Tiden passerar snabbt förbi

Publicerat den 2011-02-11 klockan 13:36:29 i kategorin Graviditeten,


 

Dagarna rullar snabbt förbi, och idag går vi in i v.30. Det känns som om att min tid som hyresvärd för en inneboende har passerat i 100km/h och det återstår nu endast + - 10 veckor.
En del shopping har införskaffats men jag har så kallat "köp förbud" ett par veckor till, sedan ska jag gå lös!
Min långa lista med saker och ting som man bör ha införskaffat tills dagen D har knappt påbörjats. Det är allt ifrån bilbarnstol och vagn till babypuder och bodys. En annan viktig del i det hela är en ny bil... Vi har idag en liten sockerbit till bil som inte räcker långt, och därmed googlar vi nu bil efter bil.

Något annat som får en att tänka på att det snart är dags är alla värkar som nu uppstår. Jag lovar härmed att jag aldrig mer ska klaga på mensvärk... Min mensvärk är brutal och kan sluta med att jag hängt över toalettkanten, men det är ingenting upp mot det här. Ibland har jag molande värk i hela magen, ibland är det någon form av förvärk som kommer på olämliga tillfällen, så som på pendeltåget. Man blir alldeles svettig, det spänner och man får sitta och andas djupa andetag för sig själv medan folk sitter runt omkring i sina egna världar.
Jag läste att ett varmt bad ska hjälpa mot dessa värkar men man ska inte tro på allt man läser... Under gårdagskvällen fyllde jag upp badkaret med varmt vatten och såpa, och tillsammans med den molande värken la jag mig till rätta i badkaret. Därefter hade lilleman kullebytta övningar och karatelektioner vilket inte gjorde saken bättre... Det blir inga fler varma bad!

 

En del säger att om barnet är livligt i magen så är det ett livligt barn även på utsidan, och om detta stämmer så har vi ett galet litet barn att se fram emot. Alla sparkar, slag och kullerbyttor går att skåda på magen, och ibland väljer han att stanna upp i sina gymnastiska övningar vilket resulterar i en helsne mage. Man får då försöka putta lite på han så att han lägger sig till rätta igen. Underbara känslor kan jag lova! :)

 

Kommentarer

Anonym

Hihi det verkar vara en liten busunge :)

2011-02-12 - 18:40:14

Anonym

Förresten, kom på att ni bara får titta ut en barnvagn! Så handlar den blivande pappan den när ni är på BB, det är bättre lycka?! :) Kramis från blivande mormor

2011-02-12 - 18:41:31

Madeleine (Milos mamma)

Vad spännande, redan vecka 30! :) Minns hur läskigt det var när hela magen blev superspänd. Hände ofta på slutet om jag t ex sprang efter bussen (inte bra) eller stressade för mycket. Då fick jag stanna upp och andas lugnt precis som du gör. Så himla läskigt allt som händer med kroppen när man är gravid.Och för mig stämde det med livligt barn i magen livligt barn som kommer ut hihi. Fast jag försöker tänka på hur kul det ändå är med ett aktivt barn som har mycket energi. Då vet man ju också att barnet är vid god vigör ;)Kram på dig!

2011-02-12 - 19:04:30
Blogg/Hemsida: http://milosvarld.blogspot.com/

Mimmi

Ojojojoj, redan v. 30 !!!, det går fort Ninni, du har nu 10 v på dej få egentid ;))

Längtar efter bebben, men handla nu inte ALLT, tänk så många som har massa obetydligt använda bodies hemma...dom växer ju ganska fort ibörjan.

Är det nåt som du lurar över eller vill att vi tar reda på - taleee bare om ett.

pöss på dej lilla mamman <3

2011-02-13 - 18:14:56
Blogg/Hemsida: http://hampan.se

Fluffpudel

Hihihihi bebis

2011-02-14 - 21:11:34
Blogg/Hemsida: http://fluffpudel.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.