Hemma från Dreamhack

Publicerat den 2008-11-30 klockan 20:12:25 i kategorin gamingresor,


Äntligen hemma från Dreamhack winter 2008. Eventet var lika stort som vanligt. Människor överallt, musik och annat oljud strömmade in i öronen konstant så när man äntligen kom i säng kändes det som om man varit på konsert i 10 timmar i sträck.
För övrigt så hatar jag DreamHack. Det finns ingenting jag gillar med detta event. Eventet är inte spelbart för fem öre på grund av allt ljud, fjortisar springer inte längre runt i kort kort kjol utan nu använder dom sig av trosor och linne istället.

Jag var på DreamHack med mitt jobb. Vi stod i Razer båset och såg allmänt trevliga ut (hoppas jag). I 12 timmar delade vi ut tröjjor, mössor, väskor och svarade på frågor.
Jag och Miranda satt även i båset hos LG och spelade 2on2 mot folk som ville utmana oss och därmed tävla om priser från just LG.


Bilder från netcrash.se

För att vi hade ställt upp för LG under tre dagar fick jag och Miranda varsin rosa superläcker LG Netbook X110 som jag just nu skriver från :D Blev lycklig som ett barn på julafton när jag fick den.

Denna dag har bestått av konstant bakiskänsla. Jag och Jonas från mitt jobb tog tåget från Jönköping igår runt 18 tiden. Vi beställde vin och där satt vi... När vi äntligen kom fram till Stockholm bestämde vi att vi skulle ta "ett glas" på en sliten krog på centralstationen. Vi alla  vet att "ett glas" aldrig blir ett glas och kvällen avslutades runt tre tiden.

N*gerboll

Publicerat den 2008-11-25 klockan 20:21:30 i kategorin Allmänt,

No no, we call them negneg nege nooooo. We call them wajnerbredd.


Sorry Jenny. Jag vågar inte joina gruppen men tack för din inbjudan.
Folk kan ju få för sig att man är rasist...HEHE! ^^,


Julen är här

Publicerat den 2008-11-24 klockan 18:57:17 i kategorin Allmänt,


I fredags var jag hemma hos Sabina. Kärringen fyllde 25 år och det bjöds på bål och taco. Tyvärr är jag en zombie på fredagar och jag pallade helt enkelt inte trycket. Jag drog mig hem redan vid 22-tiden. Grattis än en gång sabz <3

Lördag morgon 06:47 ringde passi0n överlycklig. "Nu är jag häääär". MiniNorrland stod utanför min port och hade åkt buss hela natten för att se en konsert under söndagskvällen. Helgen spenderade hon här med mig och Yonge och hon fick se mitt hem förvandlas till ett julhem.


Yonge med tungan rätt i mun, eller tummen mitt i handen?

I skrivandets stund, altså klockan 18:56 så befinner sig passi0n fortfarande på Arlanda. Där har hon suttit sen klockan 7:30 i morse. :eGd:
Flyg är totalförsenade eller också helt inställda. Jag pratade med henne för bara en liten stund sedan, och hon funderade på att åka in till centralen igen för att sätta sig på tåget. Tågresan tar "bara" 14 timmar, men hade hon gjort det redan i morse så hade hon ju ändå strax varit hemma.

Tysk favorisering

Publicerat den 2008-11-20 klockan 10:48:22 i kategorin esl,


Efter tysk favorisering mellan admin och lag har, enligt admin en regel "råkat raderats" från regelboken i ESL ligan. Regeln var att rundskillnad alltid gäller, trots inbördes möte.
Vi är inte längre nummer 1 i vår grupp, vi har hamnat på en 2a placering och får på så sätt kvala oss vidare till slutspelet.

Dessutom har dom tagit bort andra gruppspelet och går direkt på finalerna med fyra lag.
Därav är vår 2:a placering inte värd så jävla mycket.

