Bootcamp i bilder

Publicerat den 2008-10-29 klockan 16:32:02 i kategorin gamingresor,


Här kommer lite bilder från bootcampet. När man kollat igenom alla bilder man tagit så inser man att man e fruktansvärt snygg när man suttit framför datorn i flera timmar.. Men jag blir ändå rätt glad över det, för andra tjejer verkar bry sig mer om utseendet än om själva spelet. Palla göra sig fin i timmar så det ser ut som man ska ut på Stureplan men när man i själva verket sitter framför en dator? No names mentioned...
I skrivandets stund har jag rykt på någon form av magsjuka.. Helvetet kommer ut både bakifrån och uppifrån om man får säga så.. Livet är underbart.

Tack Gud

Publicerat den 2008-10-27 klockan 09:29:15 i kategorin esl,


Andra dagen av vårt bootcamp är över och det gick faktiskt väldigt bra. Miranda hade sina små utbrott, men efter en dusch, lite mat och chokladbollar  var hon fit for fight igen.

Vår sista match i gruppspelet av ESL gick väl inte direkt åt det håll vi ville. Första smällen kom redan på första rundan när motståndets alla fem spelare rushat in mot B som CT, och sedan vidare in i mörka. Klart som fan dom gjorde det efter att ha tankat demo och lusläst detta tills dem spytt. Vi får skylla oss själva eftersom vi inte har så många taktiker än..
[13-17]

Min plånbok blev tappad när vi var på väg till ICA för att handla mat. Under fyra minuter hann någon jävel ta denna och hinna därifrån. Denna "ärliga" människa fick med sig två femtioöringar i plånboken. Jag spärrade VISA kortet direkt och får även hem en blankett att fylla i för nytt körkort. Vad kostar detta då?..
I plånboken låg både mitt och Yonges telefonnummer, svårt att ringa som en ärlig individ och ge tillbaka plånboken?

Tack Gud för att du hatar mig...

Det började bra...

Publicerat den 2008-10-25 klockan 19:15:38 i kategorin gamingresor,


1. Passi0ns flyg skulle gå klockan 8 på morgonen. Försenat till 15-tiden.
2. Landat och tagit tåget till Stockholm Central, möter upp Yonge.
3. SJ har förseningar med tåget ca 3 timmar.
4. Dom kommer klockan 20.00, istället för 11.30
5. HEJJA!

Bootcamp

Publicerat den 2008-10-24 klockan 22:25:57 i kategorin gamingresor,


Dags att packa ner datorn tillsammans med gear på ett smidigt sätt i en rullväska. Alltid lika krångligt så det är väl bäst att man sätter igång.
Dags för bootcamp i Eskilstuna hos Miranda.

So long!

Skäms

Publicerat den 2008-10-21 klockan 19:52:47 i kategorin Allmänt,


2008-10-21
Kl: 18.01
Hemtelefon


Ja hejsan mitt namn är Jennifer och jag ringer under uppdrag av Telia nej oj jag menade Bredbandsbolaget

Stackars Jennifer, antar att hon tidigare jobbat för Telia och om detta var hennes provanställning för BBB så tror ja fan inte hon får jobba kvar där länge. GJ!

