Sjukskriven på heltid

Publicerat den 2014-10-20 klockan 21:56:03 i kategorin Allmänt, Graviditeten2,Det känns märkligt men otroligt skönt: idag gjorde jag min sista dag på Scania!

Förra veckan var upp och ner. Under måndagen så träffade jag läkaren igen som utökade min 50%'s sjukskrivning under resten av tiden som gravid. Det kändes skönt då jag vill jobba, trots att jag vandrat på gränsen till att vara helt slut.
Dock kom tisdag, onsdag och resten av veckan som bara blev värre och värre. Att ryggen gör ont har jag nästan lärt mig hantera. Jag vet hur jag tar mig upp och ner från stolen för att mildra smärtan, men nu strålar det ner även på framsidan. Kan knappt förklara men ilningarna är sanslöst obehagliga och då  dessa ilningar kommer så kan jag inte ta ett steg varken fram eller bak. Det är bara att vänta ut den märkliga smärtan. Även andra åkommor står på mitt dagliga schema - så idag blev det ännu en träff med läkaren som sjukskrev mig till 100%.

Därför blev det ett lite hastigt farväl av kollegorna idag. Vi hade inte bestämt ett slutdatum då jag kände att "jag kör så länge jag orkar", men gränsen var nådd. Kanske egentligen för länge sedan...
Efter lite kramar och tårar så kändes det dock bättre. Jag känner nu att jag kan unna mig denna ledighet som kvarstår av graviditeten. Att lulla runt i hemmet och inte göra mycket alls, vila och förbereda.
Det ska verkligen bli skönt.

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med barnen och sambon.