För två veckor sedan pratade jag med två olika admins om det verkligen stämde att vi skulle ligga 1:a i vår grupp då n!faculty faktiskt vann över oss under inbördes möte. Jag fick som svar att detta stämmer på grund av rundskillnaden. Även hemsidan räknade oss som vinnare av gruppen på grund av antal vinstrundor och förlustrundor.
Detta stämmer altså inte längre, på grund av den lilla regeln som "råkat raderats.de"

Deutschland, Deutschland über alles

HEJJA ESL

14 grader inomhus

Publicerat den 2008-11-20 klockan 08:39:50 i kategorin Allmänt,


I tisdags var jag så förbannad. Jag ringde hela morgonen till min hyresvärds felanmälan då värmen fortfarande inte fungerade, men det tutade bara upptaget. Deras eminenta telefontider är mellan 8:00-11:00, och jag kom alltså inte fram en enda gång. Jag slängde istället iväg ett mail som resulterade i världskrig när jag satt här på jobbet och drog mig i håret.


Skickat: den 18 november 2008 09:15
Hej, Jag har inte haft någon värme i lägenheten sedan i torsdags. Vad kan detta bero på?! "Värmen" är nu nere i 15 grader och vi har fått köpa värme element och har även på ugnen för att få ialla fall lite värme. Kan detta åtgärdas snarast möjligt?

Skickat: den 18 november 2008 11:21
Hej, Det är något fel i undercentralen. Vi håller på att felsöka problemet. Mvh//Heléne

Skickat: den 18 november 2008 11:28
Okej, Vet du hur länge detta kan dröja?!

Skickat: den 18 november 2008 11:41
Har ingen aning. Vet bara att det felsöks…
Mvh//Heléne


Härligt svar?.......
När jag kom hem i tisdags var det 14 grader i lägenheten och vi tände på samtliga värmeljus och de båda värmeelementena som vi ställde i vardagsrummet. Jag har även haft min hårfön nära till hands så att man kan värma händerna, och så även denna dag. Jag startade hårfönen och wfjoooom. Propp jäveln rök!! Vi hade så klart inga nya, så efter lite bök i elskåpet bytte vi ut tvättmaskinsproppen mot den nu mera döda proppfan.
Igår, onsdag så hade värmen satts på. Den hade stigit till hela 17 grader och jag var överlycklig

Inga element

Publicerat den 2008-11-15 klockan 10:24:59 i kategorin Allmänt,


När jag kom hem igår var det iskallt i lägenheten. 17 grader och inget element var på. Jag skruvade förbrylt men ingenting har hänt. Enligt pappa har nån jävel stängt av kranen till våra vattenelement.
Snart finns det ingen syre kvar i lägenheten då totalt 63 värmeljus står och brinner i varenda rum. Mina vanliga värmeljuslyktor är tända, mattallrikar är fyllda med värmeljus och även tomtelyktan brinner. Ugnen går även den på helvarv då jag speedar den till 250 grader S, öppnar ugnen, sen maxar den igen och så rullar det.
Sabina har två el element som jag fick komma och hämta om jag behövde, och det behövs verkligen idag. Hårfönen ligger brevid  mig här på datorbordet så att man kan värma händerna lite då och då.
Kill me?

Dagens tips
Needtobreathe. Här nedan finns det tre låtar med detta band. Jag kan för första gången i mitt liv säga att jag hört två album där ALLA låtar sätter sig i huvudet på ett eller annat sätt. Antingen med deras texter, deras skicklighet, deras sång eller deras musik. Allt började med att jag såg filmen P.S I love you där deras låt More time spelades. Jag fick seriöst pausa filmen för att tanka deras album. Den första låten av de tre nedan är More time. Enjoy.  


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Update

* Värmeljuskrig** Thank you Lord Sabz

Tyskland, Cologne. WCG 2008

Publicerat den 2008-11-13 klockan 22:12:05 i kategorin cologne,


Torsdag
Tidigt på torsdagsmorgonen mötte jag och passi0n upp Erika på centralstationen och köpte biljetter till bussen mot Skavsta. Stoffe var sjysst och körde Miranda till flygplatsen där hon skulle hålla sällskap med Frida, men jag glömde säga att Frida skulle komma lite senare... Så Miranda var verkligen i tid.. Det var ändå tur att dom startade sin bilresa tidigt, för stoffe visste nämligen vart Skavsta låg - Skavsta ligger nämligen i Upplands Väsby! Så det så!


Väl inne på Skavsta mötte vi upp varandra. Frida fick ta ut pengar som jag tidigare fört över till hennes konto för att växla in på Forex. Mitt VISA kort har inte kommit än trots att det beställdes för nu två veckor sedan. Skickas det med B-post från Kenya eller vad är det frågan om?

