Sovstilen

Publicerat den 2011-05-08 klockan 09:40:56 i kategorin Lilleman,


Det här med att införskaffa både vagga och spjälsäng på en och samma gång kanske var en överdrift. Visst kommer vi att få användning av dem båda tids nog, men just nu råder inga tvivel på Lillemans absoluta favoritsovställning.
PÅ våra magar!Vi har haft ett par jobbiga första dygn med Lillen i livet. Han ska väckas var 3:e timme för att få mat vilket jag tycker är helt brutalt. När han sover är han väl trött? :( När han väl fått mat så vill han inte somna om och daltandet kan pågå i flera timmar.

I natt fick jag sova totalt 5 timmar och det är rekord i antal sovtimmar under denna vecka. Han var dessutom lätt att natta om igen, med hjälp av Yonges lillfinger i munnen för snuttande. Nappen spottas ut på två sekunder, så den ljuddämparen fungerar inte i dagsläget.
Kommentarer

sabz

5 timmar...fyfan... :(

2011-05-08 - 10:06:20

ping

Det blir bättre;) snart kmr han sova hela natten och det kmr vara du som kmr vara uppe och peta på honom för att försäkra dig om att han fortfarande andas^^Har ni haft ork att komma överens om vad de lilla livet ska heta än? vet ju att det är super svårt^^massa kramar

2011-05-08 - 12:53:42

Jessica Sandelin

Välkommen till föräldralivet! :D Jag kan också glädja dig med att det blir bättre. Som ovanstående skrev, sen blir det du som går och kollar var och varannan timme så ungen fortfarande lever! :P I denna familjen är det dock Alex som är den nojiga! :P

2011-05-08 - 17:40:06

Ninni

tack Jessica :D

haha jag kan tänka mig det :D När han äntligen har somnat kan man ibland lura av han från magen. Sedan går man å lyssnar på andetagen :)

Nu ska vi trötta bege oss mot första mötet på BVC :)

2011-05-09 - 10:49:48
Blogg/Hemsida: http://ninnzanlee.blogg.se/

Lancia

Aww!

Kan du inte tejpa fast din tutte i munnen på'n med gaffa eller något? Så käkar han när han har lust. :)Och det här med matkoma, fan har bebisar inte sånt eller? jag hade slocknat direkt efter mat varje gång, om jag fick!

2011-05-09 - 14:48:39
Blogg/Hemsida: http://lancia.blogg.se/

Erica

Vi fick också väcka Ofelia varannan till var 3e timme och ge henne mat. Hon sov - hon var trött. Var hon hungrig så sa hon ju till? Men det hjälptes inte, för dom tyckte att hon behövde gå upp lite och då vägde hon 3150kg! Absurt.Vi slutade när vi märkte att det blev bara kaos av situationen. Vi lärde känna VÅRAT barn och vad som var bäst för henne och visst fanken funkade det :)

2011-05-10 - 10:16:57
Blogg/Hemsida: http://yulla.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.