När man faller

Publicerat den 2013-10-25 klockan 21:51:19 i kategorin Allmänt, Lilleman,


När man faller utan att grunden kommer och tar emot en med öppen famn är det dags att stanna till. Att stanna upp. Att våga andas och ta vara på stunden.

Man lever bara en gång. Ett sån där klyshig mening som många brukar nämna både här och där. Man lever bara en gång. Sug på den. Känn meningens mening. Jag tror inte att många har tagit vara på meningens innehåll. Detta Carpe Diem. 

Carpe Diem - fånga dagen. Ja, denna mening har jag fastnat för men har aldrig tagit vara på den. Även om jag blivit ombedd att göra det. Att verkligen ta det i god och att ta vara på dagen. Inte förän nu. 

Att våga säga att man behöver ta vara på sig själv är ett stort steg för en själv, men att försöka få omgivningen att förstå varför, må vara en annan femma. 
Jag går nu ner i arbetstid. För mig. För Elias. För oss. Ta vara på tiden, den kommer aldrig tillbaka. Tiden går för fort, och jag känner att jag missat tillräckligt av Elias framfart i livet. Hans utveckling har gått och blivit enorm utan att jag hunnit att ta in det. Att Elias redan kan räkna till 30 är för mig enormt och om det är så kallat normalt vet jag inte, men för mig som mor är det enormt. Att sedan försöka få Elias att förstå att "trettioelva" och "trettiotolv" inte existerar är en annan femma, men jag förstår hur han tänker. Trettioelva är ju rätt logiskt. 

Hur som helst. Att starta med att gå ner till 80% blev ett måste och ett krav för att jag ska kunna få må bra. Att komma på den så kallade banan igen efter att ha dundrat stenhårt in i den hårda väggen. Om det räcker hela vägen återstår att se men för mig känns det som en bra start. 

Det är du och jag, lille man. Du och jag!

Kommentarer

mom

Fina tänkvärda ord Ninni! All lycka till dig <3 Kram mor

2013-10-26 - 10:53:33

sara

Jag är också inne i dem tankarna.. =/

2013-10-27 - 06:57:28
Blogg/Hemsida: http://saaraaaa.blogg.se

Tant Mimmi

Hej bejbs ! , Fina Ni är <3 , skönt att livet faller på plats.....förnuftigt att gå ner i tid en stönn. Kraaaam

2013-10-31 - 17:49:36

Mirrzor

♡♡♡♡♡

2013-11-01 - 22:01:07

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.