Noel 1 år

Publicerat den 2015-11-24 klockan 21:33:19 i kategorin Allmänt, Noel,


Haaaalllåååå, vart tog tiden vägen?!
Jag tyckte att ett år med Elias gick fort, men det här var ta mig sjutton raketfart! Alla säger att man ska ta vara på tiden och njuta av stunden, men ett helt år har passerat och man sitter nu här och funderar på var.
 
 
För ett år sedan satt jag och Yonge och kollade på serier. "Ett avsnitt till hinner vi innan vi ska sova". Det blev inget sova den natten. En värk från klar himmel slog till klockan 23:30 och den värken var som döden. Fler kom och jag klarade inte av att vara hemma mer än en timme innan vi valde att åka den "långa" vägen till sjukhuset. Det är inte alla som har lyxen att bo 4 minuter från ett sjukhus som har förlossning. Vi har den lyxen, men dessa 4 minutrar var som 43 timmar. Smärtan var brutal från första stund.
Bara timmar efter att vi kom in, närmare bestämt klockan 4:16 föddes Noel. "Raketen".
 
 
En stolt storebror möter sin lillebror för första gången och jag minns det som igår. Den där första blicken, leendet och stoltheten Elias bjöd på när han såg sin lillebror för första gången. Det glömmer jag aldrig. Den lyckan.
 
 
Liten blev till stor och det gick fort. Han lärde sig gå vid 9 månaders ålder, skaffade sig en personlighet som heter duga väldigt snabbt. En bestämd liten krabat som ändå på något sätt är "enkel" att hantera. Vi hade en god del sömnproblem till en början, men han sover ändå i sin säng med relativt enkla nattningar, om man jämför med hans storebror som fortfarande sover i våran säng...
Ordet "mamma" kom vid cirka 6 månaders ålder, och i dagsläget förstår han mer än vad man tror. Ord som "vovve" och "titta" används ofta, och den första tanden kom när han var 4 månader.
 
 
 
Det är mycket man kan nämna om Noel, som kanske redan har nämnts här på sidan. Jag skulle kunna skriva en hel bok om detta ljuvliga gossebarn men då skulle Du som läsare nog somna ;)

Vi är iallafall lyckliga. Lyckliga över att ha Noel i våra liv. Lyckliga över att ha 2 friska barn. Noel & Elias, hungriga på livet med glädje som smittar av sig.
 
 
 
 
 
Kommentarer

Mami Mormor

Så många fina ord om era älskade barn ❤️

2015-11-26 - 21:39:54

Madelene Englund

Åh så tiden gått fort

2015-12-13 - 00:01:41
Blogg/Hemsida: http://madeleneenglund.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med barnen och sambon.