Dagens Metro

Publicerat den 2008-10-20 klockan 19:12:16 i kategorin Allmänt,


Dagens insändare
Metro Stockholm
2008-10-20Om 2 månader är jag en tant....

~~~~


Och så dagensEn härlig helg i Tällberg

Publicerat den 2008-10-19 klockan 21:53:54 i kategorin Allmänt,


Efter jobbet i fredags åkte jag mot Centralen för att möta upp Yonge, Danne och hans dotter Judith. Det var en jädrans stress med att handla mat, stå i kö till att hämta ut biljetterna till tåget i SJ's "smarta biljettautomater". Visst, dom är faktiskt jävligt smarta, man slipper stå med nummerlapp och köa inne på SJ center MEN när man har en kö framför sig med inkompetenta kärringar som inte förstår hur maskinerna fungerar, då blir man lätt frustrerad. Speciellt när maskinerna fungerar, men ägarens Visa kort inte har tillräckligt med pengar = Inga biljetter = "vad är fel på maskinen". Denna kö gjorde att jag fick myror i brallan, men när jag äntligen fått ut biljetterna sprang vi till tåget. Danne och hans dotter var lite sena till centralen, och Judith blev kissenödig. Kisseriet gjorde att vi missade tåget..
Vi bestämde oss för att åka till Tällberg ialla fall och tog bilen i si så där fem timmar.


Tidig morgon i TällbergI Tällberg, som ligger precis vid Siljan bor Jonathan. Hans föräldrar äger en stugby där vi fick lov att låna storstugan över helgen. Tällberg var mer som en fantasi by, kändes som en blandning mellan en tomteby och Bullerbyn. Lugnt och stilla, superfint.Efter en frukost ala buffe med allt möjligt som gjorde mig stoppmätt, tog vi bilen bort till Jonathans hästar. Jag har fobi för kossor, och hästar är på något sätt lite äckliga dom också. Stora brölande djur.. Men jag tog ialla fall på en av dom, bara petade :-)På toppen av Tällberg kunde man se det mesta, verkligen jättefint.Och på botten av Tällberg låg Siljan


I nattmössan?

Publicerat den 2008-10-17 klockan 09:54:22 i kategorin Allmänt,


SMS konversation2008-10-17
Kl: 07:23
Till Yonge

Får du me all dricka nu? Kom o tänka på det när ja såg en systempåse :$2008-10-17
Kl: 07:26
Till Ninni

Joda ka in  närOkej, då vet jag precis???

Crazy

Publicerat den 2008-10-14 klockan 21:31:33 i kategorin Allmänt,
Fick ett mail från mamma idag med massa härliga djurbilder ;D
Var bara tvungen att lägga upp dom mest störda

Positiv dag?

Publicerat den 2008-10-14 klockan 18:15:01 i kategorin Allmänt,


Kärringar i största allmänhet har ett jävla temperament, och därtill humörsvängningar som blir till världskrig. Idag är det min kärringdag, min PMS dag. Jag riktigt njuter av den.
Dagen har varit allmänt kaotisk, inte en lugn stund förutom när jag satt på dass.

Vi i mitt lag har varit snälla mot ett motståndarlag och bytt matchdag. Matchdagen var egentligen igår, men vi gick med på att flytta denna matchdag till nu på torsdag, 21.30. Admin singlar slant om vilket lag som ska remova en map först och det blev vi, så självklart removade jag en map. Motståndarna drar på skiten och tillslut frågar jag vad problemet var. "vi removar map precis innan matchen". Jaha? Har Tyskland egna regler i ligan? Jävla grinfittor. Ska få dom att remova map precis innan vi kör igång, sen ska jag utnyttja ett wildcard så kan dom suga på den.  HAH!!!!!

Kom hem efter multiförseningar i pendeltågstrafiken (SOM VANLIGT). Räkningarna låg i ett berg när jag öppnade dörren och endast ett kuvert förgyllde min dag: Tack kortet från Jenny och Magnus bröllop.
Bredbandsbolaget skickade ett erbjudande från den så kallade "bredbandsexperten". Man kan nu ringa ett speciellt nummer om man har problem med sin lina och tekniska problem. Fan vad nice tänkte jag och läste mer. "50% på ditt första samtal", vad då 50%? Är inte servicen gratis? Nej serru! 19,00:- minuten + taxa för lokalsamtal. Skämt? Skrattar någon? Idioti.
