publicerat den 2008-09-27 klockan 11:09:30 i kategorin Allmänt,


För första gången på väldigt länge har jag kunnat sova ut. Vaknade precis, altså runt 11-tiden. Brukar i normala fall på en helg vakna runt 8 på morgonen, thank you God!

Igår efter jobbet var jag och klippte mig med Sabina. Jag har aldrig haft en mer hårdhänt  frisör, men resultatet blev ialla fall bra. Inte för att jag någonsin kommer att göra iordning håret så som hon gjorde, men just då var det ialla fall OK.

Nu har jag morgonfrissan = håret står åt alla håll. Efter frisören skulle vi gått in på Systemet och köpt oss en vindunk men vi ångrade oss när vi såg en 50 meter lång kö in till bolaget. Detta får istället bli idag, tror inte Sabina har vaknat än så här sitter jag och ugglar.


Ska hitta något att äta, so long!

Cas Haley = Geni

Publicerat den 2008-09-24 klockan 19:50:27 i kategorin Allmänt,
Cas Haley har även släppt ett album som är KANON!

Försening någon?

Publicerat den 2008-09-24 klockan 18:11:41 i kategorin Allmänt,


Befrielse

Publicerat den 2008-09-24 klockan 13:14:23 i kategorin Allmänt,


Igår kväll tänkte jag att jag skulle försöka använda linserna en hel dag på jobbet, att verkligen ge mina skavande och kliande linser en ärlig chans. Jag tog med mig dubbelburken och linsvätskan till jobbet eftersom jag är för trött på morgonen, min kropp fungerar inte korrekt när jag precis har vaknat.. Jag satte i linserna runt 9-tiden och har precis slitit ut dom från ögonen.. Vilken j-vla befrielse! För det första så ser jag nu, utan linserna, för med linserna ser jag knappt någonting. För det andra är ögonen nu alldeles svullna på grund av att dom skaver..

Fick ett superargt SMS av Miranda under lunchen. Mirre hade vart borta en timme och kommer hem till kaos. Hennes fem månader gamla hund hade lyckats ta sig in till datorrummet trots att dörren var stängd och sedan stängt in sig själv. Under tiden som instängd hade han bitit sönder både henne och Stoffes hörlurar, lyckats få upp chassit på datorn och knaprat sladdar så nu fungerar inte hennes dator. Kan man ha mer otur? Gud hatar Mirre, hon har väl glömt bort att be bordsbön..

Dags att göra nytta igen efter en god lunch av ris och kyckling.
Heppåer.

Det jag gillar med hösten

Publicerat den 2008-09-23 klockan 18:51:48 i kategorin Allmänt,

It's a sign

Publicerat den 2008-09-23 klockan 09:36:26 i kategorin Allmänt,


Idag och igår morse uteslöts två tunnelbanor enligt tidtabell.

Två tunnelbanor, det går väl en igen om några minuter?
Jo visst - det gör ju det, för min del med 10 minuters mellanrum.
Jag anländer på ena sidan av centralstationen med pendeltåg. Därefter ska jag gå helt bort till andra sidan tillsammans med hyperstressade människor som inte har köpt tillräckligt med vett och ettiket. Jag ska dessutom längst ner mot blå linjen, så hur fort jag än springer och klubbar ner människor på vägen så kommer jag inte nu längre att hinna med min tunnelbana vilket resulterar i att jag får sitta underground i kylan = försent till jobbet.

Är det verkligen någonting att sura över?
Nja egentligen inte, men med tanke på att detta verkar ha blivit någon ny tidtabell från SL, utan att dom uppdaterat tabellerna på internet, gör mig lite smått irreterad. Måste nu gå hemifrån 6:05 för att hinna vara på jobbet klockan 7:30.
Livet är en fest och jag ligger bakis....
Ett härligt tecken på att man blivit en sur och vresig Stockholmare kanske...