För att lugna våra närver (mina nerver) inför flygresan så satte vi oss i baren och tokdrack ett par glas vin, cider och öl.

Drickandet fortsatte på planet men vad gör man inte när man har halv-semester? Flygresan gick ialla fall som smör och när vi landade stod H2k|SanXx ala Jerry på plats med en hyrd minibuss för att hämta oss. Vi landade utanför Düsseldorf, men jag fick ett välkomms SMS från Nederländerna.  Men jag tror ändå att vi landade i Tyskland... tror jag... Äsch! Jag överlevde!
Resan till Köln tog cirka 1 timme och 20 minuter och jag måste säga att tyskarna kör som om dom ser krig i backspegeln.
Väl framme i centrala Köln låg vårt hyrda fyrstjärniga lägenhetshotell. Supersnyggt! Vi fick även nya datorer av H2k och Thermaltake. Jummie


När vi hade funnit oss till rätta och gjort oss iordning skulle vi gå till eventet, WCG 2008. Jerry sa att det endast låg 10 minuters gång från hotellet, så vi klädde på oss och började gå. Och gå. Och gå.. gick lite till. Pinglan föll nästan ihop raklång. Vi gick förbi centralstationen och vidare ut på en stor bro, över Donau och äntligen hittade vi mässan. Men mässan hade cirka 104 olika ingångar, och WCG låg självklart på andra sidan = 20 minuters gång till.
Efter den korta vistelsen på WCG tog Jerry med oss ut på middag som slutade med ett eller två vinglas i lägenheten.

Fredag
Vi gick upp tidigt för att alla skulle hinna duscha och slåss om hårfönar och plattångar och allt Gud vet vad. Fem kärringar under ett och samma tak... Oh my Lord...


Jerry bjöd på frukost på ett litet fik precis intill bautamegakyrkan absalon. Cologne Cathedral såg helt otrolig ut, spöklik och otroligt stor. Efter frukost och fotografering av kyrkan begav vi oss till eventet, denna gång med bil.
I Thermaltake's bås satte vi oss till rätta. Så fort vi hade öppnat Counter-Strike stod där ett 20 tal fotografer och kameror som tillsammans blixtrade värre än i filmen Världarnas krig.Besökarna på eventet fick tillgång till att möta oss, och under loppet av dagen förlorade vi endast några rundor. passi0n fick en stalker redan första timmen - en slajmig fransman som ville ta med Jenny hem och gifta sig med henne.  När han frågade "What type of guys do you like, do you like me?" så fick han svaret "No, sorry" men han såg lika glad ut för det.

Klockan blev helt plötsligt 19:00 och tiden hade verkligen runnit iväg. Eventet stängde ner och vi åkte tillbaka till lägenheten dit Angelo, Natasja, Steven och Rudy (Rrrrrrrrudyyyy) hade anlänt tidigare under eftermiddagen. Efter att vi hälsat på detta sväng gäng gick jag och tjejerna till ett mer eller mindre sunkhak för snabbmat. (Detta säckel var förmodligen det som gjorde mig lös i magen 1 dygn senare...)

Lördag
Ännu en stressfylld morgon bland fyra andra kärringar. Folk stod tillslut på sängen för att se sig själv i spegeln då folk även tränges längst fram, men vi alla hann som tur i tid. Klockan 10:00 befann vi oss på eventet igen, och denna dag hade Thermaltake anordnat en liten turnering för tre inbjudna lag inklusive oss själva.

WCG 2008 - tidig morgon innan insläpp av besökare


Vi började morgonen med en match mot de tyska tjejerna i ComaCrew. Denna match vann vi med 21:9 men jag tror inte jag gjorde någonting för laget. Jag skjöt gummikulor medan motståndet hade AiMbAt i huvudet på bara mig. Det spelade ingen roll om jag var sist eller först i rushar eller lugnare rundor - jag dog alltid först. Killarna i Team-Thermaltake's sourcelag var också på plats och dom bara stog och garvade åt mig. Tur för dom att jag inte hade PMS humör för då hade det blivit krig IRL. Jag garvade bara med dom, p17 <3
Miranda . eRIKa . Ninnzan . passi0n . ping