För att få 50% på första samtalet så ska man uppge sin kod, 2818, där har ni min kod. Förbruka den med kärlek för jag ska då fan inte ringa till dem en enda sekund.

Till råga på detta så har mitt högra ben haft en smygande krampkänsla hela dagen. Krampen bryter inte ut helt, nej nej. Den ligger och pyr så benet är som spaghetti konstant. GE MIG KRAMP SÅ SKITEN FÖRSVINNER TACK!

Nu ska jag ta en valium, CU!!!!


* Positivt dock, Blondinbella slutar blogga (L)

2½ år med Yonge :)

Publicerat den 2008-10-13 klockan 22:48:19 i kategorin Allmänt,
Tillbaka i Stockholm

Publicerat den 2008-10-13 klockan 12:10:43 i kategorin Allmänt,


Resan tillbaka till Stockholm gick från Strömstad 15.50. Bytte tåg 2 gånger med ca 30 minuters väntan på varje station, kyla vind och helvete. You gotta love Sweden...

I morse vaknade jag och var skitsur. Yonge låg och smackade i sömnen. Jag vet inte vad han drömde att han åt, men jag hatar folk som smackar så jag puttade till honom flera gånger. Sista gången jag vaknade av hans smackande så tog jag en titt på klockan. 5.57. Jag ska upp långt innan det så jag får nog ta och tacka Yonge för hans drömmar om mat när jag kommer hem. Måste ha ställt om klockan i sömnen för jag var inte direkt kontaktbar i morse.. helt slut.

Dags för lunch at w0rk.

Promenad i Venedig

Publicerat den 2008-10-11 klockan 18:00:31 i kategorin Allmänt,


Jag och mamma kom precis hem från en långpromenad i Strömstad. Vi gick till ett ställe som heter Kebal. Kebal har alltid bestått av en stor grusparkering precis vid bryggor där folk lägger till med sina båtar och är även ett naturreservat. Här finns även en golfbana som på vintern omvandlas till skidspår för längdskidåkning. Nu på senare år har det dock inte vart så mycket snö så frågan är om det ens har kunnat gå att åka skidor där på flera år?
Aja, för några år sedan började man bygga upp lägenheter som ser ut som miniatyr hus. Från havet stömmar vatten genom en skapad kanal genom hela området så att ägarna kan parkera sina båtar precis vid sin egna båtplats framför lägenhetshuset. Detta skulle bli en dundersuccé men allt köptes upp av norrmän. På vintern ligger nästan alla dessa lägenheter i öde på grund av att norskarna nästan bara invarderar Strömstad under sommaren.
Detta kallas Strömstads Venedig.
Till råga på allt har man smällt upp ett Hotell och spa som täcker många lägenhetsägares morgonsol. Man undrar ju hur dom tycker om detta? Här är några bilder från ett numera öde "Venedig" och det  "flotta" spa hotellet.


Quality Spa Resort Strömstad"Venedig"


Relax

Publicerat den 2008-10-11 klockan 15:01:15 i kategorin Allmänt,Smaka kaka


Vila


Klassisk vinfredag

Publicerat den 2008-10-11 klockan 12:31:02 i kategorin Allmänt,
Fyra bilder från gårdagen. Glada vin tanter, lillebror och Ellie som ser ut som en galen byracka

Strömstad

Publicerat den 2008-10-11 klockan 10:13:32 i kategorin Allmänt,


Efter jobbet igår tog jag tåget hem mot min familj i Strömstad. Mamma och pappa visste inte om någonting och det har varit jobbigt hela veckan att försöka hålla det hemligt. Pappa ringde så klart när jag stod på perongen och väntade på tåget, så jag sa snabbt att jag väntade på pendeltåget. Jag är inte så värst bra på att ljuga, men jag tyckte att det lät bra. För en gångs skull var tåget i tid, så bytet i Uddevalla gick som smör och sluttiden i Strömstad var exakt 22.00.
När jag kom fram till gatan där jag är uppvuxen på, gick jag och fnissade för mig själv, kunde liksom inte hålla mig. Jag såg att Mamma och Mimmi inte satt i köket, så jag försökte smyga mig in utan att Ellie märkte. Hon blev förståss galen så medan Jocke (som var den ende som visste om min resa) tog hand om Ellie smög jag ut till Mamma och Mimmi som satt på baksidan av huset i familjens nybyggda uterum.