Lite glad är jag ialla fall, fick igår min nya handväska, och ikväll ska jag och Yonge äta smarrig koreanmat <3

H2k + uF = Sammarbete

Publicerat den 2008-09-22 klockan 15:49:03 i kategorin online,


Under gårdagen gick vi officiellt ut med att mitt CS 1.6 lag unFinished inlett ett sammarbete med organisationen H2k, www.H2k-gaming.eu. Folk på diverse nabbsidor envisas med att skriva att vi fullt gått över till H2k, vilket inte är fallet. Tills vidare lever vi under H2k|uF av skäl jag inte behöver gå in på.Fr.v: Ninnzan Miranda ping passi0n eRIKa och Yonge


Ett flertal gamingsidor har under gårdagens kväll skrivit om oss och även så sent som i natt. Efter att ha surfat runt ett tag och läst om mig själv och laget (kalla mig ego - se hur mycket jag bryr mig O_o) på diverse sidor och skvallersidor så sitter man tillslut och skrattar. Det är som den där leken man lekte på dagis,  "Viskleken". En person tar emot information och för den vidare till en annan persion. Historien har då ändrats en aning. Person nr2 tar emot denna historia och för det vidare till person nr3 och vid detta laget har informationen ändrats yttligare.

Dagens bästa var rubriken hos xplayn.com, en gaming sida från vårt "kära" grannland Danmark. Den slår ALLT.Märkligt att denna skojjare som kallar sig skribent inte skrev "Begrip med nye svenske dicks" när grabbarna joinade Begrip-Gaming. Antar att han aldrig fått med sig en tjej till sängs en fredagskväll och tar ut aggression och skrift på tjejer. Högklassig humor må jag säga, n1.


Helgen redan över

Publicerat den 2008-09-21 klockan 13:43:43 i kategorin Allmänt,


Som vanligt går hegen över på två sekunder. Man sover bort halva lördagen medan man ägnar söndagen åt att vara sur och irriterad över att morgondagen innebär jobb och en ny arbetsvecka.
Själv har jag inte gjort ett dugg denna helg, har mest suttit framför datorn och spelat kz_ maps. Pingan har dragit in mig i jumpmaps härvan igen... Har laddat ner en ljudbok som jag sitter och lyssnar på under tiden, Liza Marklund - Livstid.
   Jag är inte ensam om att ha haft en lathelg, Yonge är även delaktig i den. Skillnaden mellan mig och han är att han kan ligga och sova fram till 12-tiden, själv vaknar jag runt 7-tiden...

Redan klockan 14:00 kör vi igång med laget. Vi ska ha total genomgång (igen) av alla taktiker och possitioner, sedan spela hela dagen.

Planterade även min krukväxt som jag köpte i veckan. Tillsammans med stenar som jag plockade på Kefalonia i somras med mor min, och krabbor och snäckor från Strömstad så blev resultatet detta:

Make me babies

Publicerat den 2008-09-19 klockan 12:50:54 i kategorin Allmänt,www.makemebabies.com

Efter att ha surfat runt ett tag har jag insett att dagens poppisämne är hemsidan www.makemebabies.com. Enkelt att ladda upp två bilder för att sedan se resultatet av ens framtida barn. Mitt barn tillsammans med Yonge (med alla gener från Sydkorea) Ska tydligen bli rödhårig, ljus hy, bruna ögon. Som om det kommer ske... 
Aja, sidan gjorde ialla fall så att tiden for iväg. Dags att börja jobba igen nu efter lunchrasten.

Cancern tog hennes liv

Publicerat den 2008-09-18 klockan 20:21:18 i kategorin Allmänt,


Vissa människor bloggar om mode, andra om kärleksproblem. Vissa bloggar för att visa hur mycket dom shoppat, andra om dagens händelser. Själv bloggar jag mest för att fördröja min tid i vissa stunder men även för att min kära mor och far på andra sidan landet lätt kan se vad jag pysslar med på dagarna och ta del av de bilder jag laddar upp här.
Det finns en del bloggar jag följer dagligen (vare sig jag vill eller inte), så som tex Kissie, (OMG) Blondinbella (målmedveten tjej) och Kenza (f14). Dessa bloggar läser jag dagligen, pinsamt men sant.

En annan blogg jag följt under en period nu är den cancersjuka Madeleine's blogg, eller i dagsläget; var den cancersjuka Madeleine's blogg. Den tjugoåriga Madde bloggade om sin sjukdom och vardag och man känner sig liten och hjälplös när man läste hennes text. Idag kom ett nytt inlägg upp på hennes blogg, tre dagar efter att sjukdomen tog hennes liv. Hennes mor och pojkvän skrev tillsammans ett inlägg där dom tackade för stöd, kommentarer och bidrag till cancerforskningen. Jag tog mig en titt i pojkvännens blogg, och okej om jag kanske gråter till det mesta, men tårarna bara rann när jag läste hans inlägg och texter.