Den lilla cuppen fortsatte och vi förlorade en match mot herrarna i SNOOK, ett top10 lag i Tyskland. Trevliga snubbar som tyvärr endast skjöt rakt i huvudet..

xLAN från Australien gjorde en videointervju med oss som ni kan se här nedan. Tur att jag slapp säga någonting då min engelska inte är den bästa..
Kvällen kom och vi gjorde oss i ordning för utgång med hela gänget. Kvällen började med en sväng på McDonalds där passi0n tryckte i sig fyra McChicken (!!!). Vi fortsatte in mot stan, förbi spök och sedan in på en gata som faktiskt liknade Drottninggatan här i Stockholm. Vi hittade ett sunkhak där vi endast tog en drink då Frida började må dåligt. Supermarket i Tyskland har öppet till 00:00 och därmed finns det också chans till alkohol till samma klockslag. Det blev istället en mysig kväll i lägenheten.


Söndag
Tidig morgon och kaos med packning. Alla sprang överallt, kanske mestadels jag som blir alldeles stirrig så fort jag känner den minsta lilla stress i kroppen. Vi väckte passi0n 9:10, klockan 9:30 skulle hon vara redo. Vi tänkte att detta skulle bli en läxa eftersom hon var uppe så sent ut på natten. Hon blev klar på fem minuter och packningen hade hon ordnat redan dagen innan. Vi förlorade...

Vi dumpade väskorna i de andras lägenhet och tog Metro'n till Kölnmesse och WCG. Denna dag spelade vi endast en match, återigen mot SNOOK och detta var "finalen" i den lilla cuppen. Hur mycket folk som hellst följde vårt kämpande mot detta lag och matchen gick inte vår väg.
Efter matchen togs hur många bilder som hellst - H2k.uF - H2k.uF tillsammans med Team Thermaltake - H2k.uF tillsammans med SNOOK - Endast SNOOK och så vidare. Resultatet på detta finns här nedan.Thermaltake bjöd på finmiddag innan vi skulle bege oss hem. Maten var verkligen kanongod och det var härligt att alla var samlade. passi0n åt som en häst som vanligt och till och med Miranda fick i sig maten.

Jerry packade in våra väskor i minibussen och vi sa hejdå till Angelo, Rudy, Natasja och Steven. Det kändes som man kännt dessa människor i en hel evighet även om man bara sett dem under två dygn.
Vi startade resan mot flygplatsen - och det började med 20 minuters bilfärd i fel riktning. Jerry har visat färdighet i Köln med sina eminenta U-svängar så vi fick känna på en sista härlig U-sväng ute på landet, eller vart vi nu var någonstans...
20 minuter senare var bilen utanför mässan igen - och därmed hittade vi vägen mot Düsseldorf. Efter en timmes bilfärd kände jag äntligen att jag började somna, tills passi0n bokstavligen SKREK från baksätet. "DIN VÄSKA". OMGROFLMAO! Min ryggsäck ligger i Angelos bil - i ryggsäcken ligger 4 av 5 pass!! Jag skrek till Jerry på svenska och han förstod ingenting. passi0n slog på bilfönstret å pekade ut. Brevid oss på stora vägen mot Düsseldorf ligger Angelo och hans fru Natasja i 150km/h och försöker få oss att stanna. De snälla själarna har altså kört ikapp oss i 170km/h för att lämna väskan. Jag trodde att jag skulle gråta floder

Körkort

Publicerat den 2008-11-13 klockan 09:18:48 i kategorin Allmänt,


Yonge har precis klarat av sin uppkörning och har därför skaffat sig körkort :D
Detta menas med att jag aldrig mer kommer behöva köra bil - tacka fan för den!
  Yonge har under veckorna varit i Karlskoga för körlektioner. Anledningen till bondehålan är för att han någonstans på internet läst att 90% klarar uppkörningen vid första försöket.. Smart ass!
Han kommer hem i eftermiddag så då blir det till att fira lite.

Nice try

Publicerat den 2008-11-12 klockan 15:58:02 i kategorin Allmänt,


my-FIN|hqR: Hi there, can i take an interview from you , so we can put it on the site?
my-FIN|hqR: I'm your newswriter :)
H2k|uF-Ninnzan: hello
H2k|uF-Ninnzan> ye sure
my-FIN|hqR: can i add you on msn, so i can send you the questions?

