2018

Publicerat den 2018-01-10 klockan 22:34:22 i kategorin Allmänt,


Mormor, jag ber om ursäkt! Här har det inte uppdaterats sedan 17/12-17!

Mycket har ju hunnit hända sedan dess!

(null)

Elias fick sin egen julgran i år. Placerad längst upp. Jag fick därmed ha min julgran i fred!

Själva julafton firades i Strömstad med fullt hus. Brorsor, gamla mormor, Cilla och barnen. Det gick faktiskt helt okej. Jag trodde att alla barn skulle ha ihjäl varandra på en kvart men det dröjde något längre! 

(null)

(null)

Redan den 25/12 blev Elias tvärsjuk och vi hann inte med våra strömstadrutiner. Det blev inget besök hos varken gamla mormor eller hos Anna. 
På väg hem mot Tullinge igen så blev även jag sjuk. Feber, halsont, förkyld, ont i hela kroppen. Liksom all pest man kan få kom som ett brev på posten. Nyårsafton för min del spenderades därför i min ensamhet tills Sabina tvingade över mig till henne en sväng. Tidigt hopp-i-säng blev det ändå!

(null)

Utöver sjukdomar, julafton och ett nytt år så har även jag blivit ett nytt år gammal. GAMMAL med stora bokstäver är att tillägga. 
Vi har även rykt på en vattenskada under trappan där byggarna nu rivit upp golv och väggar och i detta nu står en avfuktare där inne och låter som en snöstorm. Ljudet är konstant - dag som natt. Ska bli otroligt skönt när allt är åtgärdat... 

Och sist men inte minst så har vi nu bokat boende i vår kommande Floridaresa! Denna gång i en lägenhet med 3 minuters promenad till den närmsta fina stranden som syns här ovan i bild. Cant wait!! 

Kommentarer

Mamimormor

Fina juldagar ❤️

2018-01-21 - 21:35:50

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.