Rekomenderar:
Madde: http://jagefrisk.blogg.se/
David: http://therealcolombo.blogg.se/

Dags för game on

Publicerat den 2008-09-17 klockan 19:17:05 i kategorin online,


Dags för CS med tjejerna i laget. Sitter och halvkollar på toppen serien Two and a half men, kan inte göra annat än att garva. Sjukt bra serie.
För människor som sitter på kontaktannons sidor kan jag ju rekomendera mIRC och Quakenet, folk söker även sin blivande brutta även där.

[Magic`wizville] Looking for wife! 20-30 of age, cute n pleasant

Om du känner dig manad, tanka mIRC och låt kärleken flöda

See the difference?

Publicerat den 2008-09-16 klockan 18:43:25 i kategorin Allmänt,Brown eyed girl

Thailand

Publicerat den 2008-09-16 klockan 08:34:42 i kategorin Allmänt,


122 dagar ::: 41 minuter
Sen är man på väg till Thailand

Jannice har börjat storsurfa om landet och har hittat både det ena och det andra. Eftersom vi ska resa runt en hel del så måste man ju se allt man stöter på. Härom dagen fick jag en länk om tigrar, jag ska även mysa med apor! Köpte en reseblaska för inte så länge sedan, det stod om shopping, hotell och stränder. Det finns tydligen ett shoppingställe som är 800 000kvm stort i Bangkok! Där ska jag springa runt tills benen viker sig, thats 4 sho


J-vla idiot!!!

Publicerat den 2008-09-15 klockan 10:03:52 i kategorin Allmänt,


En kan tycka att det är normalt att ringa till någon klockan 01.20 natten till en måndag medan en annan kan tycka att det är helt befängt.
Jag var helt väck när telefonen ringde i natt vid denna tidpunkt. Självklart ringde personen i fråga med dolt nummer.. Jag tryckte bara på upptaget åt den idiot som ringde. Känner DU dig träffad? JÄVLA PUCKO, det är vad du är! Vad fan vill man klockan halv två på natten? Är det verkligen så viktigt att det inte kan vänta till dagen efter?

Vi alla verkar se "sunt förnuft" på olika sätt...

Shopping på internet...

Publicerat den 2008-09-14 klockan 18:36:07 i kategorin Allmänt,


Livsfarligt med shopping på internet... Fram med kortet - tryck in några siffror woups :)
 Detta är på väg hem till mig nu ialla fall. Vinterjacka, en snygg väska samt bruna linser utan styrka. Hoppas dom inte känns som mina nuvarande, altså bananfluge kli i ögonen!

Inte en chans...

Publicerat den 2008-09-14 klockan 13:07:43 i kategorin Allmänt,


Kom precis hem från visningen med Yonge. Som vi kanske redan innan anade så kommer vi inte ha en chans på denna - vi har inte vunnit på lotto och tänker inte ta ett skyhögt lån..
Jättemycket folk i en supersnygg lägenhet, kan inte kännas värre. Vi får helt enkelt vänta och se..

Visning

Publicerat den 2008-09-14 klockan 09:37:35 i kategorin Allmänt,


Idag ska jag och Yonge på visning för en 3:a i Älvsjö. Negativ som jag är så tror jag att det kommer vara proppat med folk som kommer buda denna lägenhet upp i taket. Den är väldigt fin och har ett helt nytt renoverat kök. I detta område brukar inte lägenheterna vara renoverade för fem öre, men denna var det. Superfräsch i alla rum. Vi får se hur det går, kan inte göra annat än att hoppas...