Det var verkligen kul att se deras miner. Vin och Baleys blev det på en gång, det var ju trots allt fredag ;-)
Pappa kom hem cirka en timme senare och blev glad och överraskad även han, men han sa att han hade en liten aning. Anledningen till det är att vi pratade när klockan var långt över fyra, och det är då jag egentligen borde ha kommit hem från jobbet en vanlig fredag.

Dags för frukost
So long

Finanskrisen överskattat

Publicerat den 2008-10-09 klockan 19:35:04 i kategorin Allmänt,

Hur påverkar finanskrisen dig?
Snodde denna klockrena kommentar och bild av min sabz <3.

Hjärnkontoret på högvarv

Publicerat den 2008-10-08 klockan 20:12:42 i kategorin Allmänt,


Sitter just nu och övar med tjejernna inför andra matchen i ESL ligan. Matchen börjar 21.00 och det är som sagt random mapen2k.
Samtidigt som matchen är så visas fallet om Patrik i kvällens Efterlyst.. Måste kolla, måste spela...

Foto taget från pendeltåget 7/10-08

Hejja Sverige..

Publicerat den 2008-10-07 klockan 22:06:36 i kategorin Allmänt,


Ännu en dag av veckan har passerat och man är lika mör och trött som dagen innan, och dagen innan det..
Man kanske ska börja knapra kvinnopiller. Finns ju en hel del sådana burkar att välja mellan nu för tiden, inte för att jag förstår skillnaden mellan alla tabletter hit och dit, någonting måste jag ialla fall göra för att bli en normal människa.

Gick till affären efter jobbet för att handla lite mat och hittade en sån där plast balle med gröt. Jag hade aldrig provat sån förut så jag köpte en, och den var mer än OK. Gröt är gott i alla de slag, men jag förstår mig inte på människor som har mjölk i gröten.

Fick ett samtal tidigare ikväll från en gammal vän. Han berättade något som jag inte blev särskilt förvånad över. Det han berättade om Patrik var menat att vara hans öde. Ändå förtjänar ingen människa hans öde, och ingen människa har heller rätten att ta hans liv. Svenska rättsväsendet har stått lamslaget sedan flera år tillbaka angående Patrik, ingenting har gjorts i tid. Jag prisar inte en drogmissbrukare, jag hyllar inte en människa som förstör i samhället, men det här slutet hade kunnat stoppats för mer än 5 år sedan. Ingen kommer att ta på sig mordet, ingen kommer ta på sig att man misslyckats i hans fall.

Vila i frid Chucky....

Det gick över snabbt...

Publicerat den 2008-10-06 klockan 19:04:12 i kategorin Allmänt,


Det vackra med vår årstid höst gick över snabbt och nu återstår regn, vind och gegga. Märligt hur snabbt det gick ändå med tanke på alla fina färger som på bara någon vecka har försvunnit, i alla fall här. Jag är glad att jag slipper snö än så länge, den snön kan gott Snotra behålla där uppe i skogarna :)Efter 30 minuters övertid var det dags att dra sig hem. Timingen med tunnelbanan gjorde mig bara förbannad. Tåget skulle inte stanna på centralstationen på grund av "order av polisen". I min vrede funderade jag på hur korkade  polisen måste vara som går ut med informationen om att tåget inte stannar på centralen. Om dom misstänker människor och har lokaliserat dessa, antingen på tåget - eller också på centralstationen så hade dessa människor gott om tid att ta ett annat tåg från centralen - eller också valet att hoppa av tåget redan innan centralen. Min tanke kanske var fel.
Jag steg av vid Fridhemsplan, och Fridhemsplan är inte direkt någon stor knytpunkt i Stockholms stad. Ändå tog jag tunnelbanan i fel riktning och kom inte på detta förän jag passerat si så där 5 stationer. Kalla mig blondin, jag bryr mig inte.

Dags att sätta igång med tjejerna, bbl.

Geek

Publicerat den 2008-10-05 klockan 22:58:49 i kategorin esl,


Det blev ett par timmar med tjejerna ikväll, även om det inte blev som föregående söndag. Vi gick då igenom 3 maps med långa genomgångar (kanske lite väl för långa...). Vi spelade sju timmar och jag var lagom gegga i huvudet efter alla timmar framför datorskärmen.

