Klagomuren

Publicerat den 2014-11-20 klockan 16:21:46 i kategorin Allmänt,


Kära Klagomuren.
Idag känner jag för att kasta galla och klaga. Du får ursäkta mig om jag låter negativ. Jag är negativ och bitter just nu. 

Vi startar med Jotex.
Den 27/10 blev jag medlem på Jotex.se för att klicka hem nya julgardiner. Jag hittade en superläcker serie som ropade mitt namn. Bilder på gardinerna kommer upp när jag orkar.
Till sak: Jotex har nominerat sig själva till Sveriges sämsta service och kundbemötande.
Motivering: beställning gjordes den 27/10. Totalbelopp 1100 kronor. 3 dagar senare sänks alla gardiner med höga belopp, och ytterligare några dagar senare så sänks hela denna serie med ytterligare 30%. Totalbeloppet för samma varor skulle nu bli 640 kronor. 
Jag mailade lite snällt och frågade om jag kunde få erhålla denna rabatt istället för att returnera alla gardiner för att därefter beställa om allt igen. Liksom - merarbete för alla parter. Fakturan är dessutom inte ens ställd ännu.
Svaret blev nej, dom vill ha merarbete.
Jag mailade igen och försökte förklara mer ingående med hur jag menade.
Svar nej. Igen.
Jag bad dem sända mig min faktura omgående så att jag blir av med skiten samt att dem makulerar mig från deras system. Fakturan är fortfarande inte skapad och därmed ska dom kunna korrigera. Dem ska även kunna korrigera med kreditering och omfakturering. Detta valde dem att inte göra då dom i sådant fall skulle ha varorna i retur, lägga dem på hyllan för att därefter få in min nya order. 
U r k!Väljer även att spy lite galla på Jimmie Åkesson. Stackarn är utbränd. Som väääldigt många andra i vårt avlånga land. Stackarn blev sjukskriven omedelbums. Andra får kämpa tills dem dundrar ännu hårdare in i väggen. Stackarn erhåller 70.000 kronor minst i månaden. Han borde testa a-kassan som erbjuder ett maxtak på 18.000 kronor. Innan skatt!

Spyr även lite på domen som fölls på grund av misshandel av 2 fångar på Norrtälje anstalten. Misshandeln riktades mot äckel Anders Eklund. De 2 fångarna borde i min mening få betalt istället för förlängda straff!!

B l ä ä ä 


Kommentarer

Angus

Tycker du ska lägga till "bäbis vars hyreskontrakt gått ut för längesen"!!! :) Ninni du är för skön

2014-11-20 - 21:37:57
Blogg/Hemsida: http://angusfoto.blogg.se

Madelene Englund

Håller med dig på alla tre gnällpunkter!!!!

2014-11-23 - 15:37:41
Blogg/Hemsida: http://madeleneenglund.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.