Linser

Publicerat den 2008-09-12 klockan 19:21:05 i kategorin Allmänt,


Jaha, då har man kommit till den åldern när man flyttar boken närmre ögonen. Man ser inte när Yonge kommer på pendeltåget förän han sätter sig breve en. Känns som jag är halvblind, men jag är inte ens i närheten av Yonges blindhet när han står utan linser. Förra veckan var jag som sagt och gjorde en synundersökning. Olika styrka på mina ögon plus brytningsfel.
Jag var tidigare idag och hämtade ut två ögon på burk. I priset ingick en lektion om hur man sätter på sig linserna och sedan det värsta steget, att få ut dom igen.. med långa naglar..
Jag har precis satt in dem i ögonen första gången själv och sitter och grinar. Tårarna rinner och det skaver. Frågan är hur man ska vänja sig med det här? Känns ju som att jag har 10 bananflugor i vardera öga. Jättemysigt, verkligen..

lillen, 3 veckor gammal

Publicerat den 2008-09-11 klockan 21:03:41 i kategorin Allmänt,


Efter jobbet mötte jag upp Yonge och Björn på centralen. Vi åkte sedan hem till Björn och Maria, men innan dess mötte vi också upp Max. Maria födde för tre veckor sedan en liten pojke - i rekordfart, och dessutom för tidigt. 20 minuter tog kalaset, och hon var dessutom själv när allt hände, eftersom sköterskorna konstaterat att hennes smärta i ryggen var normal - ingen knodd på utgång här inte. Maria skulle sova kvar på sjukhuset den natten och Björn åkte hem. Innan Maria skulle sova gick hon på toaletten, och där började födseln. Det var så kul att lyssna på hennes berättelse, satt bara och skrattade. Fick även hålla det lilla livet men jag kände mig livrädd. Supersöt, han har heller inte fått en namn än men jag sa att han såg ut som en Jonte, en liten Jonathan. Vi får se vad det blir för namn, dom skulle bestämma sig i helgen sa dom :-)

Parkering till bilen

Publicerat den 2008-09-10 klockan 18:55:36 i kategorin Allmänt,


För cirka tre veckor sedan skrev jag ett mail till min "underbara" hyresvärd. Som vanligt får man inget svar från dem, inte ens när jag ringde upp efter att ha mailbombat dom angående önskan att få stå i kö till parkering i garaget under lägenheten.
"Vi hör av oss i morgon", MY ASS.
Ingen har hört av sig, och idioten ovan spelar fortfarande Elvis musik med volym högre än vad som spelas på en Metallica konsert.

Jag mötte upp Sabina i kaoset på centralstationen efter jobbet och tog följe hem. Innan hemgång gick vi till hyresvärden båda två, kvällsöppet på onsdagar, tackar Gud för den. Sabina frågade om när det var dags för en renovering i hennes lägenhet, och M svarade att det faktiskt nog kan vara dags riktigt snart. Blev glad för Sabinas skull, hon har tapeter som verkar suttit på väggarna sedan lägenheterna byggdes. Hoppas att dom kan sätta igång snart - och hoppas att hon får den här renoveringen utan att få mysiga tillägg på hennes hyra. För då jävlar...!

När jag fyllde i blanketten för kö i garaget sken M till, det var nämligen hon som fixat mitt kök. Mitt kök var vid inflyttningen lila.. mörklila skåpluckor tillsammans med ljuslila väggar. Som jordgubben på toppen var plastmattan mörkblå med vita fläckar på. Detta fick altså M igenom - en total renovering av hela köket. Det var så kul att se henne IRL, hon har ställt upp fruktansvärt mycket jämfört med vad de förra bostadsrättsägarna gjorde. Dom sket i allt, satt där på sina ärslen och bara var. Konstigt att alla fick sparken? M is the shit!

Thailand is ready 4 me

Publicerat den 2008-09-09 klockan 18:56:40 i kategorin Allmänt,


17 Januari - 13 Februari
Jag - Yonge - Snotra - Ibbe - Brorsan - Ricky

ÄR NU BOKAT OCH BETALT
:D :D :D :D :D

Förslag på resemål inom Thailand uppskattas


Livet är en synd på 15 minuter

Publicerat den 2008-09-06 klockan 23:55:17 i kategorin Allmänt,


  • 2 ägg
  • 2½ dl strösocker
  • 2tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 4msk kakao
  • ½ tsk bakpulver
  • 2 dl vetemjöl
  • 100g smält smör
  • 10 minuter i 200 graders värme

Kladdkakemuffins


Mätt som bara den är jag, ändå kör jag i mig fler och fler. Som ni ser är receptet mycket nyttigt. Skitbra att äta dessa enligt GI metoden... Eller inte.. Det är lördag gott folk, då får man äta vad fasen man vill :-)Flyga drake och Tusen strålande solar

Publicerat den 2008-09-06 klockan 15:23:55 i kategorin Allmänt,


För första gången i mitt liv kan jag äntligen vräka ur mig att "boken var bättre än filmen". För första gången förstår jag vad folk menar med att "i filmen saknas mycket som står i boken" eller att "dom har ju hoppat över hur mycket som hellst".

