Underbar dag i Tällberg

Publicerat den 2009-05-01 klockan 19:36:08 i kategorin Allmänt,


Dag ett för oss här i Tällberg har näst intill passerat. Det återstår nu bara en finmiddag och ett och annat vinglas.
Vår resa till Tällberg startade igår vid 17-tiden. Resan gick smooth och de ända man kan kalla kö var en mindre sträcka genom vår huvudstad.
Vi stannade till i Falun för att käka Pizza på Akropolis, en pizzeria som Oko nästan vuxit upp på, på grund av deras goda pizzasallad. Kebabtallriken var ljuvlig och jag mådde nästan dåligt den sista bilresan innan vi äntligen nådde Tällberg.

Pisspaus på vägen


Solens nedgångNär vi åkte in till Tällberg förstod vi inte varför det stod världens folksamling precis brevid Jonathans gårdanläggning där vi återigen skulle bo. Tillslut såg vi världens fackeltåg som sedan skulle tända på Majbrasan. Snacka om perfekt taiming! Det blev vin, öl och vårsånger framför brasan tillsammans med kör och människor från Sverige och Tällberg.

1:a Maj - Sommardagen nummer ett?

I morse blev det frukostbuffé hos Klockar-Pär. Yonge och Oko körde sedan ner mig och Åsa till bryggan så vi kunde sola våra kroppar! I början var det faktiskt kallt, men runt 11:30 tiden blev det KANON. Inte en vindpust och inte ett moln på hela himlen. Perfekt sommarväder. Jag kan garantera att både jag och Åsa fick färg också, vi ser båda ut som stoppljus just nu, och jag vet att jag själv alltid brukar få mer färg som visar sig under kvällen, kan det bli värre än så här?
Efter 5 timmars solprässande kom dom och hämtade oss solmarodörer så vi kunde äta våfflor på Jonathans familjegård. Våfflor, grädde och hjortronsylt. MMM!!!

Nu är det middagstajm!

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.