Vilken jävla start

Publicerat den 2014-11-11 klockan 14:11:35 i kategorin Allmänt, Lilleman,


Börjar med att be om ursäkt över svordomen i rubriken, men jag kan tycka att den passar in på denna dagens start.

Jag och mormor tog en promenad med Elias till dagis idag. Väl framme så pratade jag lite med en av pedagogerna medan mormor och Elias gick upp mot dagis för att få på honom regnbyxor. När dem väl kom ut igen så konstaterade Elias att hans bästa vän inte kommit dit än, men han såg en annan kompis och sprang emot denne. Halvvägs så ser jag en 6-åring som möter Elias, går fram till honom och slår honom med knytnäven redigt hårt, rakt över bröstkorgen.
Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag kan förstå att barn gör dumma grejer, och jag antyder inte att mitt barn är ett änglabarn men vad är det för fel på människor?! Först och främst: när jag var 6 år gammal så hade jag mer vett bakom pannbenet - man slåss inte. Jag kunde även se skillnad på en jämgammal gentemot en 3-åring!

Mormor sa till denne pojk, att man inte får slåss och till hans försvar så kom vi leker robotar. Elias lekte inte robot och hade inte bett om att få en knytnäve i bröstet!


Elias grät, jag grät. Är nog tacksam över att jag inte får se allt som händer och sker på dagis.. Vill man ens veta?!
Det blev tröstande och därefter såg jag att han återigen gjorde ett försök i att gå till sin vän som han såg från början, och jag gick mot grindarna. Sedan hör jag hur han skriker förtvivlat efter mig, jag vänder och han rusar emot mig och gråter så han hulkar...
Att då få höra men mamma jag älskar ju dig, gör ju inte saken lättare. Att försöka förklara att man självklart älskar honom också och samtidigt få honom att förstå att han ska vara på dagis en liten sväng... Jätte härlig start på denna dagen.. Mamma hjärtat blöder...Kommentarer

Angus

Åh nej stackars liten!

2014-11-11 - 20:41:24
Blogg/Hemsida: http://angusfoto.blogg.se

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.