Jag håller just nu på att läsa boken "Flyga drake" av Khaled Hosseini. Anledningen till att jag gav denna bok en chans var att jag läste "Tusen strålande solar" som just nu ligger top 1 på dom flesta bok listor. Böckerna är otroligt bra, vilket kanske är hämskt att säga eftersom böckerna rent av har vidriga handlingar. Men böckerna fångar ens uppmärksamhet och väcker en från sin egen värld för en stund.. Man läser och tänker till att "det är fan så här verkligheten är i många många länder".

Jag har inte läst klart boken "Flyga drake" än, jag har cirka 50 sidor kvar, men jag såg för bara några dagar sedan att en film har gjorts av boken så jag tankade filmen och såg den idag. Har precis knaprat några ipren efter gråt attacker som ger mig huvudverk. Filmen var otroligt bra MEN; dom har hoppat över otroligt viktiga stycken, och har man inte läst boken så tror jag att man anser att filmen är helkonstig. Den hoppar mycket från scen till scen. Mellan dessa scener så vet läsaren om vad som hänt, men inte enbart tittaren. Tråkigt nog vet jag slutet på boken eftersom jag nu sett klart filmen, men jag ska läsa klart boken ändå. Ett lyckligt slut blev det ialla fall. Rekomenderar de båda böckerna; "Tusen strålande solar" och "Flyga drake"  Om man dödar en man själ man någons rätt till sanningen.
Man bestjäl hans hustru på rätten till en make, berövar barnen rätten till en far.
Om man ljuger stjäl man någons rätt till sanningen.
Om man fuskar stjäl man rätten till rättvisa

Fredag hela veckan

Publicerat den 2008-09-06 klockan 14:28:22 i kategorin Allmänt,


Klockan slog ta mig fan äntligen 15.30 denna fredagen också = dags för hemgång. Innan jag åkte hem hoppade jag av i Huddinge för bokad synkontroll för linser. Ska bli skönt att få kunna se normalt igen, jag tror det var ett tag sedan.. Ska dit på fredag för "kurs" av insättning av linser (HAHA?)

När jag kom hem hade Yonge varit superduktig och dammsugigt, skurat och städat inför middagen med Sabina, Sebbe, Åsa och Mattias. Jag vet inte hur det gick till, men jag hann göra iordning laxen, hemmagjord chokladmousse och duscha och göra mig i ordning på en timme. Borde få pris.
Maten blev helt OK med tanke på att den fick smaka på min stresspms. Efter maten kollade vi på Kung Fu Panda, det tog mig ca 10 minuter att somna. Inte för att filmen var tråkig utan för att jag var så trött..
Tack för kvällen folket :) <3

Kaos vecka

Publicerat den 2008-09-04 klockan 20:47:03 i kategorin Allmänt,


Endast en dag till att kämpa sig upp ur den varma sköna sängen. Endast en dag kvar på sista dagen av en kaosvecka på jobbet. Trots kaoset, och med kaos menar jag övertider i mängder tillsammans med att man knappt hinner gå på dass så är det faktiskt hur kul som hellst. Tiden går fort, man jobbar konstant och när man äntligen gått i mål på ett längre projekt så börjar ett annat. Kan bara storpoängtera att det ska bli j-vligt skönt med helg...

Efter jobbet idag var jag och Yonge och handlade i Huddinge Centrum. Han kom på att vi ska ha middag här i morgon.. Vet inte riktigt hur han hade tänkt att vi skulle hinna med allt men det KAN gå.. i värsta fall får väl gästerna sitta och glo på TV... skojj?..
Det blev ialla fall ett par bärkassar med mat och tillbehör inför morgondagen.

Innan jag åker hem imorgon för att ordna med allt ska jag prova ut linser. Jag börjar nog bli en gammal PMS kärring med kass syn.. Ska bli skönt att kunna se normalt igen! Ska även kolla ut linser med brun färg men Yonge kommer nog inte bli så glad ;D Återstår att se om det bara blir normala eller om det även blir med färg.

Aja - IDOL kallar! HEPPÅER


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.