En intervju går så mycket lättare på MSN. Eller?.... Nice try

ÄGD!

Publicerat den 2008-11-12 klockan 12:15:36 i kategorin Allmänt,


Min försvunna plånbok ligger på polisstationen i Eskilstuna och ingenting var försvunnet.

Hemma från Tyskland

Publicerat den 2008-11-10 klockan 09:22:59 i kategorin gamingresor,


Så var man tillbaka till verkligheten från en fyra dagars resa i Das Deutschland tillsammans med tjejerna i laget. Bildkaos kommer upp senare ikväll tillsammans med allt som hände på årets WCG 2008 och allt runt omkring :) .

Och nu reser vi...

Publicerat den 2008-11-06 klockan 06:27:08 i kategorin gamingresor,


Utmaning

Publicerat den 2008-11-05 klockan 22:45:52 i kategorin Allmänt,


Jag har blivit utmanad av sabz så här har ni!

Talet är fyra  
(allt är ju fyra, eller hur papz? :D)

Fyra jobb jag har haft:

* Delat ut flygblad i Strömstad under en sommar F13 (slav)
* Pressbyrån
* Internetcafé
* Hemtex

Fyra filmer jag kan se igen och igen:

* War of the worlds
* 10 things I hate about you
* The green mile
* American History X

Fyra TV-program jag gillar:

* CSI
* Navy CIS
* Two and a half men
* Extreme Home Makeover

Fyra städer där jag har varit på semester:

* Budapest
* Köpenhamn
* Chania
* Skiathos

Fyra webbsidor jag besöker varje dag

* Facebook
* blogg.se
* Aftonbladet/Expressen
* rakaka

Fyra städer jag hellre hade varit i just nu

* Huston
* Tokyo
* Krabi
* Strömstad <3

Skickar denna vidare till passi0n ofc!

Devil Carola

Publicerat den 2008-11-05 klockan 22:25:55 i kategorin Allmänt,


passi0n har anlänt och hon har erhållit sitt så kallade kjuett. Fläskfilé med potatisgratäng blev det, och jag är fortfarande proppmätt. Vi har glott lite youtube, Efterlyst mm, och nu har vi lekt photoshoot med hårfönen. Här är resultatet:


Devil Carola

Gud hjälpe mig..

Publicerat den 2008-11-05 klockan 18:35:37 i kategorin Allmänt,


Hoppade av i Huddinge för att ta ut pengar så jag kan överleva. IDAG stänger banken 16:00, klart som fan att dom stängde tidigt idag! Alla andra dagar har dom öppet till 18:00...
Gud hatar mig

Kom precis innanför dörren och märker att mitt VISA kort fortfarande inte har kommit.
What 2 do, Where 2 go?

Har fortfarande inte packat.
Vad fan ska jag packa?

Är hungrig som ett djur, passi0n kommer om ca 1h.
How will I survive?

Ska slänga in en tvätt som inte kommer hinna torka tills i morgon.
Hårfönen är min bäste vän

112

Resfeber

Publicerat den 2008-11-05 klockan 12:15:57 i kategorin gamingresor,


Resfebern har redan startat, och ändå ska jag bara sitta på ett plan i cirka 2 timmar. I morgon bär det av mot Tyskland tillsammans med tjejerna i laget för att närvara vid årets WCG.
Jag hatar att flyga. Det är alltid en pers för mig när jag i min lilla ärtbrain ser hur plan störtar, hur plan börjar brinna.. Jag vet att det sker mer bilolyckor i världen, men att sitta i ett plan som är på väg ner mot marken.. och det tar lång tid innan man faktiskt kommer dö. Den spykänslan dyker upp..

Packningen är inte ens i närheten av klar, och i skrivandets stund sitter jag på min lunchrast på jobbet och kan då inte göra någonting åt saken.
Dessutom har inte mitt VISA kort kommit hem i brevlådan som utlovat så jag måste överföra pengar till kontot, hinna till banken innan den stänger för att ta ut kontanter = jag blir sen till optikern.
Under optikertiden landar Jenny på Arlanda och henne ska jag guida ut till Flemingsberg där hon ska få så mycket kött att hon aldrig mer kommer att be om kött. Jenny lever på kött - hon fungerar inte utan mat och kött, jag har bunkrat!

