Rådsparken

Publicerat den 2012-05-21 klockan 10:53:19 i kategorin Lilleman,


I fredags blev det en tur till Rådsparken i Huddinge tillsammans med Elias och Sabina. Sabina visste om att det fanns en stor lekpark i Huddinge samt att det även skulle finnas en del djur där att titta på. Vi packade snabbt Elias väska och for iväg.

Dagen blev perfekt. Elias älskade att stå och titta på getter och åsnor och gärna prata en del med dem. När man såg hur roligt han hade så bestämde vi snabbt att det får bli en tur till Skansen i sommar. Visst, han kommer inte minnas detta när han blir stor ändå men alla intryck och alla leenden han fäller under turer som detta är helt klart värt allt.


Efter Rådsparken tog vi en fika i Huddinge Centrum. Elias bjöds på majskrokar och Yoghurt samt att han fick smaka färskpressad juice ur sugrör av Sabina. Det gick inte vidare värst bra för honom att dricka ur sugrör, men när han väl fick lite smak av juicen så såg det ungefär ut som det gjorde när vi bjöd honom på citron :D

Perfekt väder, perfekt dag och perfekt sällskap <3
Kommentarer

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback
Photobucket Photobucket
Photobucket

Ninni, 30, Stockholm
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni. Hon bor strax söder om Stockholm och arbetar på Scania som ekonomi assistent och där trivs hon som firren i vattnet!

Männen i hennes liv heter Elias (2011) och Noel (2014) och om dem små liven skrivs det ofta om i denna blogg.

Utöver jobb och söner så älskar hon att fotografera, och ägnar en och annan timme åt dataspel.
Photobucket

Photobucket


Sofia Törnqvist