Det blir nu tre dagar med randomskitmapen de_dust2. Vår kommande map i ESL League blev enligt vote de_dust2, och vårt kommande motstånd vann idag över ett förhandstippat lag - n!facutly. Tråkigt nog körde en LowLandLions spelare med FPS models vilket är otillåtet. Nu återstår det att se hur lång tid det tar innan n!faculty märker detta, då blir det whinekalas, det hade ialla fall jag skapat. WajnQueen ala Ninnzan.Vi vann vår första match med 27:03 mot Endless Inspiration Ladies förra veckan och matchen var si så där lagom spännande... Stor eloge att motståndet ändå stannade kvar och avslutade matchen med samtliga 30 rundor trots vinst/förlust vilket man ska. Själv hade jag valt EMO cut.

Time to hit de_bed
Cu

Grattis lillasyster, 4 år

Publicerat den 2008-10-04 klockan 21:57:05 i kategorin Allmänt,
Dumma människor och hästar

Publicerat den 2008-10-04 klockan 07:49:28 i kategorin Allmänt,


Pappa har alltid sagt att det är dumma människor och hästar som jobbar på helger. Idag blir jag en snäll häst - jag ska till jobbet.
Som i ett tidigare inlägg så har vi en hel del att göra på jobbet. Idag ska vi beta av en stor hög med arbete, men jag kan inte tänka mig att vi hinner klart med allt. Vi kommer ialla fall att komma en bra bit på vägen.
Ska köpa en säck med kanelbullar (även fast jag inte tycker om kanebullar) för det är ju trots allt kanelbullens dag idag.

Jag ska gå och försöka göra mig normal framför spegeln och sedan dricka en yoghurt så... TALAS!


Rich bitch

Publicerat den 2008-10-02 klockan 16:49:44 i kategorin Allmänt,


Sitter kvar på jobbet med en jävla härlig smärta i magen.. Ipren efter ipren och visst, det hjälper efter en halvtimme, men tiden dit känns som en evighet. Känns som det nedre partiet är på väg ut ur bakvägen... ursäkta språket..

Övertid blir det idag för samtliga. Vi måste ha vissa saker klart asap och övertid = pengar = JUMMIE.
Behöver verkligen pengar nu känner jag, jag vet inte riktigt vart mina pengar tar vägen. (!?) Ganska trött på Eldorado skitpapper som skaver både här och där, tacka vet jag Lambi.

Får se hur länge vi blir kvar, ska försöka hinna spela en eller två pcw's med tjejerna också.

Pissregn

Publicerat den 2008-10-01 klockan 22:28:47 i kategorin Allmänt,


Är riktigt slut efter en stressad dag på jobbet. Stressigt men kul måste jag säga. Tiden går ändå fort, man känner att man gör nytta för omvärlden även om ingen kommer att tacka mig om 50 år. Jag tog mig en liten frihet och gick 10 minuter tidigare från jobbet för att åka till optikern åter igen.

Mina linser tycker inte om mina ögon och jag tycker fan inte om dom heller. Detta sa jag till optikern men frågan är om dom verkligen förstod. Jag har ialla fall fått en ny tid för att testa ett annat märke, ett som dom sa var tunnare. Hoppas
bara att det inte ingår bananflugekli i dessa linser..
Synen är även den kontrollerad igen, så jag hoppas snart på att kunna se!


I skrivandets stund har vi äntligen spelat klart första matchen i en tjejliga vi spelar i, ESL heter den. Matchen tog cirka två timmar och detta berodde på att motståndet klagade på den nederländska servern som laggade. 9/10 spelare hade runt 30 i ping, en av deras spelare gled runt med 60 ping. Detta var enligt dom oacceptabelt - vi skulle byta till deras där dom hade 15 ping, vi 80. För en gångs skull hade vi en admin med hjärnceller så vi spelade klart matchen på den nederländksa servern som tur var. Resultatet blev 27:03 till oss. Detta var även vår första officiella match på väldigt väldigt länge, även den första spelade matchen som H2k.uF :-)

Dags att göra sig i ordning inför slutskiten av IDOL


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.