Trött tröttare tröttast

Publicerat den 2011-05-30 klockan 21:58:57 i kategorin Lilleman,


Elias har precis somnat, förhoppningsvis inför natten. Med natten menar jag inte de normala prinsess timmarna man behöver, utan då menar jag hans mat-pass.
När han väl somnar på kvällarna så brukar han kunna hålla sig 4 timmar till första måltiden mitt i natten. Därefter är det 2-timmars intervaller och man är lagom mör när morgonen sedan gryr. Dagen rullar på med tutte, bajs, gråt, mera tutte, ett och annat magknip och därefter tutte. Sömn på dagen? GLÖM DET!

Igår var det mors dag med mig inkluderad för första gången, men Elias hade glömt bort min dag den lille parveln. Istället fick jag "fira" med familjen i Strömstad via FaceTime på iPhone4:an :) Mormor var även på besök hemma hos familljen, och det var första gången hon fick "se Elias" i rörelse. Det är så smidigt att jag och far min äger den briljanta telefonen som då kan göra dessa videosamtal, älskar't!

Nu flyger jag i säng. Måste passa på att sova när lillen sover. Jag läste på någon sida att ett spädbarn sover 20 timmar per dygn, och att man ska passa på att sova eller vila vid varje tillfälle. Elias har inte läst den handboken och sover alltså ingenting på dagen, men lite på natten.Kommentarer

ping

kom hit så kan selma förklara hur man ska bete sig;)

2011-05-31 - 09:21:26

Anonym

I dag hoppas vi på en bra dag!! Massor av kramar och vila till er <3

2011-05-31 - 11:00:00

Ninni

haha ja Frida, tänk om så små barn kunde prata med varandra, o säga att man faktiskt bör vila en sväng på dagen - att vila och sova är det skönaste som finns kan hon även få berätta för han! :D

2011-05-31 - 12:54:49
Blogg/Hemsida: http://ninnzanlee.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.