NIX, hjälp mig då?

Publicerat den 2008-11-04 klockan 20:47:18 i kategorin Allmänt,


När Yonge flyttade in hos mig tog han med sig sitt l33t telefonnummer över hit. Ett kort och simpelt nummer, som tydligen de flesta försäljarföretag hade som nummer 1 på sina listor att ringa upp och pracka på en massa skit.
Jag anmälde numret till NIX och därmed försvann faktiskt de flesta försäljardjävlar. (ursäkta ni som arbetar som telefonförsäljare - men jag hatar er). Jag skojjar inte när jag säger att minst 3 olika företag ringde varje kväll innan NIX aktiverades. Jag älskar NIX!
Tyvärr så kommer företag som Bredbandsbolaget igenom detta, eftersom att någonstans i mitt 10 sidors kontrakt hos BBB  står det att dom har rätten att ringa mig och erbjuda mig tjänster.

När någon ringer så svarar jag "Ninni". För er som inte vet så är detta mitt smeknamn och så har det alltid varit. Personen på linjen presenterar sig som då tex Bredbandsbolaget och frågar efter Cathrine, och jag svarar då att hon inte är hemma. På detta sätt slipper man diskutera. I och försig ringer dom alltid dagen efter, men Cathrine är aldrig hemma. Mycket skönt.

Igår fick jag ett samtal från ett företag som kallar sig Fyrklövern. Detta företag påstår att jag är registrerad som medlem på deras sida, och därför ville dom erbjuda mig ett mycket fint erbjudande. Jag sa i telefonen att jag inte kände igen hemsidan över huvud taget och att dom måste ha tagit fel på person. Jag satte mig vid datorn och tog min vän google till hjälp medan kärringen på andra sidan tjatade på om detta fina erbjudande. Jag vet med mig själv om att jag inte har signat mig på denna sida, men ändå påstår dom att jag varit i deras register med mitt namn och min adress i över tre år. Jag har bott på min nuvarande adress i ett år och 2 månader! Idioter...
Antingen är det ett skitföretag som är lögnare, eller så har någon roligt med mitt förlorade körkort och reggar mig på diverse sidor. HAVE FUN

Tillåt mig, hahaha

Publicerat den 2008-11-02 klockan 15:49:17 i kategorin esl,


Första gruppspelet av ESL Season 3 är avklarad för vår del i H2k.uF. Fem matcher är spelade och av fem matcher vanns (endast) fyra av oss. Det motståndet som vi visste skulle ge oss mest motstånd vad n!faculty. Vi har praccat mot detta lag flera gånger, och screenshoter som jag är - så har vi aldrig förlorat en ända PCW mot dessa ladies. Klart som fan att vi förlorade mot dem när det väl gällde...
n!faculty förlorade också en match i vår grupp mot LowLandLions (hur nu det gick till). I och med detta trodde vi att vi skulle hamna på en 2:a plats i gruppen och därmed få det snäppet tuffare i gruppspel 2. Vi fick oss en liten chock när vi såg att vi fortfarande står som nr1 i gruppen - trots förlusten mot n!faculty.

Vi gjorde en snabb ihopräkning av vunna och förlorade rundor för H2k.uF och n!faculty och konstaterade att vi totalt hade 101 vunna rundor och 49 förlustrundor. n!faculty står med 100 vunna rundor och 50 förlorade rundor.
Vet inte om jag ska skratta eller gråta? Är det verkligen dessa två rundor som gör att vi hamnar på en 1:a placering trots att tyskarna vann under inbördes möte?

WOW

Publicerat den 2008-11-01 klockan 02:04:20 i kategorin online,


Två killar ~16 snackar om World of warcraft.
Kille 1: Har du hört att på det där nya, Wrath of the lich king, så ska man kunna ha motorcyklar och sånt?
Kille 2: Ja, helikoptrar också.
Kille 1: Det blir ju värsta overkligt när dom lägger in sånt. Liksom ofta en Orch skulle köra motorcykel.
Kille2: mm, precis.

tjuvlyssnat.se

OOOh crap...

Publicerat den 2008-11-01 klockan 00:48:19 i kategorin Allmänt,
Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.