År 2014

Publicerat den 2015-01-01 klockan 00:00:25 i kategorin Allmänt, Lilleman, Noel,


En liten snabbspolning på vårt tvåtusenfjorton v


Man kan väl säga att år 2014 började stenhårt. Jag fyllde 30 år! Eller 25 år om man så vill. Det ville jag!

Mamma och Joakim överraskade mig genom att skrämma slag på mig den 8 januari genom att dem redan var på plats i mitt hem då jag anlände hem från jobbet. Med hjälp från Yonge så var allt planlagt i minsta detalj och jag blev mycket överraskad!

Januari, februari och mars månad försvann i ett nafs. Februari var den månad då jag blev på tjocken, detta gick vi ut med i vecka 15. Att jag kunde hålla mig så länge med att inte säga något är ett under.


April månad kom och våren visade äntligen tecken på hopp om liv. Värme var på ingång. Jag återgick även till Scania Front Office efter nästan ett år på dotterbolaget DynaMate.


Maj månad startar alltid med lycka för oss. Den 1 maj fyller nämligen Elias år och detta år fyllde storpajsaren 3 år. Det som är skönt med Elias födelsedag är att dagen alltid är röd vilket gör att min familj har möjlighet att fira dagen med oss. Så blev det även iår.


Bara några dagar efter hans stora dag, nämligen bestämt 5/5 lades Elias in på Huddinge sjukhus för att operera bort halsmandlar och polyper. Jag bestämde mig tidigt för att låta Yonge vara där med honom på sjukhuset. Om jag hade varit med så hade jag inte varit något vidare stöd för Elias då jag hade gråtit floder hela dagen lång! 
Operationen gick kanonfint och smärtan i halsen försvann dag 2. (Vi har alvedon och Ipren för barn i 7 år framöver..)

I maj månad fick vi även världens bästa grannar: Sabina och Sebbe!

Juni månad anländer och jag och Sabina tog oss en tur till Grekland, Skiathos. På denna ö hade mamma, pappa, Mimmi och Kenth landat på en timme innan oss samma dag. Dem visste inte att vi var där och jag kan meddela att dem blev väldigt överraskade!

Juni, juli och augusti försvann lika fort som januari februari och mars. De tre sommar månaderna bjöd oss i allafall på riktigt goo värme och semester tillsammans.
Det blev turer till Strömstad, besök från Strömstad. Tur till Kolmårdens djurpark med övernattning på hotell samt många besök på badstranden och poolhäng på baksidan. Juni var även den månad vi fick se vår tillökning för första gången via rutin ultraljudet.Och så kom hösten. Här tyckte jag att tiden började gå otroligt segt och detta må vara på grund av slutsträckan på min graviditet. Jag blev jättegravid, tung och smärtor i ryggen som blev ohållbara. foglossningen satte stopp för mig och arbetet och jag blev tvungen att tacka för mig. Jag blev sjukskriven.Jag var helt inställd på att få ett oktober barn trots att beräknad födelsedatum var den 13/11. Det blev inget oktoberbarn. Inte heller ett barn på beräknat datum. Jag gick över tiden och var superdupergravid. 
Sabinas födelsedag den 23/11 klockan 23:30 sätter det dock igång och det med buller och bång. Sabina fick komma in omedelbums för att passa sovande Elias medan jag och Yonge for mot Huddinge sjukhus. 24/11 klockan 4:16 for Noel ut som en raket och vi var nu mera 4 i familjen.


December knackade på dörren och allt som har med julen även så. Som tur var hade jag julpyntat redan den 16/11 så det var i stort sätt bara att invänta tomten!Familjen från Strömstad anlände den 23:e för att fira julen med oss, samt farmor, farfar och Ibbe. Elias fick allt han önskade och mycket där till. Till och med snö hade han önskat sig och snön damp ned på julaftons kvällen.


Året har varit fantastiskt på många sätt och vis. Att summera ett år av ens liv är svårt och tar tid, men ovanstående text och bilder är i allafall en bråkdel av det vi varit med om.

Vi har nu två fantastiska vackra barn som förgyller våran vardag med glädje, bråk, gråt och underbara stunder. 
Elias - som är den mest bestämda människan jag träffat kör med mig varje dag. 
Noel - som gör framsteg varje dag.
Vi går med glädje och spänning nu in i år 2015. Nu får vi se vad detta året har att bjuda på!

Kommentarer

mami och mormor

Så fina ord och bilder!! Tack för att jag får dela så myckett av ert liv <3 Det är jag så tacksam och lycklig för! Längtar alltid efter er och saknaden är stor när det går några dagar sen vi sist sågs o sen går det veckor.. Massa kramar till er! <3

2015-01-01 - 11:02:23

yasmine mamma till dennis

full fart på mig hela tiden.
kul läsa om ditt år.
fina bilder.
nu ska vi se på robin hood med dennis hoppas bebben kommer snart hehe
kraaam

2015-01-01 - 13:10:46
Blogg/Hemsida: http://www.yasminegill.blogg.se

Johanna

Ser ut som du haft ett härligt år! Hoppas 2015 blir lika bra. Önskar dig och dina en bra start på året!

2015-01-01 - 13:50:33
Blogg/Hemsida: http://johannaarntzen.se/

ullie

så kul att läsa vännen ja vet inte om ja orkar göra en .. suck

ett fint år o ja önskar dej ett lika bra detta året såklart =)
sa ja vi varit på skiatos me? Fast 2001 :) länge sen när man tänker efter.
stor kram

2015-01-01 - 21:53:35
Blogg/Hemsida: http://weberskold.blogg.se

Anonym

Vilket bra år ni verkar ha haft.
Tänk då så bra detta kommer att bli 👦👩👶👶

2015-01-07 - 22:02:21
Blogg/Hemsida: http://annaemelietherese.blogg.se

Emelie

Vilket fint år!
Tänk så bra detta år kommer att bli 👦👩👶👶

2015-01-07 - 22:03:53
Blogg/Hemsida: http://annaemelietherese.blogg.se

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med barnen och sambon.