Vecka 38

Publicerat den 2011-04-07 klockan 11:57:16 i kategorin Graviditeten,


Jag närmar mig nu mållinjen på detta Marathonlopp. Många tänker säkert att jag närmar mig målgången med stormsteg, medan jag menar på att det går fruktansvärt trögt just nu.
Idag är det 21 dagar kvar tills Lilleman's hyreskontrakt går ut, och det enda jag funderar på är om han kommer ut innan, på utsatt datum eller efter. Jag skulle aldrig orka om han behagar komma ut 14 dagar efter.
För det första så känns det tungt som det är nu. För det andra så längtar jag så att jag snart spricker, och för det tredje så är det Eurovision Song Contest den 14:e maj, kom hellst ut innan dess! (nypa salt!)

Att fälla en tanke på förlossningen skrämmer skiten ur mig, så därför känns det konstigt att jag ändå går och längtar efter slemproppar och blod.
Redan nu är jag van att vakna på nätterna och jag vet vad som väntar mig. Just nu vaknar jag mellan 5-10 gånger per natt, och det kan då vara allt i från att jag är kissenödig till att Lilleman har gympapass där inne.
Barnmorskan sa att man brukar somna bättre efter en rask promenad, så jag traskade det snabbaste jag kunde ner för trappan och slängde mig på soffan. Inte fan sov jag bättre för det. Falsk marknadsföring enligt mig!

Nu ska jag försöka hitta något att äta. Jag klarar inte av att äta ett normalt mål mat då det inte får plats i magen, utan jag delar upp dessa måltider vid flera tillfällen. Kanske en bortförklaring till att få frossa i mat och godsaker, men jag mår bättre av att dela upp det istället för att känna mig som en spänd ballong efter ett stort mål mat.

Kommentarer

Ida - kreativity.blogg.se

Fin blogg! Spännande att följa din graviditet! Hoppas han kommer ut snart :)

2011-04-07 - 12:45:03
Blogg/Hemsida: http://kreativity.blogg.se/

ping

hehe jadu ninni det är verkligen en skräck blandad förtjusning man ser fram emot en förlossning=) och det där men maten, helt normalt^^ i slutet fick ja knapt i mig en macka, käkade mindre portioner än mitt 2 åriga busfrö:D

2011-04-07 - 13:12:14

Fanny

Ja de är verkligen en konstig känsla när det närmar sig förlossningen. Jag sov i 15 timmar i rad den dagen vi åkte in till förlossningen, antar att kroppen kände på sig att det var dags och beslutade sig för att vila och David beslutade sig väl för att inte föra ett himla liv på den stunden. Jag gick hemma hela den dagen och vågade inte åka in för jag va ju givetvis lite nervös. Så jag beslutade mig för att baka en kladdkaka och göra en potatisgratäng undertiden som värkarna kom hemma. Pratade med mamma i telefonen samtidigt som hade tagit tid på mina värkar, vilket jag absolut inte hade för jag va så nervös och förstod inte riktigt att det var dags. Mamma sa iaf till slut att "Nu är det 10 min mellan värkarna och du gnäller och säger aj hela tiden så nu får du nog ringa till förlossningen så du får åka in. Vilket jag gjorde och vi va framme där vid 0.10, Klockan 5.20 föddes mitt lilla underverk :) Det konstigaste är att jag ibland finner mig längtande efter den smärtan som infann sig vid förlossningen, den smärtan känner man aldrig igen om man inte skaffar flera barn då förstås :)

2011-04-07 - 14:01:13
Blogg/Hemsida: http://mjaekgirl.bloggplatsen.se/

Mamma Mia

Längtar sååå! Hoppas han är färdig och kommer snart <3

2011-04-08 - 11:26:37

Susanne

Hej!

Är i samma situation... Magen spänner, är TUNG, har en 1,5 åring som kräver sitt, men nu är det bara 10 dagar kvar tills igångsättning (vet ej hur jag skulle klara det om jag måste vänta ända till slutet..) Promenader och stora portioner mat är inte att tänka på ens, men snart kanske?! Stort lycka till!

2011-04-10 - 12:23:38

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.